Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lut 2009, 10:44

WITAJ SHOO :)

ciesze sie, ze czujesz sie lepiej... i pachniesz ladnie czosneczkiem :-D :-D :-D :-D

co do kolezanki - wydaje mi sie, ze moglo sie jej po prostu nie spodobac to, ze nie rzucilam czyms w rodzaju "wygladasz zabojczo, jak zawsze..." i dlatego mnie zablokowala... nooo, blysnela inteligencja, nie ma co... a jesli "ktos" maczal w tym paluchy (drobne), to :fuckyou: :-D :-D

co do drugiego dziecka... wiem, ze zabezpieczenie przyszlosci jest wazne, tez o tym caly czas mysle... czy nie lepiej by bylo zostac tylko przy Su i zapewnic Jej wszystko, czego bedzie potrzebowala... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

a to juz pewne u Was, ze zostajecie na zawsze w Hiszpanii?? Moze jednak zdecydujecie sie wrocic do Polski, albo do Anglii i nie trzeba bedzie placic za szkoly??

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lut 2009, 10:48

ciesze sie, ze czujesz sie lepiej... i pachniesz ladnie czosneczkiem :-D :-D :-D :-D

ja tam tego nie czuje, ale wspolczuje ludziom, ktorzy musza ze mna obcowac :-D
a to juz pewne u Was, ze zostajecie na zawsze w Hiszpanii?? Moze jednak zdecydujecie sie wrocic do Polski, albo do Anglii i nie trzeba bedzie placic za szkoly??
nic nie jest pewne... wszystko zalezy w sumie od pracy A., gdziekolwiek dostanie dobra oferte pracy, tam pojedziemy :-) swojego czasu bylo przebakiwanie o Malcie... ale nie wypalilo (A. sie ubiegal o prace tam, dostal ja, ale powiedzieli, ze potrzebuja go bardziej w Londynie niz na Malcie... takze zrezygnowalismy... Londyn - BLEE)

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lut 2009, 10:52

Jejku jak nie brzuch boli :ico_placzek: :ico_placzek: rozrywa mnie :ico_placzek:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lut 2009, 10:53

a ja pamietam, jak polecialam z nim do Londynu na te rozmowe w sprawie pracy i siedzialam gdzies na korytarzu w biurowcu, w ktorym A. mial rozmowe... a tam wszedzie byly szklane drzwi.... i byl piatek (ok. 15:00) i wyobrazcie sobie, ze wszyscy tam (W PRACY!!!) pili piwo!! non stop ktos latal do sklepu i wracal z siatami z butelkami... sami mlodzi ludzie, w garniturach i z butelka piwa w dloni!! :ico_szoking:
A. mi pozniej wytlumaczyl, ze tutaj szefostwo, w ramach redukowania stresu i wprowadzania swobodnej atmosfery, pozwala spozywac alkohol w piatek, przed koncem pracy (konczyli o 17:00)... pierwszy raz sie z takim czyms spotkalam... A. powiedzial, ze jego to tez dziwi i nie podoba mu sie to... to taka nowa niepisana "ustawa" :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

Pati85, widze ze nie jestem sama... :ico_placzek:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

Pati85, wez sobie nospe ..

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lut 2009, 11:03

Pati85, widze ze nie jestem sama... :ico_placzek:
a daj spokoj, jak bralam tabsy to mnie nic nie bolalo,a teraz , normalnie mnie rozrywa :ico_placzek:
Pati85, wez sobie nospe ..
nospa mi nie pomaga, juz wzielam tabletke, ale jak nie przejdzie, wezme ketonal :ico_placzek:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lut 2009, 11:03

piszac "za stary" mialam na mysli to, ze on przezywa to, ze jak Jasper bedzie mial 20 lat, to on juz bedzie mial 60-tke na karku... a im pozniej sie zdecydujemy na 2 dziecko, tym wiecej czasu nam "ucieknie"... :(
hehe u nas jest dokładnie taka sama sytuacja.
P. nie za bardzo chce mieć drugie dziecko z racji swojego wieku :-/
Powiedziałam mu że jak nie będzie chciał, to wyjmę sprężynkę, nawet nie będzie wiedział kiedy i zrobi mi kolejnego dzidziusia :-D :-D :-D
A jak będe już :ico_ciezarowka: to nie będzie mial za bardzo wyjścia ;-)

[ Dodano: 2009-02-24, 10:05 ]
ja też dostalam wlaśnie @, ale nawet mnie nic nie boli, na razie :-|

Nic zmykam prasować bo Bin Ladenek spi ;-)

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lut 2009, 11:11

Powiedziałam mu że jak nie będzie chciał, to wyjmę sprężynkę, nawet nie będzie wiedział kiedy i zrobi mi kolejnego dzidziusia :-D :-D :-D
A jak będe już :ico_ciezarowka: to nie będzie mial za bardzo wyjścia ;-)
wiesz, ze tez mi to przez mysl przeszlo... ale jednak nie zrobilabym tego.. to nie fair, jak nie chce, to przeciez nie moge go zmuszac... i nie wiem, jakie by mial podejscie do tego dziecka.. jak juz miec dziecko, to za zgoda obojga rodzicow :-)

aa ja bym sie jeszcze bala, ze on to by w ogole przestal sie do mnie zblizac, jakbym mu powiedziala, ze moge "przez przypadek zapomniec o wzieciu tabletki" :-D

wtedy, to by mnie unikal jak ognia :/

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lut 2009, 11:16

mysle, ze Margarita tez nie pisala powaznie... chyba... :ico_oczko:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”