Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2011, 18:58

idę w przyszłym tygodniu do ortopedy i tak się zastanawiam jak ta konsultacja ortopedyczna ma wyglądać?
Mnie czeka taka wizyta w listopadzie dopiero, w tej samej sprawie. Z tego co mi wiadomo, lekarz będzie musiał wymacać, czy spojenie ma się ok. Bo RTG w ciąży chyba nie wchodzi w grę.

Aga26, sufit skończony ?

Ja posegregowałam wszystkie rzeczy małej. Wszystko jest już w komodzie. W osobnej szafce rzeczy do poprasowania i rzeczy do wyprania. Jak się z tym uporam będę mogła spokojnie wyczekiwać narodzin :-D No nie uwzględniając malowania pokoiku, który jeszcze przed nami.

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

22 paź 2011, 19:06

Aga26, sufit skończony ?
wkońcu :-D jeszcze męża zaprzęgłam do małych poprawek :ico_oczko: pomalował łuki w pokojach a jutro będzie musiał tylko przemalować kawałek ściany u Emilki bo biała farba mu kapnęła ale to raptem 10 minut :-)
Także m poniedziałek gruntownie posprzątam u Emilki w pokoju i myślę że we wtorek zacznę pranie Borysiowych rzeczy :-)

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

22 paź 2011, 21:24

Dobry wieczór :ico_ciezarowka: :)

Ja dzisiaj znow poprasowałam troche, ale jak sie zastanowiłam, ile ja tych ciuszkow mam do prania, to dopiero teraz zobaczyłam, ile ja nakupowałam i nie wiem, kiedy Lilcia to wszytko ponosi :ico_oczko:
Także m poniedziałek gruntownie posprzątam u Emilki w pokoju i myślę że we wtorek zacznę pranie Borysiowych rzeczy :-)
u mnie wszystko w worach dalej lezy.....a pracy w szkole mam tyle, ze jeszcze pewnie dlugo polezy :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Hej dziewczyny, idę w przyszłym tygodniu do ortopedy i tak się zastanawiam jak ta konsultacja ortopedyczna ma wyglądać? Ktoraś z Was była u ortopedy w ciąży w sprawie bólu kości łonowej? Jak wygląda taka wizyta?
tez nie pomoge :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: nie mam pojecia...ja od dwóch miesiecy czekam na list ze szpitala z data spotkania z fizjoterapeuta w sparwie bóli pleców ale mysle, ze wczesniej Hanka na swiat wyskoczy niz ja ten list zobacze :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Aga, to fajnie, że juz koniec. Ja sie musze męza doprosic o pomalowanie parapetu w duzym pokoju, juz od kwietnia "lada moment" to robi :ico_olaboga: :ico_oczko:
Oj, skąd ja to znam...mój maz zawsze chetny do pracy i skory do robótek domowych ma ostatnnio jakis kryzyz....MAlowanie niedokonczone...trzeba pomalowac wszystkie drzwi (11) i częśc schodów, dwie łazienki i nasza sypialnie....a on na strychu sprzata....ale doszlam do wniosku, ze sie nie denerwuje tylko zapowiedzialam mu, ze ja majac teraz tyle pracy w szkole nie dam rady zajmowac sie filikpiem wtedy kiedy maz ma wolne i moze sie nim zajmowac wiec malowanie bedzie sie odbywalo wtedy kiedy filip juz spi....i guzik mnie obchodzi, ze to jest po 20...w koncu babrzemy sie w tym juz ze 2 miesiace :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

23 paź 2011, 11:32

Witam niedzielnie.
Ale tu dzisiaj cisza :ico_nienie:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 paź 2011, 11:38

Zjawiam się i ja niedzielnie.
Pogoda miała fajna być, by na spacer z przyjemnością się wybrać, no i niestety - pochmurno :(

Dziwne uczucie mam tam na dole, takie lekkie coś jak na miesiączkę :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

23 paź 2011, 11:44

dziewczynki ja tylko wpadlam wam powiedziec ze jade do szpitala bo ostatnio bardzo slabo czuje ruchy
czasami rano i wieczorem ale przez chwilke
musze to sprawdzic bo zwariuje
jak wroce dam znac
mysle ze wieczorkiem
trzymajcie kciuki

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 paź 2011, 11:46

jak wroce dam znac
mysle ze wieczorkiem
trzymajcie kciuki
poślij którejś z nas sms z wieściami abyśmy się nie martwiły kciuki rzecz jasna zaciśnięte

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 paź 2011, 11:54

Beatka78, zaciskam mocno kciuki :ico_sorki:

eSKa
4000 - letni staruszek

23 paź 2011, 12:52

Beatka78, zaciskam mocno kciuki :ico_sorki:
ja też trzymam, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

U nas też pogoda średnio spacerkowa, dziś pożyczyłam od kuzynki kurtke bo ma takiego flauszowego "grzybka" i na brzuszek super się nadaje, więc się chwilowo zamieniłyśmy, ja jej dałam moją w którą teraz nie wchodzę a ona mi tego grzybka własnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 23-10-2011, 12:56 ]
Aga dzięki za literkowego linka , super ! :ico_brawa_01:
Tylko tak szczerze to wydaje mi się drogo, ,9,99 za literke :ico_noniewiem:

[ Dodano: 23-10-2011, 13:00 ]
Wszystkie piszecie o praniu ciuszków, że ja mam też już mega ochote :ico_haha_02:
ale ciągle się zastanawiam czy za 1,5 - 2 mies te ciuszki nie stracą tej fajnej świeżości :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

23 paź 2011, 15:32

wrocilam
i w sumie nic sie nie dowiedzialam
mala przed wizyta w szpitalu postanowila sie powiercic
i tak do samego badania
jak przykladali dooplera od echa serca to mala skakala i serduszko bylo w normie
wiec stwierdzili ze nie ma potrzeby robic usg
a jesli dalej sie niepokoje to moge jutro jechac na oddzial gdzie bede rodzic
i tam zapytac o usg
mam ich w nosie
pojde sobie prywatnie do polskiej kliniki
i tam mnie wybadaja
bo panstwowo juz nie bede miec usg
jak nic sie nie dzieje to tu sa zawsze dwa
a mala tak sie rozszalala ze nawet teraz wariuje
a od paru dni malo ja czulam
praktycznie tylko wieczorem i to tez nie zabardzo aktywnie :ico_noniewiem:
a suchajac was ja wy piszecie jakie wasze dzieci sa aktywne