Cześć LUTÓWKI :ico_buziaczki_big: nareszcie mam dziś trochę luzu w pracy - tzn nie mam ale postanowiłam zrobić wszystko jutro

, żeby wreszcie do was zajrzeć i coś napisać, ale tyle piszecie , że czytałam was od godziny 15.00

już się zaczęłam bać , że nie zdążę dzisiaj nadrobić wszystkich zaległości na tt

ale to dobrze, że tak piszecie, ja uwielbiam nasz wątek i nasze pogaduszki i czytania co u was
Hekkate gratuluję pierwszego ząbka u Daniela, wprawdzie pisałaś o tym 10 stron temu ale ja dopiero dzisiaj przeczytałam
a jeśli chodzi o żółtko to ja raz po raz daję, ale ostatnio Joasia po nim wymiotuje

no nie wiem o co chodzi, i dziś też wymiotowała, a ugotowałam jej taką pyszną zupkę z indykiem, brokułami, ale jak dodałam żóltko do słoiczkowego jedzonka to też zwymiotowała, czy to możliwe, żeby żółtko szkodziło?????
mama Julci ja też jestem z moim mężem od 15 roku życia hihi, a od 17 tak na poważnie.
Jednak mój mężuś jest kochany, pomocny i nadal romantyczny, mimo że sam gada o swoim uczuciu do mnie tak:
ja cię kocham ale troszkę
jak kogucik swą kokoszkę
(bo kogucik swą kokoszkę kocha stale ale troszkę)
ale ja wiem , że tylko tak gada a kocha mnie MOCNO!!! Ale ja jego bardziej hihi
mamaJulci a gdzie fotki twojej córeczki????? Nie wkleiłaś w profilu , w podpisie tych linków które ci wysłałam??? Widzisz ja ostatnio miałam ogrom pracy i nie wchodziłam na TT, jak masz jeszcze jakiś problem z tymi zdjęciami to pisz
Justyna szkoda, że nie mogłam ci pomóc co do trzydniówki, bo mnie nie było, ale cieszę się, że twój synek już zdrowy
ML jak to dobrze, że Tobiaszek też zdrowy jak ryba

tyle się ostatnio nachorował. I gratuluję wstawania na nóżki
Lulu mi się bardzo podoba jak piszesz po polsku

, nawet właśnie z małymi pomyłkami bo fajniej mi się tak czyta - super! I nic się nie przejmuj tylko pisz z nami jak najczęściej. I jestem pod wrażeniem , że sama się wszystkiego nauczyłaś - ale jesteś zdolna

ja to w ogóle niestety do języków nie mam głowy

Tak więc mam nadzieję, że teraz już będziesz z nami duuuużo pisać, bo wiesz przecież że my tu uwielbiamy czytać te nasze wypowiedzi hihi WSZYSTKIE!!!
Dziewczyny ŚLICZNE ZDJĘCIA WASZYCH POCIECH WKLEJACIE
[ Dodano: 2007-10-10, 18:53 ]

100 LAT DLA
WOJTKA I
MILENKI