Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

26 sie 2009, 09:31

najpóźniej do 37 tc
wow to juz niebawem :ico_brawa_01: ale ten czas zasuwa

[ Dodano: 2009-08-26, 09:32 ]
A u mnie dzis pada i jest tak fajnie przyjemnie od razu inne powietrze a wieczorkami robi sie juz coraz chłodnie a to tylko znak ze idzie jesien :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

26 sie 2009, 09:33

ale ten czas zasuwa
strasznie zasuwa :ico_szoking:
Zastanawiam się czy już zacząć pakować torbiszcze do szpitala???
jest tak fajnie przyjemnie od razu inne powietrze
u nas też upału nie będzie dzisiaj bo zapowiadają deszcz, więc odpoczynek od gorąca też wskazany!!!

Awatar użytkownika
Sabcia

26 sie 2009, 09:37

magduś81, ja mysle ze w twoim przypadku mozesz spokojnie pakowac :-D nie zaszkodzi w kazdym razie

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

26 sie 2009, 09:43

nie zaszkodzi w kazdym razie
tak własnie sobie dzisiaj pomyślałam, po tej nocy ze skróczami :ico_oczko: że jak by coś to ja nie mam przygotowanej torby a mój mężuś to raczej by mi nie przygotował tego co chce. Więc dzisiaj robie przymiarke i coś już zaczne składać!!!

[ Dodano: 2009-08-26, 09:46 ]
A tak wogóle to coraz bardziej zaczynam być przerażona że to już tak blisko!!! Chyba im będzie bliżej tym będzie większe przerażenie i jak to będzie. Codziennie mi się śnią sny związane z dziećmi wózki łóżeczka i najbardziej przerażające to karmienie :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Sabcia

26 sie 2009, 10:41

magduś81, rozumiem Twoje obawy kazda z nas przez to przechodzi, ja mimo ze juz rodziłam to rowniez mam obawy moj porod nienalezał do łatwych a i tak skonczył sie cc teraz chciałabym rodzic naturalnie ale czy sie uda??? do tego dochodzi rowniez problem z karmieniem - ale staram sie byc dobrej mysli - no a najgorsze jest to ze nie rodze w swoim kraju :ico_olaboga: . Musimy jednak byc dobrej mysli - bo co innego nam zostalo my babki jestesmy twarde i to nas wybrano do porodu a nie facetow - takze damy rade........pocieszam sie tez tym ze wiem jak wyglada cały porod bo mimo cc przezyłam to wszystko skurcze i cała reszte pamietam to jak dzis nawet parłam takze nie omineło mnie nic poza przejsciem dziecka przez kanał no i porod łozyska ale obawiam sie powikłan tak jak ostatnio ...........
Moge jeszcze dodac ze ja byłam tydzien po terminie i powiem ci szczerze ze w tedy juz sie chce nie ma sie obaw poprostu chce sie juz miec wszystko za soba a po 36 godz meczacego porodu i nie spania od 3 dni było mi juz jedno czy boli czy nie boli czy bedzie cc czy co kolwiek byle było juz po wszystkim :-) a w twoim przypadku moze nawet byc tak ze nie doczekasz skurczów bo skoro masz miec cc to cie to minie i w sumie dobrze bo jesli nie ma wyjscia to po co masz sie meczyc

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

26 sie 2009, 11:03

Witam,
Edulita cieszę się z takich wiadomości - proszę częsciej o takie :ico_brawa_01:

Bigottka :ico_brawa_01: za 8 okienko

Magduś81 jeszcze trochę i Robalki będą z Wami :ico_brawa_01: , a później na nas kolej :ico_brawa_01: Może faktycznie lepiej żebys się już spakowała... :ico_noniewiem:

Ja dziś wzięłam się za pranie ubranek dla małej. Przejrzałam to co dostałam i w sumie to tylko dwie rzeczy odrzuciłam. Jakieś dziwne wdzianko w kratkę i dzianinowy (bleee) pajacyk. Ostatnio dokupiliśmy kaftaniki i w sumie zostały do nonono śpiochy i ubranko na wyjście, bo choć takie dostałam, to raczej będzie za duże.

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

26 sie 2009, 11:22

Babeczki pomóżcie bo moja mama chce nam kupić leżaczki bujaczki i ja chce te z Fischer Prica ale są dwa rodzaje i nie wiem który lepszy by był, może wy coś zaradzicie :ico_oczko:
http://www.allegro.pl/item718474942_500 ... 9_bon.html
tu jest jedne rodzaj
http://www.allegro.pl/item714617056_lez ... urier.html
a to jest drugi

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

26 sie 2009, 11:30

magduś81, u nas polowa kwietniowek 2007 kupila wlasnie ten drugi lezaczek i jest super.Ja mialam go dla Andrzejka i teraz moja corcia tez bedzie z niego korzystac :ico_brawa_01:

One sie tylko wizualnie chyba roznia,moge ci tylko napisac,ze ten drugi jest bezpieczny i stabilny,zaden badziew - zreszta marka mowi sama za siebie :ico_oczko:

Sorki,ze sie wtracam ale czytam was sobie od czasu do czasu i zagladam do Bigottki,czytam co u malej Idki,kibicuje Tobie z dwojka babli i reszcie dziewczyn :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

26 sie 2009, 11:32

magduś81, ja zamierzam tez kupic ten z fisher price i ten pierwszy juz dawno sobie upatrzyłam, dawałam kiedys linka ;-)

[ Dodano: 2009-08-26, 11:33 ]
odezwe sie pozniej.... płyniemy po ryby :)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

26 sie 2009, 11:33

Moge jeszcze dodac,ze te zabawki na palaku sa przyczepione na rzep,wiec mozesz je roznie wieszac,zeby nie bylo nudno,no i ja dodatkowo wieszalam inne zabaweczki,wlasnie dzieki tym rzepom,no i wibracja u nas sie nie sprawdzila,bo synek sie denerwowal,jak mu ja wlaczalam :ico_oczko: Malpka jak sie ja pociagnie za ogon gra melodyjke,niestety po pewnym czasie ma sie jej juz dosc :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”