Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 paź 2011, 10:35

ale dziś cisza :ico_oczko: normalnie dziewczyny gdzieś wywiało

a no i Ikusia cały czas trzymam za Was kciuki i wierzę ze wszystko bedzie dobrze i maleństwo będzie gonić ze wzrostem

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

26 paź 2011, 11:06

gabi duzo zdrowka dla Emilki
biedna pewnie meczy ja ten kaszel :ico_sorki:

dziewczyny a smarujecie krocze olejkiem i robicie ten masarz krocza
bo ja zaczelam
slyszalam ze po tym krocze jest bardziej uelastycznione
nie peka, latwiej sie rodzi i czesto nie trzeba nacinac

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

26 paź 2011, 11:10

Hejka.
Moja Kaja znowu chora, tydzień przerwy i od nowa to samo, obudziła się z takim kaszlem jak gruźlik normalnie,w nocy też za bardzo spać nie mogła :ico_olaboga:
Mam nadzieję że jej szybko przejdzie bo jak nie to do lekarza trzeba będzie się wybrać. Kurde jak mnie wkurza ta jesień i zima, już tyle kasy w aptece zostawiłam w tym miesiącu że :ico_zly:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 paź 2011, 11:17

bo ja zaczelam
hmm ja powiem szczerze że nie słyszałm o tym zeby smarować i jakieś masaże robić więc nie robię :ico_noniewiem:

agaa22, współczuję znowu choroby u mnie odpukać na szczęście na razie jestr spokój obie raz były podziębione ale wystarczyło leczenie domowymi sposobami i na razie jest ok nie liczac oczywiście stałego kataru Magdy ale do tego już się przyzwyczaiłyśmy bo pna ma alergiczny i miesza się ze zwykłym przeziębieniowym więc smarka praktycznie cały czas :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

26 paź 2011, 11:34

witam mamy zimowe :ico_oczko:

Wpadlam poczytac co u was i pozwole sobie wtracic,ja tez slyszalam o tym,zeby blizne po nacieciu smarowac oliwka i masowac,masaz sobie darowalam ale zawsze po kapieli jak smarowalam brzuch oliwka,to i tam smarowalam i powiem wam,ze mimo tego,ze urodzilam Zuzke 5390,to nie musieli mnie nacinac,polozna mowi,ze bylam bardzo elastyczna tam i odrazu zapytala czy oliwka smarowalam,wiec ja osobiscie polecam :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Ika - trzymam kciuki za was :ico_sorki:

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 paź 2011, 11:38

margolcia i jak się spało z kocowym rogalem ???
no o wiele lepiej niż bez :-D co prawda jak igor szedł spać to mi go zabrał ale jak zasnął to mu zrobiłam z jego kocyka i takim sposobem mamy juz dwa :ico_oczko:
ja nie smaruję co prawda poprzednio byłam nacinana ale jakoś aż tak tragicznie tego nie wspominam
agaa22, Gabi zdrówka dla dzieciaczków

a tak wogóle to :ico_kawa:
dopiero co wróciliśmy do domu byliśmy na małych zakupach :ico_oczko: Igor zasnął w samochodzie to go przeniosłam do łózka i mam conajmniej 2 godz luzu :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 paź 2011, 11:44

ja nie smaruję co prawda poprzednio byłam nacinana ale jakoś aż tak tragicznie tego nie wspominam
ja byłam dwa razy nacinana i tez źle nie wspominam tego ładnie szybko się wygoiło ale skoro to bywa skuteczne to nie zaszkodzi pooliwkować i tam na dole :ico_oczko:

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 paź 2011, 12:07

ładnie szybko się wygoiło
to i u mnie było podobnie najgorzej było dopóki szwy siedziały ale na 6 dobę położna przyjechała i je wyjęła więc nie bolało juz wtedy az tak tragicznie

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

26 paź 2011, 12:10

Podziwiam, Emi niecałe 3 kg, ale nacinana byłam
- Andrzejek wazyl ponad 4 kg i mnie nacinali,czulam to,mimo,ze polozna mowila,ze zrobila to podczas skurczu i pozniej nie moglam siedziec kilka dni i balam sie zrobic "numer 2" w toalecie,wiec ja sie panicznie balam nacinania :ico_wstydzioch:

ewelinkakce
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

26 paź 2011, 12:38

ojj ja się bardzo boje porodu Julka narazie waży 1300g i jest wszystko wporządku bede rodziła naturalnie zastanawiam się nad porodem w wodzie co o tym sadzicie?ciekawe jak mąż to wytrzyma hehe:))

POZDRAWIAM:)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”