Każda z nas kupiła jaki jej pasował. Ja chciałam odrazu 3 w 1 i mam, jestem baaaardzo zadowolona.
[ Dodano: 2009-02-23, 20:34 ]
wydaje mi się ze jest wart tych pieniedzy

Kochana, nie zamierzam uczyc Malej spania z nami w lozku (nawet nie ma takiej mozliowsci, bo nasze lozko ma tylko 140 cm szerokosci, wiec nie byloby dla Niej miejsca), ale jak zostaje teraz na 3 noce sama z mala, to chetnie ja do siebie przygarne wlasnie z takich wzgledow jak Ty podalas Majce czopek... tez jestem zmeczona i boli mnie glowa od niewyspania... dlatego mysle, ze dopoki mala bedzie tak spala niespokojnie, a bedziemy same w domu, to bede ja do siebie brala, zebym sie tak czesto nie wybudzala, bo ciezko mi potem otworzyc oczy przed 5:00... mam nadzieje, ze Ty nie bedziesz musiala doswiadczac czegos podobnego jak wrocisz do pracy...Ale dzień był bardzo ciężki, wiecznie stekała i płakała, głowa mnie boli. Niestety zapobiegawczo po kąpieli dostała czopek Viburcol, na wszelki wypadek, na spokojną noc. Wiem że nie powinnam tak robić, ale głowa mi pęka i nie mam najmniejszej ochoty na nie przespana noc.
Gie nie wiem czy branie Su do siebie to dobry pomysł, chyba JAGNA może coś o tym powiedzieć. Żebyś czasem nie nauczyła małej spania ze sobą bo będzie miala ciężko. Miejmy nadzieję że od jednej nocy nic się nie stanie
ja juz postanowilam - biore ja do siebie... a watpie, zeby mala przez 3 noce przyzwyczaila sie do spania ze mna - nawet nie bedziemy sie dotykac w trakcie snu, a poza tym - ona spi gdzie popadnie... tam, gdzie sie ja polozy, tam zasnie...Zrób jak uważasz ale 3 noce to już dużo, bo jak Pan wróci to możecie nie spać w ogóle bo mała będzie chciała spać z Tobą
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość