Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 gru 2011, 10:58

Sylwia, to jest genialne urządzenie
ja sama nie bylam przekonana i moj mąż tez sie ze mnie śmiał że dziecku chce mózg wyciągnąć odkurzaczem ale uwierzcie mi że on tak niweluje ten ciąg że nic nie czuc
a siła ssania jest stała i można wyciągnąć o wiele więcej niż fridą i o wiele szybciej

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 gru 2011, 11:00

My też kichamy i prychamy :ico_zly: masakra jakby mrozek był i te zarazki powymrazał to by było inaczej :ico_sorki:
moj Kuba nie znosil Fridy ;/ ale tym najlepiej i najszybciej szlo.. on az sie krztusil jak ja ciagnelam smarki...
ja Fridę używałam jak Franuś był malutki a po roczku kupiłam Katarek taki do odkurzacza sie wklada rurkę i dokurzacz ciągnie świetna sprawa do dziś go używamy.

Myszka_, duży synek ci rośnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Rybko bedzie dobrze ty jako matka wiesz to najlepiej że musi być dobrze .

Ja też rano za sprzatanie sie wziełam pościel pozmieniałam , poodkurzałam i zaraz wyruszamy na zakupy bo dziś zamierzam pierniczki piec pierwszy raz ciekawe czy mi wyjdą :-D .

No i tez mam dziś stresa moja mama o 17 ma wizytę u lekarza bedzie miała cystoskopię pęcherza czy góz sie nie odnowił Boże oby było ok bo te święta będą okropne :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

15 gru 2011, 11:31

jagodka24, jak dla mnie zbyt drastyczne :ico_oczko: Wole ta frida regulowac ssanie sama :ico_oczko:

mamazuzi - wspolczuje tych zastawek i drenow w brzuszku,masakra.biedne dzieciaczki i rodzice :ico_olaboga:

Sylwia, no i u nas zimy nie ma,nawet auta rano nie trzeba skrobac :ico_noniewiem:
o 17 ma wizytę u lekarza
- oby bylo dobrze :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 gru 2011, 11:35

Jagoda, ale fajny ten katarek, pierwszy raz widze i troche smiac mi sie chce ale faktycznie musi byc fajny, bo mnie to juz czasami od ciagniecia frida pluca bolaly i sily nie mialam :-D

Asiu, trzymam kciuki za Twoja mame&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
I za pierniczki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A ja wzielam i przejrzalam wsio co mam dla bebiska i wyszlo mi ze juz lepiej nic kupowac nie bede :-D no oprocz pieluch i kosmetykow... no moze skusze sie jeszczez na takie bawelniane kocyki, bo ja jednak licze na to ze bedziemy spacerkowac przy ladnej pogodzie :-)

[ Dodano: 15-12-2011, 10:36 ]
u nas zero sniegu, 5 na plusie i 85 % wilgotnosci.... no comments.... Niech zyje skandynawia ;-)

Awatar użytkownika
Sylwia
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

15 gru 2011, 11:47

ja chce Snieg !! bałwana

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 gru 2011, 11:53

wiatnm kochane
super jest ten katarek :ico_haha_01:
u nas tez brak sniegu .. beznadzieja
2 dni temu temu bylo 18 stopni na + .. a dzis jest 10 stopni ... :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Brodzikowa
Maniak forumowy
Maniak forumowy

15 gru 2011, 11:54

witajcie;)

przeczytalam posty...ale odpisywac mi sie niechce;(

czuje sie paskudnie do tego dzieci Wariuja....M. sie wkurza...i jest zaje...... :ico_placzek: :ico_placzek:

to sie wygadalam

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 gru 2011, 11:58

Brodzikowa, no to moze wygadaj się bardziej bo coś słabo
jak sie nam wypłacze to będzie lepiej

iw_rybka, wiesz ja myślałam tak samo i teraz żałuje że tyle lat męczyłam się fridą
ja to nawet w nocy załączam

mama_zuzi1980, a ja praktycznie nie mam ciuszków dla małego
co prawda coś tam kupilam na all ale..............
jakos tak nie czuje tych przygotowac

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 gru 2011, 12:20

witam i ja...ja już po rannym sprzątanku...
sylwia mi od jakiegoś czasu też czesto słabo sie robi...musze czesto odpoczywać...bo i dysze czesto jak pociąg :ico_noniewiem: jak ja już bym chciała urodzić...i znow poczuc sie tak lekko i swobodnie...

myszko super wieści...chłopaki takie są...moj ani jeden ani drugi sie nie krępował pokazywać swoje klejnoty :ico_oczko:

rybko daj znak na kiedy zapisałś Andrzejka...

a ja dziś prawie nie spałam...nie dośc ze Dawidek źle spał...to jeszcze moj ojciec przyszedł taki pijany ze tylko pilnowałam czy nie odkręci gazu i nie zostawi odkręconej kuchenki...bo już nie raz tak nas załatwił...ze ja już spać nie mogę jak on jest w transie...a już od trzech tyg taki jest...wole jak nie przychodzi do domu...wtedy chociaż spokoj...

u nas też za oknem wiosna...zaraz ide z małym na spacer... :ico_haha_02:

mamazuzi
przykra historia z synkiem Twoich znajomych...Boże co oni muszą przeżywac...Codziennie powinnam dziękować Bogu ze mam zdrowe dziecko... :ico_sorki:

[ Dodano: 15-12-2011, 11:22 ]
p.s...i też jeszcze mąz wczoraj mnie wkurzył...nie chce mi sie już świąt...wolałabym sie gdzieś zaszyć... :ico_placzek:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 gru 2011, 12:58

Oj dziewczyny, halo, co to za nastroje? Wynocha z nimi, swieta ida, bedziemy sie tulic kolo choinki z naszymi dzieciakami, objadac sie, sluchac koled i bedzie fajnie!!!!
Ja ze swoim tez sie sprzeczamy, niemal codziennie..... tyko wlasnie u nas zawsze idzie o dzieci, on ma ZERO cierpliwosci a mi dzieciakow nieraz szkoda..... u was tez tak jest???

Jagoda, ja mam takie napady... Raz kupilam ciuszkow co wam pokazywalam, a tydzien temu na necie w sklepie intern. byla wyprzedaz takich malenstw, to kupilaam spodenki, 4 pary polspiochow, skorpetki, bodziaki kopertowe, czapeczke, chustke pod szyje i paputy, i smycz do smoczka i za wszytko malo zaplacilam wiec super, bo to wszytko prawie w 2-packach a cena jak za 1 sztuke. Fajnie tak kupowac takie chlopiece kolorki :ico_brawa_01:

Dzwoneczek, o masakro mieszkac z alkoholkiem :ico_olaboga: a mama tez jest cczy tyko z ojcem mieszkacie? On nie widzi problemu???

Brodzikowa, dla mnie to ty i tak jestes WIELKA.... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

A do mnie dzis przyjedzie jedzonko i prezenty z Polski, ale jestem happy :-))))

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”