dziękujemy za miłe słowa
mamamonia, super fotki, ale na nich wyglądasz zupełnie inaczej niż na tej co np. masz w podpisie, ale oczywiście równie ślicznie
Emma pisze:Ja leze sobie i oglądam ceny przedłużania włosów, bo bardzo mnie to korci, tylko że ceny są powalające, mam coś na dł jak mamammonia, a chciałąbym tak do ponad połowe pleców...kurde te ceny...
to podziel się info ile by Cie coś takiego kosztowało? jesli na prawdę dużo to pozostaje Ci jedynie uzbroić się w cierpliwość i zaczekać aż same odrosną na pożądaną długośc
ja często miewałam długie włosy a potem ścinałam i zmieniałam fryz - na dużo krócej, no bo w końcu jestem kobietą i zmiany sa potrzebne, każda fryzura kiedyś się nudzi, sama narazie zapuszczam, chciałabym takie długaśne do pasa, ale korci mnie ścięcie coś a'la Victoria Beckham
[ Dodano: 2008-03-31, 18:19 ]Emma, mi nic nie cieknie, tzn. czasem zobaczę jakieś kropelki na sutku ale to zazwyczaj jak np. się ukąpie i go potrę tak to na szczęście nie przeciekam
mamamonia pisze:ja tez nie lubię tzw rozpierduchy w domu
chyba jak każdy, ale z drugiej strony jak już jest taki rozpieprz to po męczarniach z porządkami jest jeszcze ładniej niż przed
- to tak na pocieszenie
Zamówiłam sobie na allegro teraz różne profesjonalne kosmetyki Loreala. Będę sobie włoski robić jak w salonie normalnie.
moja szwagierka używała i mówiła, że są fajne i jeszcze jakieś ona kupuje, tylko kurde nie pamiętam firmy, wiem że w sklepach fryzjerskich i salonach są tylko dostępne