Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

19 mar 2011, 22:39

Ważyłam się dziś, bo byłam u ciotki - jestem 4,8 kg lżejsza ! Wiedziałam, że mniej ale nie myślałam, że aż tyle! Ale powinnam jeszcze duuużo zrzucić, wg BMI jeszcze mam 1 kg nadwagi, a dobrze by bylo zrzucić tak 5kg żebym się dobrze czuła. Stwierdziłam, że po kopenhaskiej przejdę na Hiszpańską. Jest dwa razy bardziej kaloryczna, bogata w owoce i jogurty oraz chude mięso. Po kolejnych dwóch tygodniach powinno być już dobrze z wagą i wtedy pozostanie mi pilnować, żeby nie przytyć - co jest do zrobienia w prosty sposób - nie słodzić kawy i nie jeść batoników.
Myślę, że powinno być OK-zaliczę dietę, fazę stabilizującą no a potem tylko nie przytyć

Awatar użytkownika
Evik.kp
4000 - letni staruszek

21 mar 2011, 21:08

Janiolek, no to brawka za wagę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ja się na razie nie ważę, jakoś chyba nie czuję się na siłach

kilolek a jak tam Tobie idzie???

A ja namiętnie jeżdżę teraz samochodem bo w przyszłym tygodniu mam egzamin. Powiem szczerze że już się boję więc spadam robic testy :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

22 mar 2011, 12:22

witam

u nas pięknie i słonecznie :ico_brawa_01:
jestem 4,8 kg lżejsza !
to :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: oby tak dalej :-D
A ja namiętnie jeżdżę teraz samochodem bo w przyszłym tygodniu mam egzamin. Powiem szczerze że już się boję więc spadam robic testy :ico_sorki: :ico_sorki:
na pewno zdasz egzamin :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Evik.kp
4000 - letni staruszek

23 mar 2011, 09:45

aniawlkp86, a twoja waga tak cały czas stoi?? 8 na plusie??
Może pokażesz znów brzusio bo już jestes bliżej niż dalej rozwiązania :ico_brawa_01:

U nas też ładnie, odwiedzam namiętnie lumpy i szukam jakiś fajnych ubranek dla chłopaków
Sezon wiosenny a Tymek powyrastał ze wszystkich spodni :ico_olaboga: dobrze że chociaż buty z jesieni na nich są dobre to przechodza do lżejszych adidasków :ico_sorki:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

23 mar 2011, 10:59

aniawlkp86, a twoja waga tak cały czas stoi?? 8 na plusie??
ja wagę zmieniam co wizytę :ico_oczko: teraz to pewnie już 11 na plusie będzie :-D zrobię później fotkę brzuszka to wstawię :ico_oczko:
odwiedzam namiętnie lumpy i szukam jakiś fajnych ubranek dla chłopaków
ja też muszę poszukać ciuchów dla Hani bo już ich coraz mniej :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Janiolek

23 mar 2011, 13:11

a ja zwaze sie dopiero w nastepny weekend. Teraz Ciotka wyjechała a waze sie na jednej wadze, żeby nie było przekłamań. No ale schudłam jeszcze, myślę, że ze 2 kg co w sumie daje ok 7 kg. i eliminuje mnie z grupy osób z nadwagą :-D Jeszcze troszkę, żeby mieć 6 z przodu i będzie fajnie.
Evik, kilolek jak wam idzie?
Ania, 11 na plusie to dobrze, a ile z Hanią przybrałaś?

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

23 mar 2011, 15:48

obiecany brzuszek
33 tygodni i 6 dni
Obrazek

Obrazek
Ania, 11 na plusie to dobrze, a ile z Hanią przybrałaś?
to bardzo dobrze jak na 2 ciążę :-D
z Hanią przytyłam 20 kg :ico_olaboga: 10 na plusie to miałam już w 5 miesiącu :ico_wstydzioch: ale wtedy pochłaniałam spore ilości słodyczy,gdzie teraz zajadam sporadycznie :ico_oczko:

Janiolek może warto sobie jakąś wagę sprawić?

ja dostałam po porodzie w prezencie od szwagra A (chyba po to żeby się szybciej zmobilizować do zrzucenia wagi :ico_haha_01: )

[ Dodano: 2011-03-23, 17:26 ]
w ogóle Hania to coraz bardziej samodzielna się robi :ico_brawa_01:

umiała się sama ubrać od dość dawna,ale od jakiegoś czasu rano do pkola chce SAMA się ubierać i muszę przez to wcześniej wstawać bo trochę jej z tym schodzi :ico_haha_01: ja tylko muszę jej bluzki w rajtuzki wsadzić a resztę sama robi,nawet zamek i guziki sobie pozapina :ico_brawa_01:

wczoraj po kąpieli był krzyk bo nie chciała pozwolić A żeby jej piżamkę ubrał bo chciała sobie na golaska polatać :-D to my do kuchni poszliśmy a ona za moment przychodzi ubrana :ico_szoking:

zadziwia mnie ta nasza córka :-D :-D

[ Dodano: 2011-03-25, 18:46 ]
przyszłam z niespodzianką

w brzuszku mam dziewczynkę :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Janiolek

25 mar 2011, 23:13

aniawlkp86, a mial by chlopczyk! Cześciej zdaza się na odwrót, mówią,ze dziewczynka, a tu chłopzyk wychodzi.
Wagi kupować nie będę, babcia kupiła w zeszłym roku na wiosne wiec czeka na nas, a do krk nie będę wlokła kolejnyh rzeczy, bo już wywożę :ico_oczko:
Dzis sie wazyłam,na innej wadze o prawda i jestem 6,6 kg lżejsza, co nie zmienia faktu, że jeszcze z 5kg dobrze by bylo zrzucić.

[ Dodano: 2011-03-25, 22:30 ]
od jakiegoś czasu rano do pkola chce SAMA się ubierać i muszę przez to wcześniej wstawać bo trochę jej z tym schodzi
Lenka na szczescie od jakiegos czasu sama sie ubiera i ja nie musze wzesniej wstawac :-) szykuje ubranko i mowie ze ma sie ubrac, w miedzyczasie ja tez sie ubieram, maluje itd wiec mam wiecej czasu dla siebie :-)

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

26 mar 2011, 12:44

Janiolek ja tam jednak dalej myślę,że chłopak siedzi :-D a waga ładnie ci spada w dół :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ika202 wszytskiego najlepszego :ico_tort: :ico_tort:

barbara123
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

26 mar 2011, 22:28

:-) Hej Ania to jak Chłopczyk czy dziewczynka ? Mnie lekarz zawszepowtarzał ze dokładnie płec po 20 tyg można określić Ola tez na początku miała byc chłopcem a poźniej dziewczynką i jest dziewczynka :-) :-)
Jak czegoś potrzebujesz to napisz na pw co bo mam pare rzeczy po dzieciach
Fajnie ze diety wam służą jakby sie dało to bym od was zabrała pare tych zbednych kilosów

A my troszke uparaliśmy sie z choróbskami choć było niewesoło Ola miała zapalenie krtani a lolek zapalenie oskrzeli

Wróć do „Przedszkolaczki”