Witajcie
ale rewelacyjne wiesci
INIA kochana gratulacje, super, ze masz juz Piotrusia przy sobie
elibell, jak to moje kciuki pomogly, to trzymam i za Ciebie i za Kinie tak mocno
elibel, kochana ja bym pojechala sprawdzic czy to nie wody a i przy okazji niech sprawdza czy z dzidzia ok, skoro pisalas, ze mniej sie rusza
Co do szwow to u nas szyja rozpuszczalnymi, mi szybko sie rozpuscily tam na dole, wszystko bylo ok i nic sie nie papralo
szkieletorek, to fajnie, ze mala sie odwrocila
Ja tez musze wybrac sie do fryzjera, bo juz mam takie odrosty, ze
trzeba ladnie wygladac co nie
A my dzis zabiegani, zalatani, u nas strasznie wietrznie, listki juz zolte sie robia, czuc jesien jak nic, ale wole tam taka pogode niz te upaly po ponad 30 stopni
Erys copraz lepiej w przedszkolu, dzis malo plakal, tylko jak wychodzilam i zaraz sie uspokoil, potem ladnie sie bawil wiec kamien spadl mi z serca, ze jest lepiej, oby juz tylko nie plakal. Ale nie chce nic jesc, co mu daje to wszystko przynosi
Acha i PAni powiedziala dzis, ze on jej nie rozumie, ze mowi do niej po polsku, a niby po jakiemu ma mowic
a wczoraj z nia rozmawialam i sie pytalam czy lepiej rozumie juz, a ona ze tak, ze powtarza mu po kilka razy i wtedy rozumie, a dzis juz mowie, ze on jej w ogole nie rozumie
[ Dodano: 07-09-2011, 17:57 ]
Kinia, kochana trzymaj sie, oby i u Ciebie sie ruszylo. TRzymam kciuki