WITAJCIE KOBIETKI JESTEM SPOWROTEM JUZ po ulopie..
Bylo PIeknie,polskie morze,i jakie dobre jedzenie,rybki posmakowalam kazda inna oh mam tyle do opowiadania i moja kochana coreczka SAMA CHODZI nauczyla sie i nie boi sie i juz jakos z dwa tygodnie sama chodzi na urlopie zaczela chodzic bo tam u mojego szwgara w tym domu jest taki duzy pokoj stolowy taki przestronny i malutka miala miejsce do chodzenia oh jak sie ciesze,ja czuje sie pieknie brzuuszek mi juz rosnie i piersi tez
No i tak to leci.Dzisiaj mam wizyte u mojego ginekologa i zobacze moja fasolke hurraaa u nas pogoda nie za bardzo pada i pada..a w Pl na urlopie pogoda byla w kratke ale bylo super i tak i tak..
Powiedzcie w skrocie co u was slychac bo wybaczcie ale nie dam rady was doczytac bo tego tak duzo jest.. az 10 stron musze nadrobic..
Pieknie wasze pociechy urosly i takie slodziutkie sa moja Nicolinka tez sie zmienila wkleje wam pare foteczek z urlopiku to same zobaczycie miejcie ladny dzien,ja zaraz wroce ide wziasc prysznic a moja Nicosia spi to mam czas obiad prawie gotowy i jest OK.Buziaczki paa