agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

25 paź 2011, 12:14

A właśnie miałam Wam pisać że Ika jedzie do szpitala bo mi pisała.
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze &&&

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 paź 2011, 12:19

Gusia90, dzięki za wieści właśnie weszłam sprawdzić czy Ola coś po wizycie napisała , a tu takie wieści :( .Trzymam kciuki za nią i dzidziulka :ico_sorki:
Biedulka nie dość ,że doła miała to jeszcze ten szpital :ico_pocieszyciel: oby wszystko było dobrze

szyszeczka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za studniówkę

ja się dziś coś marnie czuję kompletnie nie mam siły :/ mam nadzieję ,że to tylko niewyspanie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 paź 2011, 12:48

Ja sie zdrzemnęłam poł godziny, jak Emi bajke oglądala, to troche lepiej sie czuje.
ja skocze ogórkową i też się położę może uda mi się pospać

miałam jechać na zebranie do Julki ,ale nie mam siły

o zapomniała wam napisać ,moja teściowa miała dziś sen ...że urodziłam chłopca i miał na imię Cyprian i od rana mi w koło go opowiada normalnie mam już dość :ico_puknij: z resztą moja mam też ciągle mnie denerwuje bo mówi do brzucha "on" :ico_zly: jakoś do nich nie dociera :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

25 paź 2011, 13:35

Ika kochana trzymaj się, wszystko będzie dobrze
Gusia daj znać jak tylko się czegoś dowiesz

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 paź 2011, 13:41

Ika202, mocno zaciskam kciuki za Wasze zdrowie z maluszkiem !

Muszę Wam powiedzieć, że lekko mnie pobolewa jak na zapowiadającą się miesiączkę tam na dole :ico_noniewiem: Martynka dość mocno kopie na wysokości jakby żołądka. Ciekawe, czy się obróciła już główką w dół. Dowiem się na piątkowym USG.

Z pogodą dzisiaj totalna klapa, z rana zapowiadał się słoneczny dzień, a w tej chwili leje bardzo mocno.

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 paź 2011, 13:56

u mnie pogoda piękna ale co z tego jak od wczoraj jestem uziemiona tak mnie kość łonowa boli że ledwo po domu jestem w stanie się ruszać :ico_placzek: i do tego brzuch rwie dołem jak się nic nie zmieni do końca tygodnia to chyba się przejadę do lekarza sprawdzić niby młody tłucze się całymi dniami i nocami więc z nim wszystko dobrze na pewno
i myśle ze po prostu przedobrzyłam w sobotę i niedzielę z szykowaniem urodzin Olinkowych i przez to tak mnie teraz męczy :ico_noniewiem:

a jesli idzie o płeć to u mnie oczywiście dziadziu cieszy się niesamowicie że w końcu chłopak będzie ale generalnie to najważniejsze dla wszystkich jest żeby się urodziło zdrowe i w miarę terminowo żeby znowu jakiegoś wcześniejszego porodu nie było

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 paź 2011, 13:59

Ja zaciskam kciuki za konsultację u ortopedy, by wszystko ok było z mim spojeniem łonowym :ico_noniewiem: bym mogła naturalnie urodzić.
od wczoraj jestem uziemiona tak mnie kość łonowa boli że ledwo po domu jestem w stanie się ruszać
Może też skonsultuj to u lekarza, jak tak bardzo boli ?

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

25 paź 2011, 16:49

Ika kochana trzymaj sie i zdrowia dla was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

jadzia
ja jak urodzilam drugiego synka to tez wokolo slyszlam o szkoda ze nie dziewczynka
teraz sie wlasnie tym pocieszam ze juz mi tak nie gadaja
bo wiem jak cie to musi draznic

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 paź 2011, 17:15

Kaja, a dziewczynki przed czasem urodziłas? sporo?
no starszą w 34 tygodniu a młodszą w pierwszym dniu 36 tyg i teraz też bym chciała przynajmniej do tego 36 dociągnąć :ico_noniewiem:
Może też skonsultuj to u lekarza, jak tak bardzo boli ?

no taki mam plan jak mi nie przejdzie do końca tygodnia to podjadę do lekarza na konsultacje

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 paź 2011, 18:09

jadzia ja jak urodzilam drugiego synka to tez wokolo slyszlam o szkoda ze nie dziewczynka
teraz sie wlasnie tym pocieszam ze juz mi tak nie gadaja
bo wiem jak cie to musi draznic
no seria bo ile można słucha ,jak chcą miec chłopaka to niech sobie zrobią :ico_oczko:

Kaja, ja już od jakiegoś czasu mam taki plan ,ale jednego dnia mnie boli,że wytrzyma nie idzie a następnego dużo mniej prawie jak ręką odjąc i rezygnuje z wizyty :ico_puknij: ,boje się ,że mnie do szpitala położy :ico_placzek:

wciągnełam cały talerzyk ryby po grecku i teraz mam wyrzuty sumienia ,że cała rybkę same zjadłyśmy :ico_wstydzioch:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”