doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 paź 2008, 20:53

jagodka24, a co z tym trzymaniem kciukow? zdradzisz nam o co chodzilo??
i znowu klotnia?? kurcze, ale sie porobilo

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 paź 2008, 20:54

a moj WSPANIALY maz powiedzial ze jak nie znajdzie pracy to bede musiala isc sie kurwic zeby zarobic
prawda ze milo???????????
nie ma to jak uslysze cpare milych slow od ukochanego meza

no to ide sie napic bo chyab nierowno pidsze

[ Dodano: 2008-10-17, 20:54 ]
bylam na rozmowie o pracee

[ Dodano: 2008-10-17, 21:02 ]
sorry ale ja nie mam sily pisac

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 paź 2008, 21:11

hej!

Jagódko...chyba żartujesz? i ujął to tak na poważnie? jakoś nie umiem w to uwierzyć...przykro mi kochana!!! stres to jedyne wytłumaczenie, choć na to nie ma wytłumaczenia...w takim razie jest tylko jedno co mnie cieszy...Twoja postawa na rozmowie!!! super, że tak świetnie Ci poszło, nawet jeśli pracy nie dostaniesz!!! jesteś świetna!!! i pij kochana, pij na zdrowie!
Anza moja też marze, ale kredkami... :ico_haha_01: i dzięki Bogu udaje się to zmywać...
Sikorka a jaki to placek? hm...aż mi ślinka cieknie, jak czytam te kulinarne sprawy :ico_haha_01:
Lady powodzenia na teście w takim razie! Ty i tak solidna jesteś...ja na testy szłam głupia jak but...no i też zaliczłam je na wewnętrznym kilka razy...za to na egzaminie zdałam od razu, ale z 2błędami :-D trzymaj się będzie dobrze!!!
a ja do lumpu coś ostatnio rzadko chodzę...bo wiesz co...Hania ma tych ciuchów od cholery i nie chcę się szczuć...a dla siebie...wolę kupić jedną rzecz w sklepie...bo w lumpie kupuję chaotycnzie i dużo...i potem i tak się nie mam w co ubrać...
a jeśli chodzi o picie z butli...Hania nawet herbatki tak pije, bo z niekapka nie idzie jej i trudno..przyjdzie czas i na to...nie zmuszam...a mleko pije z butli , ale ponieważ mleko hipp jest dość gęste, a jeszcze dodaję jej kaszki, to smoczek mam do kaszek z krzyżykiem i pije jej się ok. ale dziś czytałam o butelkach i właśnie chyba zacznę ten niekapek neszczęsny jej podtykać w ciągu dnia. Ale Jagódka ma rację...kiedyś nie było niekapków..i wszystkie dzieci doiły butlę do zerówki...i żyjemy! nie dajmy się zwariować!!! coraz częściej widzę, że producenci prześcigają się w panowaniu nad naszymi mózgami...robią nam totalny zawrót glowy bo wiedzą, że matka wszystko kupi!!! może lepiej poić powoli łyżeczką albo z normalnego kubka? bo ponoć niekapki też wcale takie dobre nie są...
już cała skołowana jestem!

widzę, że chyba Wam muszę oddać trochę pozytywnej energii!!! :ico_haha_01: tak...J chyba też zadowolony...szczególnie, że znów samą siebie zaskoczyłam, bo nie umył łazienki ani podłóg a nie zrobiłam mu ani jednego wyrzutU!!! tylko ładnie poprosiłam, żeby zrobił to jutro...ale w środku mną telepie, bo on se 2godziny gnił jak leniwiec gdy Hania spała...a jak ja jestem w domu, to ani minuty nie mam dla siebie...

dobra, teraz już spadam moje kochane...papapappa!

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

17 paź 2008, 22:54

Jagodka :-D fajnie piszesz... na zdrówko i fajnie że rozmowa Ci poszła dobrze bo to znak że następnym razem Ci sie na pewno uda!!! a o Twoim mężu i jego tekście to przemilczę bo :ico_zly:

Lady trzymam kciuki!!

mówicie że smoczek już nie?... moja jeszcze ze smoczka mleko na noc i rano a herbatkę to z takiego coś jak dziubek z niekapka ale miękki jak smoczek i do butelki wkręcany :ico_noniewiem: jak daję jej z kubka normalnego to wszystko zalane :ico_haha_01: a niekapek nam się jakoś zniszczył i trzebaby nowy... :ico_noniewiem: ja to chyba leniwa jestem w kwestii wprowadzania nowości mojemu dziecku :ico_oczko: dobrze jest jak jest ... taa

dobrej nocki :*

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 paź 2008, 22:59

zborra, masz dla siebie sporo minut, tylko my już takie jesteśmy, że nie możemy leżeć jak coś jest, a raczej wydaje się nam że jest do zrobienia, bo od nieumytej łazienki jeszcze nikt nie umarł i świat się nie zawali. Ale wiem jak to jest, bo też taka jestem i nie potrafię. Ciasto to tradycyjny pleśniak, czy strzępiec jak kto woli, czyli ulubione ciasto moich chłopaków.

jagodka24, świnia jeden, no tak poważnie to powiedział, no chyba bym ja spokojna dusza, w mordę dała. A z rozmowy bądź dumna, takie rozmowy dużo dają, to doświadczenie na przyszłość.

A jeżeli chodzi o smoczki to ja nigdy ich nie używałam, no a raczej moje dzieci, no ale ja cyckowa mama jestem więc smoki uznałam za zbędne, Karol soczki pije z takiego bidonika ze słomką albo z normalnego kubka, pija tylko soki i wodę. A zęby już od jakiś trzech miesięcy myjemy właśnie pastą elmex kilka razy dziennie, bo Karol to uwielbia, sam leci do łazienki i krzyczy myj, myj i pokazuje na kubek ze szczoteczką i pastą, z płukaniem bywa różnie, bo raz mu się uda wypluć, a raz połyka, ale najczęściej wkłada tylko buzię do kubeczka z wodą i robi takie bul, bul, bul ( no nie wiem jak Wam to wytłumaczyć) i wypłukuje pastę. Muszę mu właśnie nową szczoteczkę kupić, bo stara już się normalnie rozklapiła od tego szorowania :-D

Dobranoc już moje Kochane, oby się poprawiło u Was wszystkich z humorami, zdrowiem, pracą itp.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 paź 2008, 23:01

hej...witam z wieczora....

ja tylko w skrocie bo to ostatni wieczor z kolezanka...

Jagodka,nie wierze w to co czytam,M. tak Ci powiedzial?masakra,jesli to zart to wcale nie smieszny :ico_nienie: :ico_zly: ...zrelaksuj sie,jesli troche alkoholu Ci to ulatwi to nie miej dzis oporow...rozmowa udana?Ciesze sie z tego bardzo...!!!!!!chcieliscie razem pracowac czy jak?

Doris,super ze Ci sie udalo cos znalezc fajnego,tak jak pisalam...ze sie cos napatoczy!!!

o niekapkach bylo,Maya pije z niekapka,ze szklanki zwyklej i z tego ze slomka...smoczka nie ma i nigdy nie miala wiec problem mam z glowy....

Lady,mi tez w PL dentystka dla Mayi polecila paste Elmex i mam ja ale jeszcze nie uzywam,mamy jakas inna...i Maya myje zeby chetnie....

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 paź 2008, 07:49

witam

no jagódka to mąz się nie popisał tekstem :ico_nienie: :ico_nienie: ja chyba bym strzeliła w twarz plaskacza, gdybym cos takiego uslyszala... ale nie łam się, będzie dobrze! ja w Ciebie, w Was wierze!!!!!!!!!!!!

mycie zebow... u nas to nie wypal bo kinga woli gryść szczoteczke do zebow... ale caly czas probujemy...

ja dzisiaj sie obudzilam sama z siebie, bez zadnego budzika, jak cudownie :-D
na 13 do szkoly jade... beznadziejny plan mam... zaczynam tak pozno i koncze pozno... a jutro na 10 i do wieczora :ico_zly: wolałabym pojechac na 8 i skonczyc wczesniej...
i jeszcze w ogole mam miec wyklady z informatyki :ico_puknij:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 paź 2008, 10:03

nie chcielismy praocwac razem tylko ze sobą rywalizowalismy
oczywiscie on z racji doswiadczenia ma wieksze szanse ale ja i tak jestem z siebie dumna
wczoraj mnie przeprosił i to baaaaaardzo
on czasem (a wlasciwie czesto) mowi cos zeby mi zrobic na zlość i zranic a potem załuje ale juz za pozno bo słowa juz usłyszałam

jesli chodzi o mycie zebów to ja mam paste bez fluoru nenedent bo mała mi nie wypłucze wiec boje sie ze przedawkuje fluor
mleko z butli bo pije zazwyczaj kaszke a picie z bidona ze slomką ale juz mysle o tym zeby ją uczyc normalnego picia z kubka bo nie umie ale sie garnie

ogłaszam wszem o wobec ze nie mam kaca :ico_brawa_01: ale dawno nie bylam tak zarąbana jak wczoraj
gdyby nie to ze michal przyjechal to bym sama top wino obaliła bo dobre bylo i wchodzilo :-D

[ Dodano: 2008-10-18, 10:05 ]
aha a w morde nie moglam mu dac bo siedzialam w aucie na tylnim siedzeniu :-D

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 paź 2008, 11:04

jagodka24, - a ja ci powiem, ze doswiadczenie w tej branzy nie zawsze jest + :-D niektóre firmy wolą świerzaków bez doswiadczenia - bo mozna ich "ulepić" i nie maja złych nawyków repowskich :-D no!!! więc trzymaj sie i ja za ciebie trzymam kciuki :-D i składaj papiery do polpharmy - tam lubią bez doświadczenia - ty mi napisz na jaki teren a ja sie zorientuje czy kogos moze szukaja :-D
aaaa dzień dobry wszystkim :-D
zbora - :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: no jestem z ciebie dumna !!! bez awantury o lazienke :ico_szoking: :-D :ico_oczko: ..ale powaznie i tak trzymac!
uciekam na razie tyle - bo sa moi rodzice - zabrali Hubiego do zoo i my sami ..w koncu :-D

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 paź 2008, 12:53

:ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: rozwaliło mi się w nocy łóżko, stara wersalka, Gosia A, wiesz, ta rozłożona jak byłaś widziałaś, już wtedy nie mogłam jej złożyć, a teraz się na maksa rozwaliła w częściach leży. Szukamy na gwałt jakiegoś przyzwoitego narożnika, o matko :ico_olaboga: :ico_olaboga: a kasa, nie wiem na raty, albo pożyczę od mamy lub siostry :ico_olaboga:

doris, karol też więcej gryzie niż szoruje, ale zawsze coś.

Lecę oglądać narożniki.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”