My chcemy na przełomie września i października. Żeby teściowie migli przyjechać :)
Laura śliczna :) Wygląda na większą niż 6 tyg :D
karo, słyszałam o Sab Simplex wiele dobrego. W PL też można kupić, ale pewnie ciut drożej. No, ale u Milenki chyba kolek nie ma. Ufff... Pisałaś o grillu. Ja jadłam już kilka razy kiełbaskę i karkówkę, ziemniaki pieczone, chleb z grilla, do tego sos czosnkowy, raz musztarda i zero reakcji niechcianych u Milenki

mmarta, u nas też ta głowa... Milena kieruje ją w prawo. Najbardziej gdy jest w pionie, np do odbicia... to nie ma siły by przekręciła główkę na lewo

Staram się ją karmić tak, by leżała i miała głowę w lewo, wtedy karmię na leżąco, niejako wymuszając by się do mnie odwróciła (kuszę cyckiem)... Może TO coś podziała, bo jak nie, to niech mnie skieruje pediatra w sensowne miejsce, a nie do tych speców u których byłam z Bartkiem.
Kształt główki ma regularny, ale nawet nie w tym sęk. Jak to się pogłębi to może być z tego jakiś kręcz, albo i kręgosłup ucierpi... no nie wiem

Samanta, czy na przykład kładzenie na piłce, bujanie, ćwiczenia na niej jakoś może stymulować równiejsze wzmacnianie mięśni? Piszesz nic na siłę, czyli nie przekręcać jej główki "ręcznie" na nielubianą stronę (np jak leży na brzuszku)???
No i papa. Muszę zmykać. słyszę eh-eh z pokoju ;)
Matko dopiero 19ta.Kiedy ten mąż wróci???