Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lut 2009, 17:53

Hejka

jejku te moje dziecię mnie wykończy, spi jak zajac pod miedza, nawet nie moge sie zdrzemmac porzadnie, oczy mi sie zamykaja, jestem strasznie padnieta, do tego cos mnie glowa zaczyna bolec.
tez mamy taki, tylko, ze mamy ze specjalnymi nakladkami do naszego wozka wiec sciagamy gondolke jak idziemy na zakupki i montujemy na stelazu fotelik :ico_oczko:

My kupujemy jednkl ten fotelik od 9-36 kg bo nie mamy tylekasy, zeby non stop zmieniac, a zanim pojedziemy na urlop, maly bedzie mial juz 10 miesiecy.

Eryk tez sie juz prawie nie miesci do tego fotelika, jak go ubiore w kurteczke albo kombinezonik to biedny taki rpzykurczony siedzi i sie denerwuje, bo nie moze sie poruszac

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lut 2009, 18:12

tez mamy taki, tylko, ze mamy ze specjalnymi nakladkami do naszego wozka wiec sciagamy gondolke jak idziemy na zakupki i montujemy na stelazu fotelik :ico_oczko:
no ja do swojego wózka nie potrzebuje nakładek, montuje fotelik bezpośrednio w stelażu wózka. Wszystkie elementy tak mocuję, spacerówkę też, przodem i tyłem do kierunku jazdy - świetna sprawa, np. gdy jest duży wiatr :-)

[ Dodano: 2009-02-23, 17:14 ]
a co do mięska to Majka dostaje w słoiczkach, ale nie pamiętam od kiedy :ico_noniewiem:

z Bobo Vity są po 5 tym m-cu :-)

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

23 lut 2009, 18:19

A mnie dzisiaj nawiedziło...

Miałam chęc na kebaba,ale mi przeszło i postanowiłam że troche popichce ... :ico_oczko:
Na obiad zrobiłam zapiekankę z makaronem....a na kolacje sałatke GYROS... :ico_brawa_01:

Jestem tak najedzona ,że zaraz chyba pekne... :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lut 2009, 18:30

margarita83 my mamy taki fotelik i montujemy go do naszego wozka na stelaz

http://www.allegro.pl/item558438071_fot ... ratis.html

[ Dodano: 2009-02-23, 17:31 ]
O tak wyglada nasz fotelik na stelazu http://www.allegro.pl/item555916590_woz ... _pink.html

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lut 2009, 19:09

Jagna30, oo salatka gyros ?? podaj przepis, bo brzmi ciekawie..

my poki co tez mamy fotelik/gondolke w jednym... poki co jeszcze wozimy malego w samochodzie na plasko, bo jak sie zlozy ten fotelik do pozycji siedzacej, to jakies to takie malo stabilne ...moze dlatego, ze nie ma bazy, tak jak te wieksze foteliki.. i trzyma sie tylko i wylacznie na pasach...

my mamy cos takiego:

http://www.twoleftfeet.co.uk/Jane_Nomad ... Jeans.html

ten fotelik rozklada sie zupelnie na plasko i powstaje gondolka... i poki co, tak maly podrozuje :-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lut 2009, 19:26

witam, nie mialam czasu Was doczytac, ale jak mala usnie, to postaram sie nadrobic... po pierwsze - znalazlam wreszcie nazwe i model naszego fotelika samochodowego - jest do 18 kg - dokladnie ten: http://www.swiatdziecka.pl/shop.html?prod=94

po drugie - weszlam do domu, poczulam zapach pizzy, burknelam tylko oschle "czesc", a Pan przywital mnie niesmialym usmiechem, objal mnie i powiedzial: "przepraszam..., bardzo przepraszam" i mnie pocalowal, po czym zapytal: "wybaczysz??" :ico_sorki: :ico_sorki: pokiwalam glowa, ze tak, no i koniec tematu. Zjedlismy pizze, okazalo sie, ze tesciowa przyszla dzisiaj na godzine, a Pan w tym czasie byl na zakupach, nawet dal psu jesc i ogarnal mieszkanko... :ico_brawa_01: Mam nadzieje, ze troche zrozumial z tej dzisiejszej nocy i obedzie sie bez rozmowy na ten temat, ale jesli sie to jeszcze powtorzy, to bedzie juz tylko dzika awantura...

po trzecie - wstawiam Wam fote z wczorajszego obiadu u mamy - ja z Kaliszanka :)

Obrazek

po czwarte - przyszedl kojec!!!!! :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jest sliczy!!!!! Malej tez sie podoba:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lut 2009, 19:28

chyba mnie cos dopadlo i to porzadnie, bo zaczynam miec dreszcze... i w ogole, czuje sie parszywie, gardlo, nos, glowa... a maly mi juz kichnal 3 razy :( chyba bedzie szpital w domu niedlugo...

:ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lut 2009, 19:29

a po kolejne - postanowilam dzisiaj wziac mala do siebie do lozka na noc, zobaczymy jak bedzie, bo Pan mowil, ze caly dzien byla dzisiaj placzliwa... odkad ja przyszlam to jest ok, ale to pewnie cisza przed burza, tfu! tfu!

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lut 2009, 19:32

Gie, super, ze Pan Cie przeprosil i wykazal sie w domu... do tego jeszcze ta pizza, mniaaaaaam...

a kojec wyglada rewelacyjnie, tak kolorowo, ze az sama mam ochote tam wskoczyc i sie pobawic :-D
i tak akurat ta mata Ci tam weszla.. do prostokatnego pewnie by sie nie zmiescila.

aha, Twoj mejkap komponuje sie ladnie z bluzka Kaliszanki.. przyznaj sie, tylko po to ja wzielas na rece, zeby ludzie zauwazyli, ze masz oczy machniete na rozowo, mam racje? :-D :ico_haha_01: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lut 2009, 19:43

Gie, super, ze Pan Cie przeprosil i wykazal sie w domu... do tego jeszcze ta pizza, mniaaaaaam...
tez sie ciesze, bo ja bym pierwsza reki nie wyciagnela na pewno!!!
a kojec wyglada rewelacyjnie, tak kolorowo, ze az sama mam ochote tam wskoczyc i sie pobawic
i tak akurat ta mata Ci tam weszla.. do prostokatnego pewnie by sie nie zmiescila
wskakuj do nas, szczuplutka jestes, zmiescisz sie... ;)

A mate mialam tez wlozona do tego prostokatnego kojca, ale musialam ja pozawijac bo bokach, a te palaki z zabawkami sie "zgniotly" i przez to sie podwyzszyly... :ico_noniewiem:
aha, Twoj mejkap komponuje sie ladnie z bluzka Kaliszanki.. przyznaj sie, tylko po to ja wzielas na rece, zeby ludzie zauwazyli, ze masz oczy machniete na rozowo, mam racje?
You got me :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: zanim sie wyszykowalam na obiad - zadzwonilam do mamy i zapytalam w co ubiera Kaliszanke (Gabrysia u niej nocowala), bo nie wiem jak mam sie umalowac... :-D :-D :-D :-D
a make up jest szaro-fioletowy ;)

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”