Awatar użytkownika
abegano
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

29 lut 2008, 21:59

witam i na początek :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: Obrazek Obrazek Obrazek
bo dziś Natala kończy 8 miesiąc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szkoda Basiu że już nie karmisz, ale siła wyższa, po co dzieciaczek ma sie męczyć......

Basiu dobrze, że Tadzik dobrze reaguje na jedzonko Obrazek

Gratulacje dla wszystkich zębatków...... My nadal szczerbate....... Ale nie martwie się bo ponoć ja miałam niecały roczek jak mi się pierwszy ząbek pokazał
Natala dziś też ładnie spała, zobaczymy czy to już na stałe czy jednorazowo. A co do odstawiania od cyca to przesuwam codziennie o kilka minut karmionko popołudniow. Dziś Natala już tak bardzo chciała że jak porządkowałam jej ciuszki to przydreptała do mnie i wspieła się na moje kolana i dalej ciągnąć za bluzkę :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Viola
Trzy tysiące lat minęło...

29 lut 2008, 22:08

dla Natalii :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

Aga moja jeszcze nie raczkuje, ale jak jest u mnie na rękach to potrafi juz dorawać się do swojego....znaczy do cyca :-D :-D

my też jeszcze nie mamy zębolka....

barbapuppa

29 lut 2008, 22:14

dla Natalki ogromniaste buziaki :ico_buziaczki_big:
a ja dziś zapeszyłam, bo pisałam, że alergii nie ma, bo myślałam, że jak już 4 dzień prowokacji marcheweczką mamy za sobą bez objawów, to Ok, a okazało się, że jednak marchewka beeee... bo Tadzik lekko obsypany na rączkach
w każdym razie winowajca wykryty, mam nadzieję, że tylko o to chodziło
ja też spróbuję bananka dawać, bo jabłko nie przechodzi - nie smakuje Tadzikowi, gruszka skrobana - owszem
dziewczyny, czy jak dajecie zupki, to dajecie coś do popicia potem, a jeśli tak to ile ml?

Awatar użytkownika
Viola

29 lut 2008, 22:25

dziewczyny, czy jak dajecie zupki, to dajecie coś do popicia potem, a jeśli tak to ile ml?
u nas jest cyc :-D

wczoraj zrobiłam Milenie herbatki w butelce...i ona nie wiedziała do czego słuzy smoczek...zamiast ssać to go gryzła... :ico_olaboga: nie było mowy o piciu z butelki...

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 lut 2008, 22:25

witam wieczorkiem :-D ja sie wkoncu po południu wybrałam do lekarza bo mnie tak męczyło ze juz dosyc miałam i naszczescie juz lepiej sie czuje chociaz dalej rewolucje w brzuszku mam :ico_noniewiem:

Basiu OGROMNIASTE BRAWA :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Tadzika za super nocke i dzionke, mam nadizje ze teraz bedzie jzu coraz lepiej :-D a tatuska niech szkoli synek od małego :-D moze sie wkoncu wyrobi :-D
a z ta klasa super pomysł :-D
I trzymam kciuki zeby alergia juz nie wróciła i maluch pałaszował wszytsko co mamusia da :-D lub sobie sam upoluje :-D

Witaj Kinga super ze z urzedem masz spokój, ja mam jakis chyba upierdliwy bo mi karza co miesiac przychodizc, wiec chyba mnie bardzo lubia :-D

Violu super z Mikołajem juz lepiej :-) a co do bananków to mój tez uwielbia, wogóle on wsyztskie deserki kocha :-D

Joasiu :ico_brawa_01: za zabeczki
a co do butków to sie nie martw mój tez uwilbia swoje trampki - zjadać :-D u niego wsyztsko co do raczki to do buzi :-D

Abegano :ico_tort: dla Natali :-D niech rosnie duza :-D a zabeczkami to sie nie martw, bo przynajmniej cie nikt nie podgryza, bo mój tylko poluje kogo by tu schrupać :-D moja mame ostatnio w łuk brwiowy ugryzł i tylk oednego zabeczka ma :-D co bedzie jak bedzie komplet :-D

A mój to chyba juz dojrzewa bo wszytskim babeczkom poczynajac odemnie do wsyztskich gosci wkłada ręce w dekolt :-D wie chłop co dobre :-D

[ Dodano: 2008-02-29, 21:28 ]
Basiu ja po zaraz po zupce nie daje, ale tak po pół godzinki to daje, albo 100 ml herbatki albo soczku bobofruta, ale jeszcze sie nie zdarzyło zeby cały wypił no chyba ze na trzy raty :-D

[ Dodano: 2008-02-29, 21:29 ]
a mój to nie raczkuje tylko torpeduje, bo jak właczy doapalacz to ledwo go moge dogonic :-D

barbapuppa

29 lut 2008, 22:30

dobre ula z tymi łapkami :ico_smiechbig:
a co lekarz ci powiedział?
violu ja nie mogę dać cyca, bo zupka była po to żeby właśnie było jakieś zastępstwo

Awatar użytkownika
moniw
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

29 lut 2008, 22:35

dla Natali :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:
I oczywiscie :ico_tort: dla Kingi bo to 2 miesiace tej malzenskiej slodyczy.

My nadal szczerbate
To tak jak my .Moja mama nie pamieta jak bylo ze mna ale mojej siostrze wyszly jak miala 15 miesiecy.Wiec mamy jeszcze czas.
Dziś Natala już tak bardzo chciała że jak porządkowałam jej ciuszki to przydreptała do mnie i wspieła się na moje kolana i dalej ciągnąć za bluzkę
zazdroszcze wam tych postepow bo moj Grzes to leniuszek jak poloze go na brzuszku zeby uczyl sie raczkowac to on robi bam i juz lezy na pleckach smieje sie i kopie nogami i ani mysli o raczkowaniu.

barbapuppa

29 lut 2008, 22:48

mój Tadzik też leniuch i nie raczkuje
fajne zdjęcia Grzesia

dziewczyny pod jaką nazwą założyć szkołę
może Forum tik-taka?

[ Dodano: 2008-02-29, 21:50 ]
ok, sprawa forum na razie nieaktualna, bo nie da się dopisać nowych szkół

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 lut 2008, 22:53

Basiu w sumie to nic mi lekarka nie powiedziała, wywniosowała tylko ze skoro nie mam gorączki, nie wymiotuje i brzuch mnie nie boli to najprawdopodobniej sie czyms zatrułam, tylko nie bardzo wiem czym :ico_noniewiem:

Moniw mój to strasznie ciekwaski jest pewnie dlatego nauczył sie raczkować, zeby mógł wszytsko sobie sam dostać :-D i cos zbroić :-D

a wkleje wam kilka nowych foteczek :-D

tu z córeczką kuzynki - Hanią :-D
Obrazek

tu sprawdzamy czy łózeczko da sie zjesć :-D
Obrazek

a tu juz uciekinierujemy :-D
Obrazek

cd....
Obrazek

takie mi mamusia przeszkody wybudowała, zebym nie uciekał z pokoju, ale juz kombinuje jak je przejsc :-D
Obrazek

a tu kolejna próba ucieczki :-D
Obrazek

tu gonimy kolege, ale on biedaczek nie umie jeszcze raczkowac, wiec nie ma jak uciekać :-D
Obrazek

pomocnik ze mnie wiec woze kolege w chodziku
Obrazek

a tu znowu uciekamy mamusi :-D
Obrazek

[ Dodano: 2008-02-29, 21:55 ]
Monik sliczne foteczki w opisie :-D rewelacja kapelusik :-D

Basiu moze poprostu lipcóweczki 2007 :-D a wieczorem to zawsze olbrzymie tłumy na naszej-klasie :ico_noniewiem:

barbapuppa

29 lut 2008, 22:58

no ładnie, jeszcze chwilka i tylko pomacha rączką i tyle go będziesz widziała

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”