Ja właśnie ubezpieczyłam auto, a teraz chyba się zdrzemnę.
perelka ja na Twoim miejscu wezwałabym policję.
ja na razie nie, ale dzisiaj zachciało mi się chipsów, których normalnie nie lubię i ich nie jem - zjadłam pół paczki i teraz strasznie chce mi się pić.zrobił mi się problem z jedzeniem od wczoraj.... czuję sie non stop głoda i niezależnie od tego ile bym zjadła to nie czuję sie syta... a dziś, jak zdałam sobie z tego sprawę to po prostu staram się zapijać wodą ten głód... macie tak? czy tylko ja się czuję jak odkurzacz do jedzenia??
Ojej a myślałam,że tylko mi tak się apetycik poprawił,normalnie co widzę to bym wchłonęła w bardzo dziwnych kombinacjach poza tym,dziś na przykład budyń toffi a potem kanapki z ogórkiem kiszonymzrobił mi się problem z jedzeniem od wczoraj.... czuję sie non stop głoda i niezależnie od tego ile bym zjadła to nie czuję sie syta... a dziś, jak zdałam sobie z tego sprawę to po prostu staram się zapijać wodą ten głód... macie tak? czy tylko ja się czuję jak odkurzacz do jedzenia??
ja tak samo,juz bez tego mam 11 kilo na plusie,a teraz dziewczyny 6,7 miesiac ciagnie najbardziej do jedzeniaDobrze,że mnie chociaż do słodyczy nie ciągnie bo bym chyba się już ruszać nie mogła
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość