Awatar użytkownika
Madleine
Trzy tysiące lat minęło...

Re: Letnie dzieciaczki 2012

01 paź 2012, 11:11

Ja się Wam troszkę wtrącę tylko tak a propos tych zdjęć :ico_oczko: Najczęściej różnica cenowa jest spowodowana różną jakością papieru fotograficznego. Te najtańsze są na takim cienkim papierze, łatwo je przedrzeć, a te droższe są na grubszym papierze. Najlepszą jakość fotograficzną mają te papiery, których używa się w typowych punktach fotograficznych np. Fuji. Ale z tego co wiem, to niektórzy robią sobie właśnie te tańsze, cieńsze, bo wiedzą, ze raz włożą do albumu i więcej nie będą ich wyjmować spod tej folii :-)
a ja za 22 gr wywoluje wlasnie z fuji.Juz nie pierwszy raz wywo;luje zdjecia z allegro i jakosc jest swietna. Czasem nawet lepsza niz w empiku bo niestety te empika maja czesto zmienione kolory.
Trzeba poprostu uwaznie czytac aukcje i sprawdzac jaki papier jest uzywany.Ja nigdy nie bylam niezadowolona. Papier byl gruby,kolory łądne :-)

Awatar użytkownika
Agunia
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

01 paź 2012, 11:33

Też się raz na zdjęciach z empiku przejechałam, ale pod względem rozmiaru i grubości właśnie. A mogłabyś mi Madleine podesłać na PW stronkę, gdzie z fuji za te 22gr wywołujesz? Bo jak mówisz, że papier jest dobrej jakości to i ja bym z tego skorzystała :-D

Awatar użytkownika
Madleine
Trzy tysiące lat minęło...

01 paź 2012, 11:38

Te zdjecia ktore teraz zamowilam z fuji jeszcze mi nie przyszly wiec nic nie gwarantuje ;) kiedys wywolywalam za te sama cene u takiej firmy z papierem kodac royal ale juz tego nie znalazlam. Podesle ci na priv to co zamowilam teraz:-)

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2012, 12:15

Agunia ja kupuję na allegro od fotogrosz_ on ma napisane że na papierze kodak/fuji wywołuje ja jak wywoływałam to na kodaku chyba wybrałam i zadowolona byłam żadne cienkie normalne

Mamusia28
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

01 paź 2012, 14:08

Dziewczyny ja tez poprosze o linki na prv:)

Awatar użytkownika
malinowa19
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

01 paź 2012, 20:05

hej :-) Igorek już zdrowy za to ja chora :ico_chory: masakra...

Awatar użytkownika
Agunia
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

01 paź 2012, 22:20

Agunia ja kupuję na allegro od fotogrosz_ on ma napisane że na papierze kodak/fuji wywołuje ja jak wywoływałam to na kodaku chyba wybrałam i zadowolona byłam żadne cienkie normalne
O, no to bardzo fajnie, dzięki za info :-)

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2012, 22:24

malinowa zdrówka :ico_sorki: :ico_sorki:

Ja właśnie zamówiłam Kasiali wkładki. Na chrzciny lepiej bym miała jakieś dobre i nie odznaczające się.
Chyba muszę iść spać bo głodna jestem. Wkurza mnie to że może nie odchudzam się ale jednak wieczorami nie jem, jedzenia też tłustego nie jem a waga nic a nic nie idzie w dół :ico_zly: cały czas ta sama :ico_zly:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2012, 22:26

no i ćwiczę, karmię na spacery chodzę i nic :ico_zly: a ja zawsze nie mialam problemu z wagą w pracy siedziałam całe dnie i zero ruchu. No a jak karmię, nie jem wieczorami ćwiczę spaceruję to byłam pewna że moment i będę laska :ico_zly: to się wyżaliłam.

Awatar użytkownika
Kasiala
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

01 paź 2012, 23:26

Witam wieczorem...

w końcu UDAŁO MI SIĘ KUPIĆ SZCZEPIONKĘ I TO W DODATKU UDAŁO MI SIĘ KUPIĆ TĄ NA KTÓREJ Mi bardziej zależało czyli Infanrix DeTePeA a nie IPV po;eciłą mi lekarka i kosztuje opołowę mniej niż IPV bo 70 zł a IPV 132zł :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Gosia mam nadzieję ze nie zawiedziesz się na tych wkładkach bo dla mnie bomba : :ico_sorki: :ico_sorki: -) :ico_sorki: ale kupię babydream w Rosmanie bo jak się LANSNIOH będą kończyć to rosmanowskie będę używać bo te trochę drogo wychodzą :ico_noniewiem:

Kajcia wczoraj dała niezły koncert w nocy :ico_olaboga: wpadła teściowa do pokoju z tekstem do meża "daj ja ją uspokoję" a ten jej odbąknął i powiedział zeby dała spokój bo to nSZE DZIECKO I COŚ TAM jeszcze i dałła sobie siana i dzisiaj jak popołudniu mała płakała to nie przyleciała :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wiecie co chyba skuszę się na te zdjecis bo babcią chcemy wydrukować... mogę prosić o namiary na pv?

Malinowa piękne zdjęcie Igorka :ico_brawa_01: zdrowiejbidulko :ico_sorki:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”