kamilko spokojnie bo urodzisz i bedziesz pierwsza rozdwojona czerwcowka hihi
maluszek moze zachorowac na zapalenie pluc, zapalenie opon mozgowych itp
ale to bardzo rzadko sie zdarza.... a jak juz wiemy o tym pacirkowcu to dostaniemy antybiotyk... ja juz mam przepisany..nie wiem dlaczego...
[ Dodano: 2007-05-30, 23:57 ]kurcze kamilko objawy jak na porod.... trzymaj sie mala i jakby co to dawaj nam tu znac...
nic sie nie martw... bedzie dobrze!!!!!
[ Dodano: 2007-05-31, 00:00 ]a ja najpierw u lekarki zbytnio sie nie przejelam... dopiero potem zlapalam dola..troszke sobie poplakalam .. a teraz juz znowu ok...
teraz to juz moge prawie rodzic wiec nie bede sie zamartwiac niepotrzebnie...
poleze sobie w wodzie przed porodem a urodze na lozku i juz.. zreszta to nie takie wazne.. liczy sie zdrowie babelka, bo to tylko o to w tym wszystkim (czyt paciorkowcu) chodzi....
nie wiem juz czy lepiej wiedziec.. czy raczej w slodkiej nieswiadomosci urodzic zdrowe dziecko....
bo przeciez wiele kobiet nie wie i ma zdrowe bobasy...
dobrej nocki
papa
[ Dodano: 2007-05-31, 00:03 ]aha
lucy, a ty wiesz skad sie to cholerstwo bierze?? jak mozna sie zarazic??? i czy to juz zostaje z nami na zawsze???
faceci tez moga byc nosicielami??
szukalam troche na necie, ale kurde wiecie , ze teraz to juz konkrentych stron nie mozna znalezc.. tylko wszedzie forum ... hihi my juz za lekarzy robimy.. hihi
[ Dodano: 2007-05-31, 00:03 ]dobrze, ze kamilka juz spi... znowu, by mi sie dostalo za dlugosc posta