Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 wrz 2009, 21:59

dana, pieknie smiga WIWA :509:
Pati85, Iga ma taki sam chodzik co chcecie Erisowi kupic :-D uwielbia sie nim bawic ale nie cerpi przy nim chodzic :ico_noniewiem:
ma tez taki chodzik jak \yoanna ma i tez nie lubi chodzic przy nim woli tak sama :ico_noniewiem:

\dopiero wyszedl gosciu od kompow :ico_olaboga: teraz jak \marcin ma kompa musial cos pozmieniac w ustawieniach :ico_olaboga: bo net dochodzil tylko na jednego kompa ale nie mogl tego dzis zrobic bo musi cos dokupic :ico_olaboga: i dopiero jutro skonczy :ico_zly: do tego wziol mojego laptopa bo cos mi wolno chodzi :ico_noniewiem: moze mam znowu wirka :ico_szoking: lepiej nie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!

16 wrz 2009, 22:38

Ja tak na szybciora tylko pisze ze Dana masz swietne filmiki. Wiwa juz fajnie chodzi i tez wykorzystujecie jakis przedmiot do reki zeby była czyms zajeta i chodzila, ja tez tak robie :-D
No i tak przy scianie sie fajnie przesuwa, Filipek tez tak robi, ale potem pac na pupke jak sie konczy oparcie :-)

Padam ze zmeczania moj M był dzis na grzybach i przywiozł mi tego mase, wiec ja musze robic, poobierałam dałam do słoikow na kwasno zrobiłam, a reszta tak do zupki czy cos.

zmykam i mlej nocki :-)

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

17 wrz 2009, 10:19

Witam !!!i stawiam na dzien dobry :ico_kawa:
Dzieki dziewczynki ale ja ciagle nie moge nakrecic jak ona jeszcze fajniej chodzi :ico_zly: Moj M znow wczoraj nagral ja na tego kasecieka byla niesamowita latala za Ada bardzo dlugo po pokojachi tak super zbierala zakrety Niesamowicie sobir radzila :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a ja zajzylam za puzno zeby ja nakrecic swoim telefonem :ico_oczko:
i tez wykorzystujecie jakis przedmiot do reki zeby była czyms zajeta i chodzila,
Kochaniutka to nie my jej wkladamy cos do raczek ona sama bierze wszystko co popadnie Nawet ściny mam juz popisane bo to jest niesamowite ale jak ten moj maly brzdyl zobaczyl ze olowek pisze po scianie to zaczela bazgrac po nich i musze wygumowac to a co dlugopisem to czeka mnie szorowanie

wczoraj to nawet lazila ze zmiotka na kiju muslalam ze upadnie i chcialam jej zabrac ale tak sie wsciekkla ze jej zostawilam a ta z toa szczota pomykala po domu :ico_olaboga:

No wlasnie wylecialo mi z glowy zeby kuchnie wam pokazac Musze zrobic foty i wrzucic :ico_oczko:
do tego wziol mojego laptopa bo cos mi wolno chodzi :ico_noniewiem: moze mam znowu wirka :ico_szoking: lepiej nie :ico_sorki:

Wczoraj przyczaslam sobie drzwiami od samochodu palucha masakra jak boli az wybuchl krwia chcialam zmknac drzwi delikatnie bo Wiulka spala i zamknelam z palcem to dzieki bboku delikatnie zamykalam bo jakbym tak mocniej chyba bym kawalka palca nie miala :ico_olaboga: ale ofiara ze mnie :ico_placzek:

wczoraj usnelam jak male dzidzi nie wiem czy to przez tego palucha No ale wiwi oczywiscie cycuje dalej na potege A wczoraj rozmawialm z babka co karmila dziecko do 1,5 roku i mowila mi ze jej dzidia tez w nocy caly czas cycowala a skonczylo sie cycowanie jak ona dostala ospy i zarazila mala wiec mowi z tymi calymi smarowidlami nie bardzo mogla ja karmic mowi ze dwie noce ja przenosila draca sie w niebo glosy ale sie oduczyla :ico_olaboga: I wiecie co chyba rzeczywiscie tylko drastyczne sposoby wchodza w gre :ico_olaboga: No to ja chyba bede karmila do 18 :-D

Awatar użytkownika
wiola85

17 wrz 2009, 14:18

Witam i ja :-D
Kochaniutka to nie my jej wkladamy cos do raczek ona sama bierze wszystko co popadnie Nawet ściny mam juz popisane bo to jest niesamowite ale jak ten moj maly brzdyl zobaczyl ze olowek pisze po scianie to zaczela bazgrac po nich i musze wygumowac to a co dlugopisem to czeka mnie szorowanie
a ja myslałam ze sami jej to dajecie, bo itak wiadomo, ze dzieciaczki biora co popadnie, ale ja mam taka metode na Filipka do chodzenia, ze daje mu cos do raczek zeby był zajety i wtedy fajnie idzie nie zastanawiajac sie ze upadnie, bo sie skupia własnie na tej rzeczy co ma w rece :ico_haha_01:
I wiecie co chyba rzeczywiscie tylko drastyczne sposoby wchodza w gre :ico_olaboga: No to ja chyba bede karmila do 18 :-D

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 wrz 2009, 19:25

Hej
Pati swietny prezent Kacperek ma wlaśnie taki sam :ico_brawa_01: i jak u Marty Iga on lubi sie tym bawić ale nie chodzić :ico_noniewiem:
u nas nuda nic ciekawego Kacper chodzi po fotelach i gryzie moje brazoletki :ico_noniewiem:
jakos nie mam nastroju do pisania buziaki

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2009, 20:12

witam sie i ja dziewczynki
popisze wieczoram bo szykuje Igoline spac a wczesniej nie mialam kompa :ico_noniewiem:
i wkleje filmiki :-D

Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

17 wrz 2009, 20:24

witam!

na początku spóźnione życzonka
NASZA PIĘKNA PIERWSZA FORUMOWA DAMA SKOŃCZYŁA JUŻ 12 MIESIĘCY-DUŻO ZDRÓWECZKA,SAMYCH PIĘKNYCH ,RADOSNYCH I TYLKO SZCZĘŚLIWYCH DNI KSIĘŻNICZKO
Obrazek Obrazek

dziewczyny a wszystkim naszym maluszkom :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za postępy!
czytam was codziennie ale jakoś szczerze nie chce mi się pisać! a ostatnie dwa dni to miałam załamke! bo tak sie cieszyliśmy na ten dom,i myślałam że kasa to problem,a kiedy nam przyznano ten kredyt to okazało się że do kupna tego domu są jeszcze jacyś klienci i odbyła się licytacja,już straciłam nadzieje ze ten dom bedzie nasz!a mieliśmy juz takie plany,no ale powiem wam że modliłam sie do Boga żeby sprawił żeby nam się udało i udało po dwóch godzinach licytacji tamci zrezygnowali!!!! :ico_haha_01: :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i juz jestem happy!!! :-D ale swoje przeżyłam normalnie czułam się jak balon bez powietrza!

Awatar użytkownika
wiola85

17 wrz 2009, 21:39

Agusia1982, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za wasze szczescie i domek :-D teraz bedzie juz tylko lepiej :-)

Marta czekam na filmiki :-)

Ja nadal nie umiem wklejac tych filmikow zeby wam cos pokazac, mogła bym z komorki ale jakos juz kiedys probowalam wgrac i cos pochrzaniłam i nie wyszyło, wiec sie poddałam :-)

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2009, 23:05

boze ja wyzione ducha zanim sie to sciagnie :ico_olaboga:
moze chociaz jeden dzis wgram :ico_sorki: 7MB zostalo

[ Dodano: 2009-09-17, 23:07 ]
dobra widze 2 minuty zostaly :ico_haha_01:

[ Dodano: 2009-09-17, 23:18 ]
http://www.youtube.com/watch?v=nmtB8CWDWQk

[ Dodano: 2009-09-17, 23:20 ]
reszta jutro bo ide spac :ico_oczko:

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

18 wrz 2009, 00:41

a ja myslałam ze sami jej to dajecie, bo itak wiadomo, ze dzieciaczki biora co popadnie,
No nie kochaniutka nie wpadlismy na taki sposob ale rzeczywiscie fajnie tak dziecko zajac czyms :ico_oczko:
bo sie skupia własnie na tej rzeczy co ma w rece :ico_haha_01:
I najwazniejsze ze idzie i do celu Wiwi juz chodzi swobodnie gdzie chce i jak jej pasuje a Flipek pewnie tez lada dzin bedzie sobie chadzal wlasnymi sciezkami :ico_oczko:
oze byc ciezko, ja juz długo nie karmie, wiec nie wiem jak to jest
Oj kochana nawet nie wiesz jak ciezko bo ja naprawde tym razem jestem tak miekka ze sama sobie sie dziwie ale nie potafie sie przelamac i posluchac chociaz by troche jak placze i to jest zle bo powinnam byc twardsza wiec nie wiemjak dlugo nie bede gotowa zeby ja oduczyc nocnego cycowania bo wygodniej mi go jej dac i spac dalej :ico_nienie: :ico_olaboga:

mmarta81,Martus kochana ja chcialam obejrzec ale wchodze na ogolene filmiki i nie moge znalesc te z Igunia wiec musisz chyba dokladniejsza stronke wkleic no nie wiem moze ja cos zle robie :ico_puknij:
Ja nadal nie umiem wklejac tych filmikow zeby wam cos pokazac, mogła bym z komorki ale jakos juz kiedys probowalam wgrac i cos pochrzaniłam i nie wyszyło, wiec sie poddałam :-)
a moze spruboj zalozyc sobie stronke na bobasach pl i z tamtad latwo jest sciagac filmiki nawet jak nie moge sobie otworzyc filmow na kompie przez rozne programy to tam zawsze mi sie otwieraja daltego czasem wrzucam cos co nie pamietam jak nagrywalam a tam zawsze sobie podgladne :ico_oczko:
i udało po dwóch godzinach licytacji tamci zrezygnowali!!!! :ico_haha_01: :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i juz jestem happy!!! :-D ale swoje przeżyłam normalnie czułam się jak balon bez powietrza!
Kochana najwazniejsze ze sie udalo :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: a teraz napij sie czegos z babelkami i luzik bo najgorsze za wami i nareszcie czesc marzen sie spelnila czy to nie cudnie ja mysle ze super i ciecze sie waszym szczesciem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: No to milej nocki

Wróć do „Przedszkolaczki”