no i 25 maja kończy mi się macierzyński, także do września bez kasy będę

ja to w tym temacie chyba najgorzej wyglądam, bo bezrobotna jestem

no i 25 maja kończy mi się macierzyński, także do września bez kasy będę
no wcale nie mało, u nas to rodzinne to 50 zł miesięcznie, normalnie śmiechu wartedostaję tylko zasiłek rodzinny na moich synków w wysokości 140f miesięcznie, i tak do 16go roku życia (na Norbiego mam 80f miesięcznie, na Alka 60f)
noo, bo ja tak napisałam, że sama nie kumamnie wiem czy Cię dobrze zrozumiałam z tymi stópkami
noo, tak w sam raz, żeby kupić mniejszemu pieluchy na cały miesiąć i mleka, a starszaka ubrać, nakupić zabawek, słodyczy i jeszcze zostaje, także luzzno wcale nie mało,
my w sumie też nie, ale skoro tak "zmuszają" (dając 500f każdemu) to trzeba skorzystać, na studia się przydanawet o tym nie myśleliśmy
dumam i dumam i nie kumammały wykręca stóki jakby chciał podeszwy pokazać i stawia nóżki operacją stopę tą zewnętrzną krawędzią![]()
oo, teraz to napisałam- ale nie wiem, jak to w słowa ująć
![]()
gdyby tak u nas było, to wcale bym się nie zastanawiała, tylko bym zakładałamy w sumie też nie, ale skoro tak "zmuszają" (dając 500f każdemu) to trzeba skorzystać, na studia się przyda![]()
no i przy okazji założymy konto oszczędnościowe dla Norberta, bo jemu tez będziemy odkładali, fakt, że nie uzbiera się taka kwota, jak Alkowi, no ale zawsze cos będzie
przepraszam nagmatwałamdumam i dumam i nie kumam
moj tata załozył cos w rodzaju polisy ubezpieczeniowej na kt wpaca po 200 zł miesiacznie i to jest inwetowan w fundusze inwestycyjne- w ostatnim okresie to pewnie spadło ale mysle ze do 18-stki niuni jeszcze wszytko sie odpracujezakładacie jakies konta oszczędnościowe, czy fundusze dla dzieci??
to mnie troche wiecejdo mojej poprzedniej wagi zostalo mi 6,5kg
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość