Jagodka, masz racje wykorzystaj dobrze te pieniazki!
A u nas jest odwrotnie... to J jest mega zazdrosny o moje wyjscia, kolegow itp To jest straszne.... wszedzie widzi okazje do zdrady... Ja rzadko wychodze a jak juz to 3 dziewczynami ktore on dobrze zna, wszystkie mamy mezow i dzieci, zadne glupoty na w glowie. a ze wesole jestesmy to sie uchichamy, pogadamy, napijemy troszke a potem grzecznie tak 24-1.00 wracamy do domkow. I wtedy wierzcie mi ZAWSZE jest OBRAZONY A ja wesolutka, klade sie spacc i juz. Przechodzi mu po kilku dniach. Ja juz nawet nie opowiadam mu niczego co jest zwiazane z moja przeszloscia i facetami bo by chyba umarl, albo jak cos na uczelni kolega powiedzial smiesznego i chce powtorzyc to mowie ze to kolezanka... Czlowiek uczy sie z tym zyc, ale moim marzeniem jest aby mi ufal, bo nigdy mu nie dalam powodu do nieufnosci, i czuje sie podle. Normalnie jego zachowanie prowokuje mnie do bycia nielojalna......
Ale mi sie dzisiaj super spalo... wczoraj przyjechal do mnie taki mega rogal do karmienia, ale moze byc tez dla mamusi do spania i powiem wam ze rewelka !!!!