Violu, super zdjecia

Ula, jesli juz tak koniecznie chcesz zabki myc, to raczej gumowa, chyba, ze dzidzius grzeczniutki i nie taki ogryzacz jak moja, to wtedy i normalna, a mozna gazikiem w kapieli!

Abegano my już od dłuższego czasu jezdzimy w spaceróweczce... jest dużo wygodniej...no i Milenie zdecydowanie sie podoba...bo w gondolce juz nie chciała leżeć...tylko świat oglądaćDziewczyny czy już wozicie swoje maluchy w spacerówkach czy wciąż w gondolkach??? Ja się przymierzam do wyjścia ze spacerówką ale jakoś z dnia na dzień to odkładam..... Tłumaczę to sobie że jeszcze chłodnawo, że pogoda nie bardzo........ Więc co mi radzicie? Przekładać Natalę?
trzymam mocno kciuki!!!!odzwyczajania dzień pierwszy........ Po obiadku Natala chce cyca, jest godzina 14.30, zabawiam ją wkładam do chodzika i zaczynam sprzątać....... Udało mi się odwlec ciamkanie do 16.30, uffffffff mam nadzieję że z dnia na dzień będzie lepiej......
Ula, jesli juz tak koniecznie chcesz zabki myc, to raczej gumowa, chyba, ze dzidzius grzeczniutki i nie taki ogryzacz jak moja, to wtedy i normalna, a mozna gazikiem w kapieli!
ja tez sie pisze tylko gdzie?SPOTKANIE LIPCÓWECZEK
1-4 - długi weekend majowy - ULA_TOMEK; JUSTYNA30; VIOLA; BARBAPUPPA
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość