no to sobie popływałaśWłaśnie wróciłam z basenu- prawie ludzi nie było, niemal cała pływalnia była moja
no ale jak musisz leżeć to samo się w domu nic nie zrobi i mąż chyba też by musiał trochę posprzątaćnie mam sumienia mężowi mówić, żeby zrobił to czy tamto
fajnieMężuś powiedział że na początku kwietnia kupujemy łóżki piętrowe i zaczynamy robić pokoik Filipka.
Babcia ma jeszcze swój w słoiku Ja to bym poszła na łatwiznę i kupiła w sklepie heheco do szczawiowej to ja sama robię,tylko czekam aż szczaw urośnie na polu
Tak mi Ciebie szkoda! No ale może coś się poprawi i będziesz mogła troszkę więcej się poruszać! A póki co najważniejsze leżenie dla dzidzia teraz zakupy chyba tylko przez internet będę robić, a wózek małż sam pojedzie zamówić jutro przywiozą nam szafę, przydałoby się w niej poukładać, a tu dup....
Oj, mocno pachną anyżkiem i chyba tych herbatek nie tknę bo sam zapach mnie odstraszaWłaśnie listonosz przyniósł mi herbatki z herbapolu Pachnie mi w domku apteką
ja ni ufam tym sklepowymJa to bym poszła na łatwiznę i kupiła w sklepie hehe
Właśnie listonosz przyniósł mi herbatki z herbapolu Pachnie mi w domku apteką
No zobaczymy jak będą smakować, też mam obawy!Oj, mocno pachną anyżkiem i chyba tych herbatek nie tknę bo sam zapach mnie odstrasza
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość