[ Dodano: 2008-03-31, 11:46 ]
ale mam nadzieje ze urodzę w tym tyg i wtedy już będę u swoich rodziców... ale póki co nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

na całe szczęście to tylko sytuacja przejściowa, to olej to i się nie przejmujale trochę sie czuje niezręcznie u teściów... zaraz po ślubie byliśmy na swoim, a teraz po 2 latach małżeństwa przypadło mi mieszkać z nimi.
dokładnie, wszystko ma swoje dobre i złe strony (o nich nie myślimy hehe)ale mam nadzieje ze urodzę w tym tyg i wtedy już będę u swoich rodziców... ale póki co nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
to podziel się info ile by Cie coś takiego kosztowało? jesli na prawdę dużo to pozostaje Ci jedynie uzbroić się w cierpliwość i zaczekać aż same odrosną na pożądaną długoścJa leze sobie i oglądam ceny przedłużania włosów, bo bardzo mnie to korci, tylko że ceny są powalające, mam coś na dł jak mamammonia, a chciałąbym tak do ponad połowe pleców...kurde te ceny...
chyba jak każdy, ale z drugiej strony jak już jest taki rozpieprz to po męczarniach z porządkami jest jeszcze ładniej niż przedja tez nie lubię tzw rozpierduchy w domu
moja szwagierka używała i mówiła, że są fajne i jeszcze jakieś ona kupuje, tylko kurde nie pamiętam firmy, wiem że w sklepach fryzjerskich i salonach są tylko dostępneZamówiłam sobie na allegro teraz różne profesjonalne kosmetyki Loreala. Będę sobie włoski robić jak w salonie normalnie.
No i na allegro. W salonie np 1 rzecz która zamówiłam kosztuje ponad 60 zeta, w hurtowni w Wawie ponad 40, a na allegro 34moja szwagierka używała i mówiła, że są fajne i jeszcze jakieś ona kupuje, tylko kurde nie pamiętam firmy, wiem że w sklepach fryzjerskich i salonach są tylko dostępne
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość