Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sty 2012, 23:26

julchik, fajne nie-fajne, sama nie wiem.
Chyba za bardzo mam jeszcze przed oczami polskie p-kole.
dzisiaj widziałam jak te dzieci się bawią: syf i malaria :ico_haha_01: Stoisko ze szpitalem było obrócone prawie w pył :ico_haha_01: fiolki, fartuchy, sluchawki, wszystko na ziemi :ico_haha_01: prawda jest taka, że dzieci to wszytsko ładnie postrzątały, podobnie jak rozdziabaną ciastolinę, farby, lego...
Sporo luzu, swobodnej zabawy.
W sumie fajnie. dzieci naprawdę zadowolone, śmiejące się, żartujące, oby i Damianowi się udzieliło. :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

10 sty 2012, 13:56

witam.
my dziś szczepienie zaliczyliśmy. i znów kieszeń uboga o 135zł :ico_placzek: ale Tobik najważniejszy.

czas się za pranie wziąć i chatkę ogarniać, bo wszędzie syf :ico_olaboga:

Anja224
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

10 sty 2012, 14:20

Marlanka o spaniu Julci w łożeczko to w ogole nie ma mowy skoro się co chwile budzi.Wiec niestety śpi z nami i to właśnie od samego początku. Tu nie chodzi że budzi z wrażeń jakie miała w danym dniu po prostu budzi się i musimy sie bawić by tatuś mogę sobie troszkę pospać już próbowałam wszystkiego ale daje nic i z tego co mi mówią nic już nie zrobię być przyjdzie taki wiem że samo jej minie. Masz racje nowey rok nowe możliwości , zaskakujące wieści fajnie fajnie dobrze że chociaż stać Cię na taką rodzinke wiec życzę Ci dużo dużo dobrego.

Lubią Wasze dzieciaczki oglądać bajki? Moja lubi zasypia również przy bajce ale oczywiście mojej wybranej bo trzeba przyznać że niektóre są takie głupkowate. Patrzy na mini mini.

A jak z jedzeniem?? Julcia zrobiła już bardzo duże postępy natomiast do miesa sie nie przekonała ale cóż nie każde dziecko musi wszystko lubieć .Zupki zjada chętnie.

Ok ja lece trzymajcie się wszyscy:)

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sty 2012, 14:47

Witajcie my dzis w domku bo pada ech ta pogoda :ico_puknij:
tez troszkę podgoniłam z praniem i porządkami
my mamy szczepienie w czwartek
tylko ze my szczepimy tymi a ośrodka bezpłatnymi
Jule tez tak szczepiłam
Lubią Wasze dzieciaczki oglądać bajki?

Ja Bartoszkowi jeszcze nie włanczałam bajeczek no chyba ze czasem popatrzy jak Julcia ogląda
lubi teletubisie z tego co zaobserwowałam
co do jedzonka to odpukać nie mamy większych problemów ładnie wszystko je
jedynie mleko kaszki na mleku odpadają nic nie ruszy :ico_noniewiem:
troszke mnie to martwi ale je serki to mam nadzieje ze trochę tego wapnia ma

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

10 sty 2012, 15:24

nasz uwielbia mleko. :ico_haha_01: był czas kiedy nie chciał bebiko ostatnio to przerzucił się na zwykle. kaszki na mleku też bez problemów zajada.

bajki? nasz z największą pasją ogląda Ciekawskiego George'a. Wtedy mamy 30min spokoju i cos można w domku zmajstrować. siada wtedy w swoim foteliku, przykrywam go czasem kocykiem jak jest zimno w mieszkaniu, czasem popija soczek, czy podjada coś i spokój. lubi też Ciuchcię Tomka. :ico_haha_01:
reszta, jako tako. chwilę popatrzy i ucieka. za to pioseneczki dla dzieci lubi i tańczy sobie czasem do nich. lubi takie typu: "Pan tik tak", "szczotko, szczotko", "Mydło wszystko umyje" i takie za moich czasow przedszkolne piosenki.
jak leci "Pan tak tak" to tobik staje w rozkroku i śpiewa: ti ta ti ta :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

[ Dodano: 10-01-2012, 14:27 ]
szczęście że bebiko już znów w ruchu :ico_haha_01:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sty 2012, 15:46

bajki? nasz z największą pasją ogląda Ciekawskiego George'a
u nas to samo ale najlepsza jest muzyka wtedy tancuje na calego.

gozdzik, ja zuzi sama robie jogurty kupuje naturalny i wkladam owoce jablko gruszke brzoskwinie i miksuje blenderem a ona pije ze slomki.

a ja dostalam jakies zapalenie i piecze mnie ze spac nie moge. kupilam wczoraj w aptece lacimio femina mam nadzieje ze pomoze

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

10 sty 2012, 21:08

wisnia3006, mnie jak tak piecze w dole to smaruję sobie sudocremem. :ico_wstydzioch: na noc najlepiej grubo. i rano jest w porządku. tak kilka dni i będzie cacy.
też coś musiałam złapać, bo też mnie swędzi w dole :ico_noniewiem: ale ja tak mam co jakiś czas, niewiedzieć dlaczego.

wiśnia, jak pisanie mgr? na jakim jesteś etapie?

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sty 2012, 21:50

tibby, praca mgr ciezko. w ogole jestem ostatnio bardzo zmeczona i mam dola wszystko mnie wnerwia i nic mi sie nie chce. dobrze ze jutro jade do kolezanki bo juz swira dostaje w tym domu

NICOLA_1985

11 sty 2012, 01:41

hej
ja miałam dzisiaj stertę prasowania ale sobie poradziłam z tym :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: musze Was doczytać, jutro postaram się wpaść bo dzisiaj juz pora nie ta... :ico_oczko:

dobranoc :-)

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2012, 10:38

Witajcie my zaraz zmykamy na szczepienie trzymajcie kciuki ..

Wróć do „Przedszkolaczki”