Oj tak trzeba zapisać bo pamiątka będzie piękna.Mój synuś zaczyna powoli gadac, musze pozapisywac bo to śmmieszne:)
Tak słyszałam ale kurcze od długiego czasu nie mają tam mojego mleka dostępnego i nie mam za bardzo co kupić .do 31 grudnia jest w rossmannie promocja: z kartą rossnę jest dodatkowy rabat 20% na wszystko:)
Ja kupuje też 600 g i starcza na hmmm jakieś 3 tg może więcej .Moja nie pije dużo mleka . Bo tylko wieczorem jak je kanapeczkę na kolacje to troszku jej robię do popicia.A na ile wam wystarcza to mleko? My kupujemy dużą paczkę tam chyba jest 600g to na max 2tygodnie
Moje też sporo zdrożało ale nie wiem dokładnie ile bo ja rzadko kupuję . My kupujemy NanMusimy kupować te najdroższe bebilon. Wasze zdrożało o 2zł, a bebilon aż o 7zł to już jest szczyt!
Ja nieraz robiłam sałatkę właśnie do tego troszku sera zółtego lub feta ,kurczak i bagietka z masłem czosnkowym .Mmm teraz sama sobie smak zrobiłam.Może jakaś sałatka? Z opiekaną bagietką do tego?
To że jedno jest na promocji a inne rzeczy droższe to normalne jest akurat .Moja mama dziś była w tesco ,i mówiła,że nie wiele ciuchów przecenionych baaa nawet jedzenie coponiektóre droższe
Oj tak francuskie ciasto jest dobre i na słodko i słono.A do tego szybkie .może coś z ciasta francuskiego? Coś pozawijasz i do pieca na chwilkę.
To jest w galerii w Tarnowie a ja byłam w Dąbrowskim Tesco.A byłaś w tym KiK Textil?
Cos tam widziałam przecenione.Miałam małej brać bluzę za 14 zł ale kasy nie mieliśmy wiele z sobą.szkieletorek a ciuchy tez sa poprzeceniane?
No wiem super .A wicie,że to na wszystko, nawet na artykuły na promocji, nie tylko na rzeczy dla dzieci???
]Teraz po 180. Kiedyś pił po 240, ale chyba usłyszał o podwyżce
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości