Awatar użytkownika
betina
4000 - letni staruszek

16 maja 2009, 12:01

Beata_Tychy, ja tez chcialam rodzic w wodzie rozmawialam o tym nawet z moim (on sam mi to zasugerowal bo wie jak woda dziala na mnie relaksujaco)
znalazlam artykul
http://www.maluchy.pl/artykul/175
i kolejny
http://www.we-dwoje.pl/porod;w;wodzie,artykul,1834.html

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 maja 2009, 12:25

hehe fajnie rodzić w wodzie, ale ja nie moge niestety- przez ten mój HBS i tak bede rodzić sama na sali zakaźnej :ico_noniewiem:

tylko nie wiem, czy Pzremka wpuszczą na poród, on też ma HBS :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: tyle ze nieaktywny ten wirus u niego

Przemek juz wrócił, idziemy spać, pogoda do spania a nas oboje gardło boli i migdały :ico_olaboga: wygrzejemy sie pod kolderką :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
sierpniówka
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

16 maja 2009, 12:49

CZesc Cipuszki,
my dopiero co wrocilismy z zakupów, a aaaaaaaaaaa leje u nas niemiłosiernie, a ludzi na rynku tyle samo co zwykle.Dzis na obiad mloda kapusta z warzywami do tego mlode ziemniaki z koperkiem i mielone :-D

Cos mnie ostatnio zaczelo niepokoić ale myślałam, że to jednorazowa przypadlosc, niestety znow w nocy mnie to dzisiaj dopadło :ico_zly: CZY WY TEZ CZUJECIE JAK ŚPICIE BÓL W BIODRACH, w górnej czesci uda-łączniea z pośladkiem ;-d- JAKBY SKURCZ?????? czy to moze byc efekt uboczny np poszerzania się miednicy, czy to poprostu skurcze w dosc nietypowym miejscu? Bol jest taki że normalnie się budzę i nie mogę się obrócic z boku na bok- i jak zwykle budze mojego meza ze nie mogę spac :-D

Aaaaaa i dizś tez miałam sen erotyczny, w wannie :ico_haha_01: ale nie z moim męzem :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
megi5566
Trzy tysiące lat minęło...

16 maja 2009, 13:44

Aaaaaa i dizś tez miałam sen erotyczny, w wannie :ico_haha_01: ale nie z moim męzem :ico_wstydzioch:
sierpniówka Ty zboczencu jeden :PP

O skurczach w tym miejscu nei slyszalam ale ja czasami mam taki bol jak sie wyciagne, wlasnie w okolicy bioder a trwa tylko chwileczke, wiec zawsze rano o nim zapominam :p

Ide sprzatac, bo pokoje zapuszczone, nie da sie przejsc nawet do kompa :-D

Katka
Wodzu
Wodzu

16 maja 2009, 13:51

UWAGA !!!
ZAGINĄŁ PIES !!!

W dniu 14 maja 2009 r. (czwartek) w godzinach popołudniowych zaginął mój Teddy, piesek w typie sznaucerka miniaturowego.
Jest maści tricolor: czarny-podpalany z białymi dodatkami.
Pies wyszedł z szelek, dlatego nie jest oznakowany adresówką.
Jest w trakcie leczenia, ma bardzo chore nerki.
Zaginął w Chorzowie w okolicach ogródków działkowych "Karolina” i Amelongu.
Bardzo proszę o kontakt w jego sprawie, wszystkie osoby, które go widziały lub wiedzą gdzie w tej chwili może przebywać.

Dla uczciwego znalazcy nagroda !!!

Mój numer telefonu: 501 053 571

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Prosze o pomoc wszystkie forumki z okolic Chorzowa i Świętochłowic !!!

Awatar użytkownika
betina
4000 - letni staruszek

16 maja 2009, 16:08

Katka, mam nadzieje ze psiur sie odnajdzie
powysylalam info znajomym z okolic

pouczylam sie troche ,ogladalam na allegro szafy bo jednak szafe kupuje i jestem w trakcie robienia obiadku
dzis mlode ziemniaczki salatka z lodowej pomidor ogorek papryka i do tego filet :-D

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 maja 2009, 06:19

A co to tutaj taka cisza? czy mi się posty wszystkie nie wyświetliły?
Artur dzisiaj zrobił pobudkę o 5-tej, teraz dosypia to i ja idę dospać bo jak zombie się czuję

[ Dodano: 2009-05-17, 09:19 ]
ej no śpiochy, co się z Wami dzieje, ja rozumiem weekend ale bez przesady ;-) ja juz dospałam swoje i brykamy

Awatar użytkownika
sierpniówka
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

17 maja 2009, 09:30

Czesc DZiewuszki, no tak weekend :) a tu cisza jakich mało :-D
Pozdrowionka dla Ciebie Renia0601,

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 maja 2009, 09:32

sierpniówka, o chociaż jedna wstała ;-)
zapraszam na :ico_kawa: i :ico_kawusia:

Awatar użytkownika
Beata_Tychy
Wodzu
Wodzu

17 maja 2009, 10:20

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
CZY WY TEZ CZUJECIE JAK ŚPICIE BÓL W BIODRACH, w górnej czesci uda-łączniea z pośladkiem ;-d- JAKBY SKURCZ??????
ja mam taki ból czasem ale z rana i jak sie poloze

My wczoraj po 23 zjechalismy do domu, najadł się Grosiu ze szok :ico_szoking:
wiadomo u kazdej z solenizantek musiał
u ciotki T. wkurzyłam sie w pewnym momencie bo ma wójka co jak popije to łapie baby za cycki, ja sobie jem sałatke a tem sie dobiera, jak rzuciłam talerzem na stół to moment cisza był, dla niego nic sie nie stało no nbormalne a dla mnie brak jakiej kolwiek reakcji ze strony reszty jest nieprawdopodobny ze pozwala sie na to, uwazajac ze on juz taki jest
Jego syn odrazu go zaciagnol do stolu a jak wychodzili to mnie obstawili ze wszystkich stron zeby wujaszek niechcial sie pezytulac za dlugo :/

odebrałam kolejny karton ubranek dla grosia :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: on wzyciu nie ubierze tego wszystkiego!!! chyba juz nie wlaze dosklepow na bank, a te co dosrtalam to takie kochanskie nareszcie kolorkii normalnieee superrr :-D :ico_brawa_01: ale sie cieszeeee jak to wszystko poukladam policze za 100lat to potem sklep otworze i bede sprzedawac :)

ej dziewczyny bo w kartonie dla grosia znalazlam bluzke 2 mini ciazowe i pizame dla mnie, ale najlepsza pizama super wiecie jak sprytnie zrobiona
taka przed kolana niebieska 1 czesciowa i na przodzie ze niby zakładana a jak zakładanie sie rozlozy to cycusia mozna wyciagnac
nie trzeba nic rozpinać
no superrr,
Glupia ciesze sie z piżamy :-D

[ Dodano: 2009-05-17, 10:31 ]
woda dziala na mnie relaksujaco)
ja mam tak sama nie tyle ze plywala bym caly czas, ale lezala sobie w tej wodzie siedziala
wogole , woda to dla mnie ogromny relaks spokoj i szczescie, ja jak jade gdzies nad wode sie opalac jestem jedyna co jak wlezie po przyjezdzie to wychodzi przed odjazdem
tak strasznie lubie wode.....moze mi sie uda, bo u nas po przyjezdzie na oddzial sie rezewoje sale z wanna
ale jak juz zaczyna sie rodzic i ta sala jest zajeta to niestety nic nie zrobia rodzi sie normalnie
ale jak nie zarezerwuje wczes niej to potem nie moge sie wciskać, wiec chyba jednak wanna

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”