Witajcie, od samego rana mamy gości, więc nie mialam czasu sie wcześniej pojawić. No ja na wsi nie narzekam na klimat, najbardziej widzę po oknach, tutaj się myje 2 razy do roku i nie sa bardzo brudne a na śląsku trzeba by było myć co miesiąc.
eSKa, "Gosiaperełka ale super zdjęcia"
eve81, "gosiaperelka, super fotki, slicznie Lenka wyglada z tymi spineczkami"
Kocura Bura, "gosiaperelka, śliczniusio Lenka wygląda w baseniku!"
Gosiu Lenka to mała dama, a jaka śliczniutka, muszę przemysleć drugą ciąże
Gosiaperełka, śliczną masz córeczkę i jaka z niej laseczka, fju fju

Dziękuję Wam dziewczyny za miłe słowa
eve81, Dobrze, że sprawa z pieniędzmi się wyjaśniła, noi wspieraj męża w trudnych dla niego momentach takich jak chęć powrotu do Polski. Nikomu na początku nie jest łatwo, ale grunt to znaleźć stałą pracę, a później już z górki. A twoja siostra długo jest już w UK? Pewnie ma fajną pracę i napewno na początku też nie było jej łatwo. Więc się nie załamujcie. Bardzo ladne zdjęcia, Szymuś już taki duży, nasze dzieci już nie wyglądają jak bobaski tylko jak małe dzieci:) Najbardziej podoba mi sie Szymuś w wózku:)
Trzymaj się Justyna, mam nadzieję że gorączka małej przejdzie a wy się będziecie cieszyli wspólnymi chwilami
eSKa, no zdjęcia Olka w nocniku poprostu mnie rozbroiły, świetnie. Pewnie pierwszy zacznie robić siku do nocnika. Dzieci się boją robić siku do ncnika, niektóre nawet wstrzymują mocz, najważniejsze aby wiedziały do czego nocnik służy. Ja muszę kupić lence nocnik, ale sie zastanawiam jaki? Jest teraz taki duży wybór, że nie wiem jaki kupić. A ty na zdjęciu ładnie wyszłaś, i chyba nawet jesteś w tej mini spódniczce jeansowej co sobie ostatnio kupiłaś
Kicia

da Kacpra za pierwsze kroki, zobaczysz jak teraz szybko mu pójdzie, Lena już chodzi coraz pewniej alenadal się chwieje na boki.
ulamisiula, fajne fotki, widzę że Benek też już sam stoi, ma takie sodkie brązowe oczka w tym kasku no po prostu bomba:) Kiedyś będzie dumny z tego że tata ma motor, ba każdy chłopiec i facet marzy motorze:)
Ja domek wysprzątałam na błysk nawet porządki w szafie zrobiłam
Jak ty to robisz? Masz jakiś motorek? widze że obrotna z ciebie dziewczyna:)