Aaaaaa i dizś tez miałam sen erotyczny, w wannie

ale nie z moim męzem

CZY WY TEZ CZUJECIE JAK ŚPICIE BÓL W BIODRACH, w górnej czesci uda-łączniea z pośladkiem ;-d- JAKBY SKURCZ??????
ja mam taki ból czasem ale z rana i jak sie poloze
My wczoraj po 23 zjechalismy do domu, najadł się Grosiu ze szok

wiadomo u kazdej z solenizantek musiał
u ciotki T. wkurzyłam sie w pewnym momencie bo ma wójka co jak popije to łapie baby za cycki, ja sobie jem sałatke a tem sie dobiera, jak rzuciłam talerzem na stół to moment cisza był, dla niego nic sie nie stało no nbormalne a dla mnie brak jakiej kolwiek reakcji ze strony reszty jest nieprawdopodobny ze pozwala sie na to, uwazajac ze on juz taki jest
Jego syn odrazu go zaciagnol do stolu a jak wychodzili to mnie obstawili ze wszystkich stron zeby wujaszek niechcial sie pezytulac za dlugo
odebrałam kolejny karton ubranek dla grosia

on wzyciu nie ubierze tego wszystkiego!!! chyba juz nie wlaze dosklepow na bank, a te co dosrtalam to takie kochanskie nareszcie kolorkii normalnieee superrr

ale sie cieszeeee jak to wszystko poukladam policze za 100lat to potem sklep otworze i bede sprzedawac :)
ej dziewczyny bo w kartonie dla grosia znalazlam bluzke 2 mini ciazowe i pizame dla mnie, ale najlepsza pizama super wiecie jak sprytnie zrobiona
taka przed kolana niebieska 1 czesciowa i na przodzie ze niby zakładana a jak zakładanie sie rozlozy to cycusia mozna wyciagnac
nie trzeba nic rozpinać
no superrr,
Glupia ciesze sie z piżamy
[ Dodano: 2009-05-17, 10:31 ]
woda dziala na mnie relaksujaco)
ja mam tak sama nie tyle ze plywala bym caly czas, ale lezala sobie w tej wodzie siedziala
wogole , woda to dla mnie ogromny relaks spokoj i szczescie, ja jak jade gdzies nad wode sie opalac jestem jedyna co jak wlezie po przyjezdzie to wychodzi przed odjazdem
tak strasznie lubie wode.....moze mi sie uda, bo u nas po przyjezdzie na oddzial sie rezewoje sale z wanna
ale jak juz zaczyna sie rodzic i ta sala jest zajeta to niestety nic nie zrobia rodzi sie normalnie
ale jak nie zarezerwuje wczes niej to potem nie moge sie wciskać, wiec chyba jednak wanna