Dzień dobry! Ucinam sobie właśnie drzemkę:
ANES ja tam brałam antybiotyki i karmiłam normalnie piersią i przy Kacperku i teraz z Karolem już dwa razy, zaraz po urodzeniu, bo miałam dużą ranę krocza i w szpitalu profilaktycznie zapodali, a potem przy zapaleniu piersi. Ale lekarz wie najlepiej czy można dany antybiotyk, czy nie więc wprowadzaj butle i lecz się dziewczyno, bo im później tym gorzej będzie.
Zdjęcia te stare są świetne i można wspominać, ja mam mase albumów, nie mam jednak na czym zeskanować, żeby Wam pokazać. Cyfrówkę mamy jakieś trzy lata więc jak wygrzebię coś starszego to też się pochwalę. A jak oglądałam zdjęcia massumi to tak jakbym siebie i Sikora widziała w Sudetach, my byliśmy w nich zakochani. I na każde praktyki terenowe Sikora zabierałam, mimo że on ze mną nie studiował.
A Hania to cała mamusia faktycznie. No a GosiaA - rany jak można taką laskę zostawić dla jakiejś blondyny.
A mnie pomógł ten amol i spanie w szaliku Ucho już nie kłuje i jest dużo lepiej. Dziś posiedzę w domu i jeszcze się poamoluję i jutro pewnie już będzie całkiem dobrze.
A teraz zmykam do domowych obowiązków.