Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lut 2009, 21:34

Gie, pamietam jak pisałyśmy o wózkach na poprzednim wątku ;-)
Każda z nas kupiła jaki jej pasował. Ja chciałam odrazu 3 w 1 i mam, jestem baaaardzo zadowolona.

[ Dodano: 2009-02-23, 20:34 ]
wydaje mi się ze jest wart tych pieniedzy ;-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lut 2009, 21:36

Ale dzień był bardzo ciężki, wiecznie stekała i płakała, głowa mnie boli. Niestety zapobiegawczo po kąpieli dostała czopek Viburcol, na wszelki wypadek, na spokojną noc. Wiem że nie powinnam tak robić, ale głowa mi pęka i nie mam najmniejszej ochoty na nie przespana noc.

Gie nie wiem czy branie Su do siebie to dobry pomysł, chyba JAGNA może coś o tym powiedzieć. Żebyś czasem nie nauczyła małej spania ze sobą bo będzie miala ciężko. Miejmy nadzieję że od jednej nocy nic się nie stanie
Kochana, nie zamierzam uczyc Malej spania z nami w lozku (nawet nie ma takiej mozliowsci, bo nasze lozko ma tylko 140 cm szerokosci, wiec nie byloby dla Niej miejsca), ale jak zostaje teraz na 3 noce sama z mala, to chetnie ja do siebie przygarne wlasnie z takich wzgledow jak Ty podalas Majce czopek... tez jestem zmeczona i boli mnie glowa od niewyspania... dlatego mysle, ze dopoki mala bedzie tak spala niespokojnie, a bedziemy same w domu, to bede ja do siebie brala, zebym sie tak czesto nie wybudzala, bo ciezko mi potem otworzyc oczy przed 5:00... mam nadzieje, ze Ty nie bedziesz musiala doswiadczac czegos podobnego jak wrocisz do pracy...

trzymam kciuki za udana nocke z obnizonym lozeczkiem... moja od poczatku spi w obnizonym... troche ciezko jest sie tak schylac, ale co zrobic... lozeczko tez otrzymalismy w spadku...

[ Dodano: 2009-02-23, 20:37 ]
no ja tez mam 3 w 1 i uwazam, ze jak na cene 700 zl, to tez jest super...

[ Dodano: 2009-02-23, 20:38 ]
no, ja czekam az Su przysnie, bo musze z kundellem wyjsc na sikacza...

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lut 2009, 21:44

Gie, ja mam łóżeczko zaraz przy swoim łóżku także nie ma traedi, a łóżeczko mam obniżone do samego dołu ;-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lut 2009, 21:55

MARGARITA - ja nawet jak przystawie lozeczko malej do swojego, to sie rozbudzam jak jej smok wypadnie, musze prawie wstac (podeprzec sie na lokciu) i nieraz znalezienie smoka zajmuje mi duzo czasu, bo mala albo go gdzies daleko wypluje, albo sie na nim polozy, albo wpadnie jej pod kocyk... mysle, ze moje lozko bedzie najlepszym rozwiazaniem na najblizsze 3 samotne noce... moze w koncu przestanie mnie bolec glowa z niewyspania... :ico_sorki: :ico_sorki:

pies juz po sikaniu, Su przysnela, wiec moze skorzystam i sie szybko wykapie...

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lut 2009, 21:59

Gie, ja mam 3 smoczki na noc i najpierw podaje Majce smoczek z parapetu, a potem szukam tego co wypluła ;-)
Zrób jak uważasz ale 3 noce to już dużo, bo jak Pan wróci to możecie nie spać w ogóle bo mała będzie chciała spać z Tobą.
Jagna ma tak hyba z Emi, jak się pojawi to na pewno ci cos na ten temat powie.
Ja póki co nie biore małej do siebie, ewentualnie rano ale to żeby z nia pobrykac ;-)

[ Dodano: 2009-02-23, 21:00 ]
Majka tak chętnie jadłaa deserek przygotowany przez mamusię ;-)
Obrazek

a tu zlapany usmieszek
Obrazek

[ Dodano: 2009-02-23, 21:02 ]
chcialam jeszcze dorzucić zdjątko małej w obnizonym lózeczku ale fotosik padł :-/

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lut 2009, 22:06

Zrób jak uważasz ale 3 noce to już dużo, bo jak Pan wróci to możecie nie spać w ogóle bo mała będzie chciała spać z Tobą
ja juz postanowilam - biore ja do siebie... a watpie, zeby mala przez 3 noce przyzwyczaila sie do spania ze mna - nawet nie bedziemy sie dotykac w trakcie snu, a poza tym - ona spi gdzie popadnie... tam, gdzie sie ja polozy, tam zasnie...

foty super, widac, ze deserek smakowal... :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: moja miala od razu odruch wymiotny na moje zarcie :-D :-D

a usmieszek tez rozbrajajacy...

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lut 2009, 22:18

wypuście mnie z tego więzienia ;-)
Obrazek

no i widać jak łapie sią szczebelków i podnosi :-)

[ Dodano: 2009-02-23, 21:20 ]
Aaaaaaaaaaaaaaaaa
najważniejsza wiadomość dnia
MEBELKI SĄ JUŻ I CZEKAJĄ AŻ JE ODBIERZEMY

troszke gorsza wiadomość
odbierzemy je dopiero 6 marca :-/ :ico_zly:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lut 2009, 22:46

fota z łóżeczkiem - POWALAJĄCA!!!!!

ja sprobuje nakarmic Su na spiocha i ladziemy sie spac... trzymajcie kciuki za nocke... ppaaaaa

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lut 2009, 22:57

Gie, kciuki zaciśnięte :ico_oczko:
Margarita, fotka super, a poprzednie coś mi się nie otwierają

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lut 2009, 22:59

Iwona H, :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Gie, :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

i ja zmykam spiochnać, oczywiście najpierw butla na śpiocha - już naszykowana ;-)

Dobranoc babeczki :)))

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”