Awatar użytkownika
Beata_Tychy
Wodzu
Wodzu

15 maja 2009, 14:00

hej ciouchyyyy :-D
ja juz po badaniach i wizycie kolezanki, wiec troszke padnieta ale musialam zajrzec

co do spotkania w Chorzowie to betina oczywiscie ze aktualneee tylko daj mi czas do wizyty srodowej mam nadzieje ze wtedy gin mi powie ze jest super ze znow moge chodzic normalnie, to chetnie Cie popcham na tym wózku inwalidko

izuś ruszyłaś z tym tematem na Lipcówkach teraz pewnie beda drazyc go wieczność :)

sierpniówka, odnoscie wagi :) to przytarkałam wage do duzego pokoju i wlaze na nia rano, po sniadaniu po 2 sniadaniu, po batoniku, kontrola 24h i wlasnie jakos fajnie cudem nie leci w gore tylko spokojkniej sobie rosnie , myslalam ze jak w domu wyladuje to odrazu 2 tony przyleza a tu nie , mile rozczarowanko

Posiedzialam z kolezanka z SR ona mnie odwiedzila ma termin dzien po mnie i stwierdzilysmy ze te pare rzeczy co nam brakuje to cale mnustwooooo :ico_szoking: wiec od przyszlego tygodnia wydaje moje zaskorniaki bo niechce ocknac sie w lipcu z niespakowana torbą!

Awatar użytkownika
mariquita
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 maja 2009, 14:01

A ja byłam dziś u gina...ogólnie wszystko ok. :-D dalej dziewczynka....super bo nakupowałam juz różowych sukieneczek :ico_brawa_01:
ja na szczęście przez ostatni miesiąc przytyłam tylko 0,5 kg, moje bobo mnie podjadło :-D
ale coraz częściej mniewam bóle brzucha, trzeba będzie sięgnąć po no-spę :ico_noniewiem:
na brzuszkach wkleiłam moje brzusio , ale wkleję i tu :-D
pochwalę się a co :ico_ciezarowka: g:D
Obrazek

Awatar użytkownika
sierpniówka
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

15 maja 2009, 14:03

Beata_Tychy, a ja wagi nie mam ... wiec waga bedize rosla w tempie zawrotnym :-D kurcze musez zrezygnowac ze slodyczy i cukru....

mariquita, maluteeeeeeeeeńki brzusio :)) ja jutro wrzuce :D

Awatar użytkownika
Beata_Tychy
Wodzu
Wodzu

15 maja 2009, 14:06

mariquita, malusiiii
musez zrezygnowac ze slodyczy i cukru....
ja raczej bezczekoladowo

Awatar użytkownika
sierpniówka
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

15 maja 2009, 14:08

aaaaaaa i moje ukochane lodyyyyyyy

Awatar użytkownika
Beata_Tychy
Wodzu
Wodzu

15 maja 2009, 14:11

znikam na chwile bo brzusio pobolewa

Awatar użytkownika
megi5566
Trzy tysiące lat minęło...

15 maja 2009, 14:12

mariquita, ale masz malenstwo :ico_szoking: :ico_brawa_01:

Dziewczyny co wy z tym rzucaniem slodyczy??? Jeszcze bedziecie mialy czas na odmaiwianie sobie przyjemnosci :-D a i tak czy sobie odmowicie czy nie to i tak przytyjecie :-P jeden pies :-D

Awatar użytkownika
sierpniówka
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

15 maja 2009, 14:21

megi5566, ale chociaz nie bedizemy sie przyczyniały do wiekszego przyrostu wagi i zamiast pustych kalorii dosatrczymy dzidziusiowi cos wartosciowego

[ Dodano: 2009-05-15, 14:24 ]
Beata_Tychy, to co ci jeszcze zostalo? najwazniejsze masz - bo wiem ;d nie zalamuj mnie ;)

Awatar użytkownika
megi5566
Trzy tysiące lat minęło...

15 maja 2009, 14:27

sierpniówka, no co Ty.... ja z moich lodow nie zrezygnuje... NIGDY. Potem dopiero bedzie, ze tego nie i tamtego i w ogole, a teraz to przynajmniej na zachcianki moge zwalic :-P

Bylam teraz na lipcoweczkach, no sie rozpetalo, nie powiem ale ja sie nie wypowiadam, bo tak jak ramonka uwazam, ze kazda ma swoje racje :-P

[ Dodano: 2009-05-15, 15:01 ]
aaaa... ide do kolezanki a potem do gian. Trzymajcie kciuki, zeby z szyjka bylo wszystko okej :-D bo ja juz lezec nie chce :-D zakosztowalam wolnosci przez ten tydzien :-P

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 maja 2009, 15:04

izuś ruszyłaś z tym tematem na Lipcówkach teraz pewnie beda drazyc go wieczność :)
hehe a niech drążą, przynajmniej Adze216 dają spokój, widziałam ze wczoraj zajrzała na forum

byłam w banku, na poczcie i tak długo mi to zleciało... ze nie pojechałam do Betinki, Przemek zaraz kończy egzamin i pewnie bedzie w domku niebawem

poszłam na lody :-D :-D i na lumpeks, kupiłam koszulke dla Amelki "i love daddy" :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a dla siebie dwie spódnice :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

zrobiłam zakupy po drodze- młodą kapustkę, młode ziemniaczki, szynkę :-D :-D :-D

[ Dodano: 2009-05-15, 15:07 ]
aaaa... ide do kolezanki a potem do gian. Trzymajcie kciuki, zeby z szyjka bylo wszystko okej :-D bo ja juz lezec nie chce :-D zakosztowalam wolnosci przez ten tydzien :-P
bedziemy trzymać :ico_oczko: :ico_oczko:

a ja zapomniałam zrobić fotke w tuniczce :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: ależ ja sklerotyk jestem
zaraz polece zrobic, moze na balkonie :-D :-D

[ Dodano: 2009-05-15, 15:10 ]
:ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: a jak szłam do banku to jakiś stary cap o mało mnie po chodniku nie przejechał :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

jechał osiedlową uliczką i akurat na zakręcie zaczoł szukać czegoś w schowku i najechał na chodnik :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: myslałam ze mnie potraci, tak odskoczyłam, że aż mnie brzuch zabolał :ico_placzek: :ico_placzek: dlatego tak długo mi zeszło bo musiałam usiaść na ławce i sie uspokoic :ico_olaboga: :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-05-15, 15:12 ]
mariquita, sliczny maleńki brzusio :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

na no-spe uważaj, bierz tylko w razie koniecznosci :ico_nienie: :ico_nienie:

a te sukieneczki- też mam do nich słabosć :-D :-D

[ Dodano: 2009-05-15, 15:32 ]
sklarotyczka nie pamięta czy dziękowała za wczorajsze kciukasy :ico_wstydzioch:
jeśli nie to DZIĘKUJĘ ślicznie i stawiam :ico_tort: :ico_tort: bo zdałam na 4 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-05-15, 16:52 ]
uuuu ale was wywiało laseczki.... co wy tam macie ciekawego do roboty? :-D :-D :-D

ja już zrobiłam szyneczke w sosiku z pieczarkami :ico_oczko: :ico_oczko: ech, bedzie pyszny obiadek :-D :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”