Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 paź 2007, 10:58

Dzień dobry! Ucinam sobie właśnie drzemkę: Obrazek

ANES ja tam brałam antybiotyki i karmiłam normalnie piersią i przy Kacperku i teraz z Karolem już dwa razy, zaraz po urodzeniu, bo miałam dużą ranę krocza i w szpitalu profilaktycznie zapodali, a potem przy zapaleniu piersi. Ale lekarz wie najlepiej czy można dany antybiotyk, czy nie więc wprowadzaj butle i lecz się dziewczyno, bo im później tym gorzej będzie.

Zdjęcia te stare są świetne i można wspominać, ja mam mase albumów, nie mam jednak na czym zeskanować, żeby Wam pokazać. Cyfrówkę mamy jakieś trzy lata więc jak wygrzebię coś starszego to też się pochwalę. A jak oglądałam zdjęcia massumi to tak jakbym siebie i Sikora widziała w Sudetach, my byliśmy w nich zakochani. I na każde praktyki terenowe Sikora zabierałam, mimo że on ze mną nie studiował.

A Hania to cała mamusia faktycznie. No a GosiaA - rany jak można taką laskę zostawić dla jakiejś blondyny.

A mnie pomógł ten amol i spanie w szaliku :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: Ucho już nie kłuje i jest dużo lepiej. Dziś posiedzę w domu i jeszcze się poamoluję i jutro pewnie już będzie całkiem dobrze.
A teraz zmykam do domowych obowiązków.

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2007, 10:58

Ja postanowiłam BASTA ze słoodyczami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I właśnie kończę chałwę do kawy :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Kuzynka wysłała mi zdjęcia z wesela i poprawin ... :ico_noniewiem: Ale wyglądam.... jak dzika locha :ico_wstydzioch:
Co może mnie zmotywować jak nie ja sama ... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 paź 2007, 11:02

massumi, no ie przesadzaj .....
chodz troche cie rozumiem..ja jak sie zobaczylam na zdjeciach ..to tez... :ico_zly: i tez skoncze ten słoik nutelli :ico_wstydzioch: :-D bo si enie powstrzymam i kurna zrzuce te 4 kilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2007, 11:08

Gosia A, :-D :-D :-D wiesz, że będzie ciężko ??? Wiesz nie ?? :ico_oczko: :-D

[ Dodano: 2007-10-03, 11:09 ]
a te tabletki meride... to mój zwykły domowy lekarz przepisuje??? Czy jakis specjalista???

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 paź 2007, 11:16

hyhyh - mozesz poprosic zwykłego lekarza - MERIDIA - powiedz, ze masz problem , zeby schudnac - tylko one gdziess ok. 200 pln ..aaaaa większa dawke od razu 15 bodajze- nie ma co sie cyrkolic - jak asie juz płaci taka kase ...
co do chudniecia ...... hyhyyhyh - wiem!!!!!!! :-D ale jeszcze z m-c - 1,5 .... jak przestane całkowocie cycem karmic ....to ....pójde!!!
a coś wam wkleje - to z 2005 - egipt - ja i delfiny!!! :-D siedzielismy na łodzi oi przypłyneły - wskoczylam od razu - potem pod wode - i z nimi - ale nie mam zdjec :-D ale mam takie tez z Krymu - gdzie je obejmuje :-D ale musze zeskanowac :-D
Obrazek

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2007, 11:21

Gosia A, o jaaaaaaaaaaaaaaaacie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2007-10-03, 11:23 ]
Ale jesteśmy u d u p i o n e !!! Na maxa!!! :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

03 paź 2007, 11:24

Gosia..sliczna romantyczna fota...

A ja juz po inhalacji...Maya oczywiscie juz nie spi...siedzi w lezaku i pozytywke oglada....syrop sie robi
ale z czerwonej cebuli :ico_wstydzioch: bo bialej nie mialam,ale powinien dzialac tak samo :ico_sorki:
Pogoda kijowa...nic sie nie chce,nic sie nawet nie moze fajnego robic bo co -glupia choroba :ico_zly: Dopiero 10;23....a kiedy bedzie popoludnie?kiedy Arek wstanie i zajmnie sie dzieckiem...kied bede mogla sie polozyc? :ico_placzek:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2007, 11:28

GLIZDUNIA, :ico_pocieszyciel: wiem wiem w takich chwilach czas wooolno płynie... :ico_chory: :ico_noniewiem: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 paź 2007, 11:44

GLIZDUNIA, ja już stanęłam na nogi więc i tobie przejdzie niedługo, przecież my razem wszystko , to i choróbsko razem wygonimy :ico_oczko:

Wiesz co Gosia dla delfinów to jestem w stanie ,uszy, oczy i wszystko pod wodą, ale jakoś nigdy nie miałam okazji, a szkoda. Fotka śliczna i tylko mogę pozazdrościć.

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2007, 11:50

gosia podziwiam cie, w Egipcie w pełne morze wypłynąć :ico_sorki: matko ja umie pływac, ale jak juz widze wieksza przestrzen to juz nie czuje sie pewnie, zapewne bym utonęła na wielkiej wodzie...

Wczraj byłam u lekarza i niby Mili zdrowa, a dzis juz jakis zachrypniety głos ma :ico_noniewiem: i coraz wiecj jej z noska wyciagam :ico_noniewiem:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”