wisnia a może jak macie mało miejsca to piętrowe??
my mamy takie
http://allegro.pl/lozko-pietrowe-dzieci ... 65852.html
na dole spi Igor na gorze moja 9 letnia siostra mamy je juz 3 lata i sprawdza sie idealnie
mad oj delikatna Martyśka ze spaniem moich to można wynieść i uwagi nie zwrócą dziś np. odebralam Igora z pla i pojechalam do miasta sprawy zalatwic oboje zasneli w drodze wrocilismy przenioslam do lozek i spia :))
wisnia super ze Zuzia zaczyna mówic
Co do szuflad pod łóżkiem :) To moi mają w nich zabawki.
u mnie identycznie tez w szufladach sa zabawki :)
Na policzkach widac przesuszenie mega i te czerwone wielkie placki.
Igor tak miał u nas pomagaly emolienty i wykluczenie białka z diety teraz juz nie ma czasem tylko zdarzy sie ze ma sucha skore ale sam kremik pomaga
u niego innym utrapieniem jest "ciemieniucha" tak tak wiem ze u 4 latka to raczej malo spotykane ale mimo codziennego mycia glowy czestych wizyt u fryzjera pojawia sie co jakis czas podejrzewam ze tez na tle alergicznym na szczescie krem z AA daje rade
teraz chyba czas napisac co u nas
standardowo praca dom dom praca dzis mam ostatnia nocke i 2 dni wolnego .... ufff... w koncu po 3 tyg pracy.... wogole ten tydzien byl mega ciezki jakos tak psychicznie z R. to widzielismy sie zalediwe w drzwiech domu on wracal ja wychodzilam ja wracalam on wychodzil
ale w weekend nadrobimy braki :) Melka łobuzuje na calego gada jak nakrecona ale tez czasem ma swoje fochy
czuje ze bunt dwulatka zbliza sie wielkimi krokami
zupełnie zrezygnowalismy z drzemki w ciagu dnia bo wtedy latwiej jej zasnac wieczorem (no chyba ze zdarzy sie taka sytuacja jak dzis i zasnie w aucie to juz nie budze niech spi)