mama Izuni, o rety, nie dziwie sie ze najadlas sie stresu, wspolczuje tych przejsc, oby juz wszystko wracalo do normy. Moze nie wypisuj Izy z przedszkola al lepiej zmien dziewczynkom lekarza. Nie wiem jak z gory mozna zakladac trzydniowke ktora wlasciie charakterystyzne objay daje na 3-4 dzien
Murchinson, bo ja nie pisz polskich znakow, ale chyba bede musiala to zmienic
aniawlkp86, fotelik fajny, roczek juz tuz tuz to bedzie switny prezent dla Milenki
Zakladam kolejny klub - Ofiary Losu
Nalewalam wrzatek z czajnika do dzbanka, w ktorym oderwalo mi sie dno i wszystko lunlo mi na stopy. Poltorej godziny moczylam je w wodzie na noc oblozylam butelkami z zimna woda popsikalam term coolem ale kolo 12 w nocy zaczelo tak szarpac jakby mnie ktos ze skory obdzieral ni wiem jakim cudem ale pomogla tabltka przeciwbolowa i znow term cool. R wzial urlop bo ja ani chodzic ni moge nie mowiac juz o wyjsciu na zwnatrz bo jak tu buta zalozyc.
Filip zasnal o 21 i wstal o 8, takigo rekordu dawno nie bylo ale co z tego jak ja pol nocy wylam. Dzis mlody jst wysypany jeszcze bardziej zapisalam go na jutro do dermatologa moze ona rozpozna o to jest.
Teraz to mi si juz naprawde nic nie chce, ide se poryczec