Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

25 wrz 2008, 10:52

ojej, to już w grudniu możesz urodzić? :-) super :ico_brawa_01: taki prezencik na gwiazdkę przywieziecie do domu :-)

a ja się zapomniałam spytać jak byłam na usg czy w terminie mojego porodu coś się zmieniło czy nie

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

25 wrz 2008, 11:03

ojej, to już w grudniu możesz urodzić? :-) super :ico_brawa_01: taki prezencik na gwiazdkę przywieziecie do domu :-)
w sumie i tak się szykuję psychicznie na grudzień, bo Norbert z 35 tygodnia... heh... tylko strasznie chciałabym mieć prezencik dopiero na Nowy Rok :-) noo, ale zobaczymy... co ta moja dzidzia wyduma i kiedy zechce wyjść - bo się jeszcze okaże, że ostatnia z nas urodzę :-D

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 wrz 2008, 11:08

co ta moja dzidzia wyduma i kiedy zechce wyjść - bo się jeszcze okaże, że ostatnia z nas urodzę :-D
no pewnie, nigdy nic nie wiadono :ico_haha_01:
ja właśnie robie 2 śniadanko, trochę winogronko pojadłam :-)

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

25 wrz 2008, 11:09

mnie mama urodziła w 36 tygodniu także ja też wcześniaczek jestem.

no dobra, to zmykam. Mama ze mną pojedzie do auchan to będzie mi raźniej :-)

do napisania potem :ico_papa:

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

25 wrz 2008, 13:13

a ja przegywam kasety na cd tyle ze musze kazda piosenke osobno nagrywac wiec ni moge odejsc od kompa, a teraz mam sciezke dzwiekowa z Flasha Gordona i ciężko się zorientować kiedy jest koniec a kiedy początek. Strasznie lubie queen, ale to męcząca robota...a jutro nasza niania zostanie z Lenką na próbę :-D
W ogole to jestem strasznie obolała po wczorajszym badaniu Lenki, bo musiałam ją trzymać tak żeby się przez pół godziny nie ruszała.
A ja jeszcze dzien przed porodem myslałam, że jeszcze z miesiąc zanim urodzę :-D

Awatar użytkownika
perelka25
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

25 wrz 2008, 14:56

czesc dziewczyny :ico_haha_02:

lezaczek piekny ale tam jet napisane odniemowlecia a nie od noworodka ja widzialam takie na allegro i bylo napisane od noworodka,ja tez kupuje lezaczek jest bardzo praktyczny i taki milusi :ico_haha_02:

zaraz jem obiad i ide nyny

[ Dodano: 2008-09-25, 14:56 ]
aniabella, czytalas mojego posta o tym badaniu krwi?CRP?

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 wrz 2008, 15:01

ja zrobiłam skok z buraków, miałam godzinkę korepetycji, a teraz skończyłam robic obiad

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 wrz 2008, 15:22

hej dziewczyny ja jestem na chwile u mamy wiec mam kompa ale usze wytrzymac aby do jutra:D bo jutro jade po komputer do media markt stacjonarny kupuje jest bardziej poreczniejszy i sprawniejszy niz laptop wiele razy sie o tym przekonalam:) a jest taki wypasiony za 1600 zł i moniotr do tego dokupie:P
dobra ja zaraz jade do domku 3 majcie sie moze jeszcze dzis wejde:)

hmmm a z tym lezaczkiem to sie wlasnie zastanawiam;d

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

25 wrz 2008, 15:23

donatka26, a czego uczysz?? :-)

ja na chwilkę z kanapeczką z dżemem, bo zaraz idę po syna :-) słonko u mnie wyszło, pięknie się zrobiło, ale czuć juz ten jesienny chłodek...
lezaczek piekny ale tam jet napisane odniemowlecia a nie od noworodka ja widzialam takie na allegro i bylo napisane od noworodka,
na innych opisach jest przedział wiekowy od 0+ - 4 lat, także bankowo nadaje się dla noworodka, oczywiście przez 1 miesiąc i tak mało okazji, żeby go w coś takiego wrzucać, bo większą częśc doby będzie przesypiało (oby :-) :ico_sorki: ), ale potem juz potrzebne :-)

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

25 wrz 2008, 15:33

już jestem, długo nam się zeszło. Najdłużej to w kolejce do kasy stałyśmy. I wiecie co? kupiłam pierwsze rzeczy dla małej :ico_haha_01: kilka różnych body z krótkim i długim rękawkiem. Są słodziutkie. No i jestem dumna, że w końcu coś mam :-) powolutku będę kupować też inne rzeczy. Wstąpiłyśmy też do mothercare ale ceny tam ścinają z nóg :-/
aniabella, czytalas mojego posta o tym badaniu krwi?CRP?
perełka, czytałam. Wspomnę o tym lekarzowi. CRP miałam już badane ale kilka lat temu i wyszło ok ale coś się mogło zmienić choć mam nadzieję, ze nie.

Byłam już też z psem na spacerze, słonko pięknie świeci i dość ciepło jest, nawet się zgrzałam. teraz jem barszczyk ukraiński bo zgłodniałam :ico_obiadek:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”