Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 wrz 2009, 22:50

wiola85, @ narazie nie ma-ale chyba nie jestem-co nie oznacza ze Cie nie wspieram wspieram Cie moze ty zajdziesz pierwsza a ja sie zaraze o ile to Adianie jest w cizy po tej upojnej nocy :ico_oczko:
yoanna, ja Cie podziwiam ze Ci sie chce takie wymysly robic :ico_olaboga: ale zjesc bym chetnie zjadla :-D
adia26, co mam Ci powiedziec...tylko z upojnych nocy sa dzieci :-D nie nie nie zycze Ci jak nie chcesz :ico_sorki:
no i wspolczuje wyrywania :ico_sorki: ale zyjesz wiec ok :ico_sorki:

Jutro urodziny Erisa :ico_brawa_01: mam nadzieje ze u Pati juz lepiej :ico_sorki:
a gdzie Slonko :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: a Sarenka :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: z nk tez znikla :ico_olaboga:
moze uda mi sie wpasc po 12 zlozyc erisowi zyczenia bo jutro z rana umowilam sie z kumpelami do miasta :-)
aaaaAdia dawaj przepis na lasanie :-D

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

18 wrz 2009, 23:17

mmarta81, oj ja mam taki mętlik w glowie, ze chyba nie zasne :ico_olaboga: niby bym chiała bobo, a nibty nie, musze jutro pogadac z M tak na powaznie.
Moze poprobujemy przez 3 miesiace, a jak nie wyjdzie to olejemy na rok :ico_olaboga:

ide spac, za duzo wrazen jak na jeden dzien :-D

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 wrz 2009, 23:33

wiola85, widzisz ja tez niby chce ale jakbym na tescie zobaczyla II to bym byla na bank zalamana na poczatek...ale wiem ze wszystko by sie szybko ulozylo :ico_sorki: co ma byc to bedzie i tyle :-D

[ Dodano: 2009-09-19, 00:01 ]
dobra to ja zaczynam impreze :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :564: :564: :564: :564: :564: :509: :509: :509: :520: :520: :523: :529: :528: :525: :527: :524:
STO LAT SAMYCH SZCZESLIWYCH CHWIL DLA KOCHANEGO ERISKA OD CIOTKI MARTY I IGOLINY :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

19 wrz 2009, 10:52

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: STO LAT!!!!!!! :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Wiola moim zdaniem jak tylko mozesz to nie powinnas sie zastanawiac - ja bardzo bym chciala drugie po Ninie, jestes mloda, bedziesz miala 2 odchowanych, no rewelacja :) ja niestety nie pracowalam normalnie zeby moc isc na macierzynskie a opcja ze bez kasy mialabym siedziec kolejne 1,5 roku mnie przeraza - wiec wymyslilam,z e koncze studia, znajde prace, i za 2 lata moge miec dzidziusia :D Ja jak widze te malenstwa w wozeczkach znowu mam ochote je trzymac na rekach - chociaz jak u gina zobaczylam te brzuchy to sie cieszylam ze nie jestem na wizycie kontrolnej podczas ciazy.
Chociaz z drugiej strony czasem mysale sobie ze fajnie miec kilka lat jedno i dopiero jak to jest starsze (kolo 8 lat) jak juz Ci sie bardzo teskni i bardzo chcesz kolejnego to sie o nie starasz - no wiec w sumie to jednak masz powod zeby miec metlik w glowie ;)

Dziewczyny ja czytam Zmierzch i tak wciaga ze o niczym innym nie mysle jak tylko o Edwardzie :) ubostwiam go po prostu - robia wode z mozgu mlodym dziewczeta, a pozniej mysla, ze tak wyglada ideal faceta ;) a takich niestety nie ma :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

19 wrz 2009, 11:23

jestem jestem dawno mnie nie było ale już troche doczytałam Was :-D coś mi się komputer zawiesił :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: a i teraz nie obiecuje ze będe codziennie pisać wiecie jak to jest Antek mi nie da :ico_haha_01:
A teraz najlepsze
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
:ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: DLA NASZCH KOCHANYCH ROCZNIAKÓW DUŻO ZDROWIA I SAMYCH RADOSNYCH CHWIL

Zirca kochana podziwiam cię jesteś silną kobieta , to pewnie była jedna z najtrudniejszych decyzji jakie musiałaś podjąc .
no dziewczyny tydzień mnie nie było a wy już wszystkie :ico_ciezarowka: :ico_ciezarowka: no ładnie to tak :-D :-D ale taj jak piszecie z jednej strony człowiek chciał by już takiego drugiego malucha a z drugiej strony człowiek mysli ze moze lepiej jeszcze poczekać dać swój czas i dużo miłości najpierw temu maluchowi które już się ma , bo moim zdaniem mieć od razu drugie to odbierać takiemu maluchowi częśc siebie bo przecież w ciązy nie wolno nosić malucha( a nigdy nie wiadomo czy ciąża nie będzie niedaj Boze zagrozona) a potem jak juz jest drugie maleństwo to człowiek musi już mieć czas dla tego malucha i dla tego wprawdzie idze zawsze nauczyć niemowlaka zeby lezał w łózku i bawić się ze starszym ale czy o to chodzi :ico_noniewiem: Moja koleżanka ma własnie taką sytuacje i jak dla mnie to ją przerosło bo mąz siedzi cały dzień w pracy niemowlak płacze a drugiemu idą ząbki zero czasu dla siebie bo jeszcze dom do sprzątania pranie gotowanie obiadków :ico_olaboga: Ja narazie panicznie nie chce drugiego dziecka i tak jeszcze musze rok poczekać ale nie wiem czy się zdecyduje chiałabym iśc do pracy a dopiero potem mieć drugie dziecko tak za kilka lat tak jak pisze yoanna 8 lat :-D :-D

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 wrz 2009, 13:07

Dzień dobry :-D
Drogi Eryczku wszystkiego najlepszego
ObrazekHappy Birthday

[ Dodano: 2009-09-19, 13:20 ]
aaaaAdia dawaj przepis na lasanie :-D
a prosze przepis mam z internetu
http://www.wielkiezarcie.com/recipe17292.html
a ja nie robiłam sosu beszamelowego tylko kupilam w tesco gotowy :-D
pycha byla

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

19 wrz 2009, 14:10

Erik, nasz przystojniaku- :ico_tort: :ico_tort: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

lachony, co Wy wszystkie :ico_ciezarowka: ????? :ico_haha_01: :ico_haha_01:

u nas na tapecie szykowanie się do wyjazdu i przeziębienie....byłam z Alem na Play group w poniedziałek i już nastepnego dnia miał katar :ico_olaboga: rzecz jasna wszyscy mnie straszą świńską grypą (ponoć był raport, że co trzeci przypadek grypy teraz, to świńska grypa. Ale bać się powinni wyłącznie bardzo osłabieni, starsi ludzie i dzieci do lat 3), ale ja się nie daję. Poszły w ruch inhalacje, vick, kropelki z solą morską i masę własnej roboty syropu z cebuli. I jest o niebo lepiej :ico_sorki: teraz to ja mam gorszy katar :-D
mmarta81, filmiki świetne!!!!! Boże, jak to cudnie wygląda, jak takie maleństwo chodzi :ico_brawa_01: mój Al chodzi tylko trzymając się czegoś-np wokół stołu, ani myśli choćby sam stać :ico_olaboga:

ale strasznie się zmienił...taki już z niego poważny facet-cały czas gada, na maxa stara się uczestniczyć we wszystkim, co robię, no i moje ulubione...tulki :ico_brawa_01: straszna łasica z niego :-D
z nowych śmiesznych umiejętności-zgadnijcie, co pokazuje Aluś, kiedy pytam-"gdzie jest mleko?" :ico_haha_01: :ico_haha_01:

ostatnio jestem na fali terapii Gersona-w wolnej chwili wpiszcie sobie na youtube "cud terapii gersona". Jemy mięso 2 razy w tygodniu, na maxa przezucilismy się na warzywa, owoce, masę swierzo wycisnietych soków, ograniczam mleko. Czuję sie swietnie, tak lekko!!!! :ico_brawa_01:

buziaczki, zaraz zapodam linki do filmów z alem, większośc sprzed miesiąca, ale mega smieszna

[ Dodano: 2009-09-19, 14:14 ]
Al wcina naleśnika
http://www.bobasy.pl/zirca/film/20502/

a takie robi ciechy z Ciocią :-D (wariatka :ico_oczko: )
http://www.bobasy.pl/zirca/film/20501/

a to Al na końcu Europy-klify Moher
http://www.bobasy.pl/zirca/film/20503/

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 wrz 2009, 15:53

Zirca swietne filmiki :ico_brawa_01: z tym naleśnikiem to wymiata no slodziak na maxa :-D
Kacper śpi a ja szykuje się na zakupy do później

Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

19 wrz 2009, 19:56

hejka

STO LAT,STO LAT NASZ ERICU,DUŻO ZDRÓWECZKA,UŚMIECHU I WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ NAJLEPSZEGO,BUZIACZKI KOCHANYObrazek

zirca z tym naleśnikiem normalnie :ico_szoking: ,wcina jak stary :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
,zeby tak mój jadł,mój tylko wymemla porozrywa i wyrzuca :ico_olaboga:
jestem padnięta ,spadam myć małego bo musiałam go dziś przemęczyć, spał tak smacznie na dworze do 17.30 ,bo dziś u nas piękna była pogoda,jeszcze sie bawi więc chwilke poczekam,żeby znowu nam nie zrobił pobudki o 5!!! :ico_szoking:
miłego wieczorka :-)

[ Dodano: 2009-09-19, 19:58 ]
lachony, co Wy wszystkie
nie,nie !!! kochana ja nie!!!!! dwoje jednak starczy :-D

[ Dodano: 2009-09-19, 20:04 ]
aha jeszcze pokaże Wam nasz domek,tak wygląda z zewnątrz,bo w wewnątrz to narazie nic nie ma :-D

Obrazek

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 wrz 2009, 21:01

hej gdzie wy sie podziewacie , ja sama w domku no z kacprem ale on śpi Piotr poszedl na impreze niespodzianke urodzinowa swojego kumpla :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
wiec popijam piwko jem popcorn i oglądam mam talent :ico_noniewiem:

Wróć do „Przedszkolaczki”