Pati85, Iga ma taki sam chodzik co chcecie Erisowi kupic

ma tez taki chodzik jak \yoanna ma i tez nie lubi chodzic przy nim woli tak sama

\dopiero wyszedl gosciu od kompow

Kochaniutka to nie my jej wkladamy cos do raczek ona sama bierze wszystko co popadnie Nawet ściny mam juz popisane bo to jest niesamowite ale jak ten moj maly brzdyl zobaczyl ze olowek pisze po scianie to zaczela bazgrac po nich i musze wygumowac to a co dlugopisem to czeka mnie szorowaniei tez wykorzystujecie jakis przedmiot do reki zeby była czyms zajeta i chodzila,
Oj joj oby szybko naprawilido tego wziol mojego laptopa bo cos mi wolno chodzimoze mam znowu wirka
lepiej nie
a ja myslałam ze sami jej to dajecie, bo itak wiadomo, ze dzieciaczki biora co popadnie, ale ja mam taka metode na Filipka do chodzenia, ze daje mu cos do raczek zeby był zajety i wtedy fajnie idzie nie zastanawiajac sie ze upadnie, bo sie skupia własnie na tej rzeczy co ma w receKochaniutka to nie my jej wkladamy cos do raczek ona sama bierze wszystko co popadnie Nawet ściny mam juz popisane bo to jest niesamowite ale jak ten moj maly brzdyl zobaczyl ze olowek pisze po scianie to zaczela bazgrac po nich i musze wygumowac to a co dlugopisem to czeka mnie szorowanie
moze byc ciezko, ja juz długo nie karmie, wiec nie wiem jak to jestI wiecie co chyba rzeczywiscie tylko drastyczne sposoby wchodza w greNo to ja chyba bede karmila do 18
I najwazniejsze ze idzie i do celu Wiwi juz chodzi swobodnie gdzie chce i jak jej pasuje a Flipek pewnie tez lada dzin bedzie sobie chadzal wlasnymi sciezkamibo sie skupia własnie na tej rzeczy co ma w rece
Oj kochana nawet nie wiesz jak ciezko bo ja naprawde tym razem jestem tak miekka ze sama sobie sie dziwie ale nie potafie sie przelamac i posluchac chociaz by troche jak placze i to jest zle bo powinnam byc twardsza wiec nie wiemjak dlugo nie bede gotowa zeby ja oduczyc nocnego cycowania bo wygodniej mi go jej dac i spac dalejoze byc ciezko, ja juz długo nie karmie, wiec nie wiem jak to jest
a moze spruboj zalozyc sobie stronke na bobasach pl i z tamtad latwo jest sciagac filmiki nawet jak nie moge sobie otworzyc filmow na kompie przez rozne programy to tam zawsze mi sie otwieraja daltego czasem wrzucam cos co nie pamietam jak nagrywalam a tam zawsze sobie podgladneJa nadal nie umiem wklejac tych filmikow zeby wam cos pokazac, mogła bym z komorki ale jakos juz kiedys probowalam wgrac i cos pochrzaniłam i nie wyszyło, wiec sie poddałam
Kochana najwazniejsze ze sie udaloi udało po dwóch godzinach licytacji tamci zrezygnowali!!!!![]()
![]()
![]()
i juz jestem happy!!!
ale swoje przeżyłam normalnie czułam się jak balon bez powietrza!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość