Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 wrz 2009, 22:21

zirca, filmiki super
1-nalesnik rozklada na lopatki :ico_haha_01:
2- no to spiewak chyba bedzie
a na 3 widze jak strasznie on do Ciebie podobny -jak 2 krople wody SLICZNY !!!!!!!!!!!
Agusia1982, super chta no no nie pogadasz :-D -ile pokoi ?????
slonko2008, wiesz ja sie troche nie zgadzam z ta miloscia :ico_nienie: ze pierwszemu dziecku sie cos zabierze-bo nigdy drugie dziecko juz nie dostanie tyle czasu od rodzica co mialo pierwsze no bo bedzie ich 2 i trzeba bedzie czas podzielic-wiec sie wszystko wyrowna
nas byla 4 i nie zauwazylam zeby rodzice kogos mniej lub bardziej kochali :ico_nienie: (wszystkim rowno nie poswiecali nic czasu :ico_oczko: :ico_haha_01: )
adia26, ja jestem :-D a daj troche pop cornu :-D

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 wrz 2009, 22:57

adia26, ja jestem :-D a daj troche pop cornu :-D
już pożarłam calą miche :-D :-D
drugie piwko poszło w ruch :-D
Agusia no nie wiem czy wczesniej pisałam ale domek super duży :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 wrz 2009, 23:22

adia26, teeee no to piwkiem sie chociaz podziel :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

20 wrz 2009, 08:23

cześć Dziewczynki :-D
u nas chyba już 4 noc z rzędu nie przespana,masakra :ico_szoking: ja nie wiem co sie z nim zieje,kurde drze tą morde jakby go ze skóry obdzierali :ico_noniewiem: :ico_olaboga: o2,4 i od 6 już nie śpimy znowu ! :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
super chta no no nie pogadasz -ile pokoi
dzięki kochana! ale nie jest aż taki duży jakby sie zdawało,na górze są 3 pokoje czyli dzieci i nasza sypialnia,łazienka i osobne pomieszczenie na pralke ale tam też przeniesiemy kibelek z łazienki bo jest razem,a na dole salon jadalnia z kuchnią,i toaleta :-D czyli idealnie dla naszej rodzinki,nie są to wielkie pomieszczenia tylko takie w sam raz!!!! tylko że narazie to wiecie wszystko w mojej wyobraźni co gdzie i jak,bo narazie to nie ma nawet ścian i podłóg :-D :-D czyli nic tam nie ma! dopiero teraz mój A szykuje i od wtorku rusza pełną parą :ico_brawa_01: mam nadzieje ze w miesiąc sie wyrobi,bo kurcze zaraz bedziemy płacili raty i tu za wynajem więc wiecie nie ciekawie ale Nicuś kończy rok więc z tej okazji dostane większy zasiłek na niego przez 2 lata! więc narazie sie wyrówna :ico_haha_01
:ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: na pobudke
miłej niedzieli :-)

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 wrz 2009, 08:57

Witam

dziekujemy za zyczonka i za pamiec, wpadne pozniej jak maly bedzie spal

20 :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 wrz 2009, 10:08

witam sie i ja i zycze wszystkim milej niedzieli :-D

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

20 wrz 2009, 10:40

Czesc dziewczyny

Zirca no maly Al zajada niesamowicie :D moja nie jest w stanie utrzymac w rece nic dluzej niz kilkanascie sekund, a brudzi sie przy tym jak oszalala!!!

A powiem Wam a propo Mam talent :D ze te laski mnie rozwalily - tzn ta jedna co stala nie, ale koncowka tej co grala na pianinie miazdzy... i w ogole tekst tej piosenki taki nonono :D podoba mnie sie ;) No az pierwszy raz od niepamietnych czasow dreszcz mi przeszedl jak ta koncowke zaspiewala MNIAM :D

Tu dla dziewczyn ktore nie ogladaly :)

http://www.milanos.pl/film.php?cat=63&id=70720

A tu chlopiec ktory mnie rozbawil ;)

http://www.youtube.com/watch?v=nojrb4sB ... re=related

Poza tym mialam dzis jechac z moim mezem na splyw Dunajcem na tratwach i w koncu sie nie dogadalismy z kim zostawiamy mala, i on pojechal a ja zostalam :( ale to nic bo czytam ksiezyc w nowiu ;) wiec mam co robic :D

No nic ide sie zajac moim sloneczkiem malutkim :)

Milego dnia!

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

20 wrz 2009, 10:46

Witam witam :-D

JAko spoznialska zycze Eryczkowi wszystkiego co najpiekniejsze :ico_tort: :ico_tort: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

Agusia domek super, tez sie zastanawiam czy to nie lepsze kupic taka chate niz budowac od podstaw :-)
Szwagier sie zastanawiał czy tak nie zrobic, ale zdecydowali sie na budowe nowego.

Zirca ja tez to widzialam ze Al to twoj klon :-D tylko oczka ciemne i włoski chyba tez takie bedzie mial :-)

No a co do bobo to nadal jestem w tych samych miejscach ze nie wiem :-D

Wczoraj robilismy sobie takiego grilla na pozegnanie lata, bo byla ładna pogoda.
No i pokłocilismy sie z moim M z tesciami. Oni maja dom, a obok takie gospodarcze pomieszczenie, gdzie kiedys swinki mielli, potem jest stodola i garaz.
Wiec powiedzielismy im ze jak to przepisza na nas to zburzymy to gospodarcze i szope bo tam tylko smieci sie zbieraja i niepotrzebnie placi sie takie wilekie podatki.
Ja nie zamierzam miec krow, ani swiniek juz wiec sorki :ico_oczko:
A Ci sie oburzyli i w ogole, jeju przesadzaja, jak im sie nie podoba to niech do smierci sobie maja ten dom, a w takim razie jak tu nie jest nic mojego, to nie musiala bym nic w okoł domu robic, jak itak nie moge zrobic nic tak jak bym to ja sobie widziala :ico_olaboga:

No i pewnie z kilka dni nie bedziemy gadac :-) A we wtorek na wesele idziemy do kuzynki, a tesciu ma nas zawiezc :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

20 wrz 2009, 11:18

Witam !

Spuznione zyczonka dla Erisia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
mmarta Igol prze swietnie sobie chodzi brawa dla malej zdolniachy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

zirca filmiki czadowe ale najlepiej jak je te nalesniczki :ico_oczko: Agusia1982, Super ze juz domek macie bardzo fajny mnie tez sie marzy domek

A stawiam na 11miechow Wiwi :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
i Zycze wszystkim milej niedzieli :ico_oczko:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 wrz 2009, 12:27

Hej milej niedzieli wam życze
powiem Wam a propo Mam talent :D ze te laski mnie rozwalily - tzn ta jedna co stala nie, ale koncowka tej co grala na pianinie miazdzy... i w ogole tekst tej piosenki taki nonono :D podoba mnie sie ;) No az pierwszy raz od niepamietnych czasow dreszcz mi przeszedl jak ta koncowke zaspiewala MNIAM :D
tez oglądalam i tak jak ty ta co grała na pianinie wymiata super :ico_brawa_01:
A stawiam na 11miechow Wiwi :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
No i pewnie z kilka dni nie bedziemy gadac :-)
czasem starsi ludze są tak głupio uparci że nie wiadomo o co im chodzi i upieraja sie przy swoim :ico_puknij:
Pati85,
zdjęcia wkeljaj z imprezy :ico_sorki:
zięki kochana! ale nie jest aż taki duży jakby sie zdawało,na górze są 3 pokoje czyli dzieci i nasza sypialnia,łazienka i osobne pomieszczenie na pralke ale tam też przeniesiemy kibelek z łazienki bo jest razem,a na dole salon jadalnia z kuchnią,i toaleta :-D czyli idealnie dla naszej rodzinki,
uuper dom w sam raz kazdy bedzie mial swoj pokoik :ico_brawa_01:
no nic mojego jeszcze nie ma po imprezie przyslal mi zdjecie jak wyglada (jak nonono z za krzaka :-D :ico_noniewiem: niech sobie tam siedzi nam z kacperkiem dobrze)

Wróć do „Przedszkolaczki”