Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

21 paź 2008, 11:02

Pati,kurka,sedzina po stronie ojca?!no cos takiego,zaraz pomyslalam ze cos przeplacil bo to smieszne normalnie :ico_puknij:
no i dobrze ze Twoj mezus jakas prace zaczynaa Ty szukaj skoro tam tak nieciekawie sie zrobilo,a nie probujesz tego wyjasnic?moze zaszlo jakies nieporozumienie? :ico_noniewiem: oj wspolczuje takiej atmosfery w koncu musisz tam siedziec tyle godzin i wierze ze humoru taka sytuacja nie poprawia :ico_olaboga: :ico_noniewiem:
a co tam u Krystka?pochwal nam sie nim bo juz dawno nic nie pisalas!!!

[ Dodano: 2008-10-21, 11:50 ]
hej hej dziewczyny gdzie sie podziewacie?
u nas bilans poranka taki ze,1 proba drzemki nie powiodla sie,Maya zbila mi lusterko na polowke,i udalo mi sie nie dac jej slodycza a w zamian dostala rodzynki :ico_haha_01:
mamy problem ze slodyzami ostatnio,zaczela wymuszac bo jakims cudem zczaila gdzie sa i sa sceny,wiec musze ja oszukiwac jakos....no i mi sie te rodzynki przypomnialy :ico_haha_01: i udalo sie,zjadla z apetytem i poprosila o dokladke :ico_haha_01:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2008, 12:13

GLIZDUNIA, ja jestem, ale szukam mieszkan, wiec tu tylko lookam.
jesli chodzi o mieszkanie, to chcemy od stycznia, ale to ktorym pisalam jest wolne od 1 listopada... zobaczymy.

pati dziwne ze sedzia byla po stronie taty... tez pomyslalam ze zostala przekupiona...

glizdunia cwaniara z tej Twojej Mayi.

Moja właśnie zasypia...

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2008, 13:20

Noooooooooo :ico_sorki: Wiktor też śpi od 13 :ico_sorki: Chyba zmeczył się długim spacerem na dworze :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 paź 2008, 13:35

GLIZDUNIA, sędzia to wątpię bardzo żeby była przekupiona. No cóż sędziowie są różni i wiadomo że z nimi się nie wygra. Mama już się ze wszystkim godzi.

A co do Krystka to jest mały łobuziak i bardzo żałuję że nie mogę spędzać z nim więcej czasu. Widzę go co prawda codziennie ale i tak czasu za mało :) Bo co dzień coś innego umie. Teraz na przykład przeszła mu ochota na niańczenie laki (swojej Dity, o którą dbał jak ojciec :)) a zajął się bardziej klockami. Z mówienie to u nas tak sobie bo jest tata, mama, baba, dita, dzidzia, itp. W nocy sie budzi przynajmniej ze dwa razy z płaczem. Już znowu czegoś dostaję bo nie wiem dlaczego. Zębów mamy 4 i widzę że następne się przedostają ale trwa to już z miesiąc. Na każde krzesło, stół, fotel wejdzie i zejdzie sam (nie raz spadnie) no i nauczył sie na stojąco wchodzić i schodzić ze schodów, chociaż ciągle sie boję że spadnie.
No i to na razie tyle :D

[ Dodano: 2008-10-21, 13:36 ]
kamizela, a Ty już wiesz kiedy będziesz leciała do UK?

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2008, 15:01

my juz po obiadku =D

Ja w czasie Kingi drzemki tez się drzemłam...

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 paź 2008, 15:38

doris, i mi się marzy drzemka :D Ale poczekam do wieczorka :)
A ja jeszcze chwilkę i lecę do domku :D Pogoda śliczna więc może na spacer jeszcze wyjdę z Krystkiem. Do zobaczenia kochane

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2008, 16:04

Ale ładna pogoda u mnie. Chyba na drugi spacerek pójdziemy dzisiaj. Aczkolwiek nie chce mi się nonono z domu ruszyć... Chyba trzeba sie jednak zmobilizować, bo szkoda nie wykorzystać pogody.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

21 paź 2008, 16:17

i u mnie ladnie dzis....ale juz mi przeszla ochota na spacerki...ogladalam sobie filmik w czasie Mayeczkowej drzemki a tu pukanie do drzwi :ico_szoking: otwieram a tu ta znajoma z miesiac starszym synkiem od Mayi,no ok wpadla z nienacka....Maya spala a pogadac nie szlo bo........jej maly robil nam sajgon w salonie :ico_olaboga: :ico_chory: ...ja wszystko rozumie bo tez mam Maye i ona super grzeczna nie jest ale nasza wykladzina tylko do prania sie nadaje :ico_zly: ....rozlewal soczek z kartonika...wszedzie,ciagle i niby cos tam po nim sprzatala ale skoro on nie chcial pic to mogla mu zabrac nie?przeciez ja cudzemu dziecku z rak nie wyjme :ico_noniewiem: ....jak Arek wstanie i to zobaczy to sie niezle zaskoczy....ja chyba wredna jestem ale czekalam az pojedzie :ico_wstydzioch: ....potem Maya wstala i niby sie na chwilke pobawili ale Maya obserwowala co on robi....a jak pilnowala swoich zabawek :ico_haha_01: ....ja bym sie na sto procent nie zdecydowala pilnowac drugiego dziecka w moim domu :ico_nienie: ....ja niektore rzeczy juz z Maya wypracowalam,i wiem na co moge jej pozwolic a na co nie a tu taki chlopczyk niby niewinny i sajgon zrobil....cykal tv i dekoderem choc Maya tego robic nie moze i patrzyla :ico_noniewiem: .....niby przelaczalam i zabralam piloty a on dalej swoje....a ona pozwalala i masz tu babo placek....kazdy inaczej wychowuje :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2008, 17:01

GLIZDUNIA, na miejscu tej babki to bym się spaliła ze wstydu, ze moje dziecko takie nie grzeczne. Kinga to nie aniołek, ale jak jest u kogoś to ja zwracam uwage by nie robila tego czego nie powinna!

bylam na spacerku z Kingą i psem! To był wyczyn! ale pies coraz grzeczniejszy na spacerkach z Kingą!

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 paź 2008, 18:43

ja na dzień dobry i wpadne pozniej - jeszcze sama z Hubim wiec wpadne pozniej

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”