Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lut 2009, 12:14

chociaz ja jestem raczej sceptyczna w tych kwestiach :ico_oczko:
Ja też, nie wierzę we wróżby. Ale powiem Ci,że sprawdziło się to u moich kilku znajomych- np. u mojej babci - miała 8 dzieci i jak jej powróżyliśmy to dokładnie wyszła 8 i kolejność też się zgadzała.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lut 2009, 12:20

no, ale u Ciebie sie juz kolejnosc nie zgadza... najpierw powinny byc dziewczynki, tak??

tez mam kilku znajomych,\ktorym sie sprawdzilo...

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lut 2009, 12:24

u mnie wyszło syn, córka i syn, parka już jest.

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lut 2009, 12:26

No ja już poprasowałam, ale tego duuuużo było, uff
I to tylko ciuszki Majkowe, nasze zostawie albo na wieczor albo na jutro :-/

Co do sprężynki to oczywiście że żartowałam, P. nigdy by mi tego nie wybaczył, mogłoby się to źle skończyć dla naszej rodziny. Jeżeli się nie zgodzi to trudno, zostaniemy tylko z Majeczką, ale szczerze za ok. 2-3 latka też bym chciała :-)
Czas pokaże co będzie.

Kurczę rozbolał mnie brzuch i to bardzo, wzięłam Ibuprom, ale jakoś nie bardzo mi pomaga :-|

[ Dodano: 2009-02-24, 11:27 ]
mi też wyszła córka, ale tylko jedna więc kto wie co będzie

[ Dodano: 2009-02-24, 11:29 ]
a co do naleśników, to ja lubię, ale nie tak bardzo jak mój P.
No przecież on jak jest w domu to w ciągu weekendu naleśniki są ze 3 razy, na śniadanie, na deser, on też by chciał na obiad no naleśnikowy szał ciał.
Zdecydowanie wolę z mięsem niż z dżemem ;-)
No ok z mięsem na obiad a z dżemem na kolację ;-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lut 2009, 12:35

u mnie wyszło syn, córka i syn, parka już jest.
aaaa, no to cos zle zrozumialam... jak na razie wszystko sie zgadza ;)

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lut 2009, 12:37

Witam

musialam przerwac pisanie, bo moj maly sie obidzil i piszczal, potem pozmywalam i zaciskalam zeby z bolu, ale troche przechodzi.

Co do nalesnikow to ja tez uwielbiam, gorace z dzemem truskawkowym albo wisniowym,a noi czasami z cukrem, pychotka :-)

Dzis do nas przychodza znajomi na kawke, myslalam, ze moze cos lekkiego na kolacyjke zrobic np jakas slatke i cos do tego tylko co, macie moze jakies pomysly????

margarita83 strasznie mnie smieszy to jak na Majke mowisz, maly BinLadenek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Gie a jaka to wrozba z tej obraczki, jak to sie robi, chetnie bym zobaczyla czy u mnie sie sprawdzilo, ze ebdzei pierwszy synek :ico_oczko:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lut 2009, 12:38

przypomnijcie mi, jak to sie robilo z ta obraczka... bo ja co prawda nie mam obraczki, robilam to z pierscionkiem i wyszlo mi, o ile dobrze pamietam: syn i corka... co do trzeciego nie bylam pewna, bo cos sie hustalo, ale niemrawo, cos jak na synka, ale to by chyba bylo za duzo (trojka)!!

co do kebabow, to my kupujemy, nie robimy... mamy taki fajny "kebab house" niedaleko i tam sie zaopatrujemy w kebaby... mmm pyszne sa :-)

a ja i tak wole nalesniki z farszem, nie na slodko... np. z grzybami i serem, albo ze szpinakiem... mmm, chociaz slodkie tez lubie :-D nalesniki to fajna rzecz, latwa w przygotowaniu, tania i taka pyszna :-D

:ico_brawa_01: dla nalesnikow!!!

[ Dodano: 2009-02-24, 11:40 ]
Pati85, mozesz zrobic te salatke gyros, ktora Jagna robila... dobra jest tez salatka ryzowa z kurczakiem, ananasem i curry (na zimno)... albo zwykla grecka z pomidorem, ogorkiem, salata, oliwkami (lub bez) i serem feta

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lut 2009, 12:42

co do kebabow, to my kupujemy, nie robimy... mamy taki fajny "kebab house" niedaleko i tam sie zaopatrujemy w kebaby... mmm pyszne sa :-)
my tez kupujemy u Turka, ma najlepsze i tylko w jednym miejscu zawsze, bo tam sa przepyszne :-D

A tak swoja droga to bym zjadla jednego i to zaraz, ale niestety to nie mozliwe, buuuuuuuuu

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lut 2009, 12:43

shoo, ja robię z pieczarkami i mięsem mielonym z sosem bolognes, zapiekane z serem - o kurza twarz jak mi się ich teraz zachciało :-|

Dzisiaj na obiad pierogi z mięskiem ;-)
Oczywiście kupione :-/

A z ta obrączka to zawiesza się ja na nitce i nad otwartą dłonią się ją buja, ale nie pamiętam jak mają oznaczenia, tzn. kiedy chłopiec a kiedy dziewczynka :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lut 2009, 12:44

Pati85, mozesz zrobic te salatke gyros, ktora Jagna robila... dobra jest tez salatka ryzowa z kurczakiem, ananasem i curry (na zimno)... albo zwykla grecka z pomidorem, ogorkiem, salata, oliwkami (lub bez) i serem feta
no salatke zrobie ale grecka uwielbiam ja, bo na gyros nei mam skladnikow, ale zrobie innym razem,a co do salatki mozna, tutaj sa takie kielbaski- bratwurstki- Niemcy sie nimi zajadaja, my tez je lubimy,ale nie wiem czy to bedzie pasowalo :ico_noniewiem:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”