mad. jeśli mogę doradzić to wstrzymaj się z tymi soczewkami na po ciąży bo ja musiałam wyrzucić praktycznie nową parę soczewek kwartalnych bo nie byłam w nich w stanie chodzić.szyszeczka, o tym jak oko reaguje na soczewki w ciąży w sumie nie wiedziałam. Rozmyślam też nad zakupem nowych oprawek. Bo soczewki zawsze zdążę kupić
To faktycznie fajne były te warsztaty. Szczególnie dla przyszłych mama, które styczności z maleństwem nigdy nie miały. W jakiś sposób czuję się bezradna, ale wiem, że będę wszystko robić by dobrze się zajmować kruszynką.
Co do chusty, chcę sobie ją kupić, ale dopiero na wiosnę jeśli już. Zimą będzie za zimno by w samym tym malucha nosić. Chociaż w dalszym ciągu rozważam jak to będzie ze spacerami z psem i co wtedy z małą![]()
Upiekę dzisiaj ciasto te co Gabi przepis podawała i zrobię sałatkę jarzynową. Po naszemu szałotbo mnie ochota naszła. Zaraz więc muszę wybrać się po resztę składników brakujących.
Co do chusty to Pani mówiła, że w zimę można "ubrać" dziecko z chustą na siebie i na to większą kurtkę zimową lub ciążową.
[ Dodano: 21-10-2011, 10:50 ]
w sensie, że otulasz maluszka jeszcze swoją kurtką.
[ Dodano: 21-10-2011, 10:51 ]