Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 maja 2009, 08:32

witam z ranka z :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa:

u nas dziś pochmurno, pogoda do kitu

dziś śmigam do szkoły, ten egzamin był pierwszy w nowej szkole
dziś ide sie pokazać babce z angielskiego i z rachunkowości :ico_oczko: :ico_oczko:
jutro też mam pare godzinek

Przemcio pojechał nagrywać teledysk z kumplami :-D :-D jestem ciekawa efektu końcowego :-D :-D

wczoraj byliśmy na urodzinach koleżanki, zrobiła sie niezła bibka :ico_szoking: 17 osób + 4 dzieci + 2 nienarodzonych :ico_oczko: :-D :-D Przemka troche z nóg ścieło, ale jak zwykle do końca utrzymał fason :-D :-D

Awatar użytkownika
megi5566
Trzy tysiące lat minęło...

16 maja 2009, 09:34

Dzien dobry... widze, ze nikogo nie ma... abu :ico_placzek:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 maja 2009, 09:51

Dzien dobry... widze, ze nikogo nie ma... abu :ico_placzek:
ja jestem jeszcze :-D :-D robie pracki do szkoły :ico_oczko:

kurcze troche mnie migdałek boli, wywaliło mi go tak że az łykać ciężko :ico_placzek:
oby wytrzymac do poniedziałku, głowa mnie boli, jakies cholerstwo mnie łapie :ico_chory: :ico_chory:

chyba pójde polezec pod kołderką jeszcze :ico_oczko: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
megi5566
Trzy tysiące lat minęło...

16 maja 2009, 09:55

izuś_85, ale powiem Ci, ze mnie to by sie nie chcialo teraz uczyc :ico_haha_01:
Takiego mam lenia :ico_brawa_01:
A Ty nie choruj teraz, napij sie goracej herbatki z miodem i do lozka polezec :ico_sorki:

Awatar użytkownika
betina
4000 - letni staruszek

16 maja 2009, 10:16

hej dziewczynki :-D
wczoraj bylam odebrac swoja wymarzona posciel :ico_brawa_01: cuuudna jest
potem bylam w ikea ogladac komody i szafy a kupilam wazon i miske :ico_haha_01: nie zdecydowalam sie konkretnie na zakup bo chcialam zapytac mojego K co sadzi o moich typach i w przyszlym tyg tato mi pojedzie po nowy mebelek-bedzie gdzie wrescie ciuszki dac :ico_oczko:
u nas za oknem ponuro w dodatku pada dzis mam jedne zajecia tylko wiec nie pojechalam za to musze 2 prace jeszcze napisac i zaraz sie za to zabieram jutro ostatnie zajecia a za tydzien i mi zaczynaja sie zaliczenie :ico_olaboga: jak to zlecialo niedawno bylam na rozpoczeciu kolejnego roku a tu juz koniec
izuś_85, tez jestem ciekawa jak P wyglada w roli muzyka :-D
mariquita malutki masz brzusio kazdy mowi ze ja mam maly a ty to juz wogole kuleczka slodka :-D
BeataTychytez mam w srode wizyte rano i to u nowego gina bo zmieniam troche sie boje i tego jaki jest i tego co powie
zgadamy sie jeszcze po swoich wizytach konkretnie

Awatar użytkownika
Beata_Tychy
Wodzu
Wodzu

16 maja 2009, 10:38

:ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa:
My juz po śniadaniu i zakupach zbieramy sie do Krakowa bo Zośki było wczoraj imieniny mojej Babci
wiec wpadniemy w odwiedzinki, a z powrotem ciocie T. Zosie tez odwiedzimy
wiec dziś 2 imprezy :)
U nas tez ponurawo za oknem i zimno, chyba padało w nocy

Miłego weekendu papa :-D

Awatar użytkownika
olala
4000 - letni staruszek

16 maja 2009, 10:52

u nasi w nocy i teraz pada. Na zakupy podjedziemy autem na targowisko.

Ja wczoraj przyniosłam sobie ubranka Asi z piwnicy i układałam w szafie i szafa pęka juz w szwach. W piwnicy jest jeszcze jeden karton ale juz nie mam ochoty go otwierac, bo nie bede gdzie miała włozyc tych ubranek. Mam nadzieje, ze tam są większe ubranka a nie te najmniejsze.

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 maja 2009, 10:58

megi5566, mi sie tez nie chce, no ale zostało mi oprócz tego tygodnia 2 wekendy zajec w tym semestrze, dziś są ostatnie zajecia z angielskiego :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

kurcze, łamie mnie w kościach i wcale nie chce sie wychodzić na podwórko z psem, a co dopiero do szkoły, no ale zobacze, moze mi przejdzie, wypiłam już 3 herbatki i leżałam pod kołderką, Haker mnie wygrzewał :ico_oczko: :ico_oczko:
izuś_85, tez jestem ciekawa jak P wyglada w roli muzyka :-D
raczej statysty :-D :-D :-D chłopcy nagrywają teledysk w samochodzie, dodam tylko ze w cabrio :ico_haha_01: :ico_haha_01: a właśnie zaczeło u nas kropić :ico_noniewiem: ciekawa jestem jak wyjdzie ten teledysk, przecież na wczorajszych urodzinach oni wszyscy mieli zwłoki i ledwo na nogach stali :ico_haha_01:
teledysk na kacu :-D

w nocy nie padało, wracałam autem do domu o 2.00 w nocy i było ok i cieplutko, do tego lekko duszno- zapowiadało sie na deszcz, bo powietrze ciężkie

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 maja 2009, 11:11

I ja się melduję, dzisiaj spaliśmy z Arturkiem bo miał gorączkę i teraz wszystko mnie boli :ico_placzek: nie miałam miejsca na łóżku wcale bo przecież królewicz w poprzek spał ale za to spanie do 9.40z małymi przerwami

Awatar użytkownika
Beata_Tychy
Wodzu
Wodzu

16 maja 2009, 11:17

wracałam autem do domu o 2.00 w nocy i było ok i cieplutko,
gdzie ty sie o tej godzinie szlajaszzzzzzzzzzz

a no impreza
masz szczescie :P

[ Dodano: 2009-05-16, 11:19 ]
dzisiaj spaliśmy z Arturkiem bo miał gorączkę i teraz wszystko mnie bol
hehe małe rozpychadełko

u nas to ja leze rozwalona na całym łózku na mojej polowce mam nogi a reszte na T. polowce, on zwisa z łózka, a u mnie na poduszce Mop sobie chrapie :P

wysypiam sie extra

[ Dodano: 2009-05-16, 11:25 ]
Dziewczyny ostatnio sie zastanawiam czy nie rodzić w wodzie
chyba sie przekonałam do takiego porodu, napewno bedzie latwiej mi i Grosiu mniej stresu bedzie mial, sala jest osobna
a tak sala gdzie 3 naraz rodza to troszke dziwne, malo intymne a tak jest u mnie w szpitalu
Kolezanka rodzila w wodzie i chociaz porod zakonczyl sie cesarka to i tak bardzo chwali

Rodziłyscie tak macie kogoś kto rodził co wy na to?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”