Witam wieczorkiem po kilkudniowej przerwie - troszke nadrobiłyście z pisaniem to fajnie a ja jakoś bez nastroju i wynajdowałam sobie przeróżne zajęcia żeby nie myśleć ale w rezultacie mam posprzątaną na cacy sypialnie i duży pokój, i remament przeprowadzony w Nikolowej szafie (jak odkładałam ciuszki to znów się rozmyśliłam nad tym czy długo tam będą lezały popakowane w pawlaczu

)
Ja jakaś zakatarzona i gardło mnie boli ale Niki narazie git i mam nadzieje że nie złapie
Maritta- brawa dla Różyczki za pierwszy zębolek

Co do kupek to te kupy jakieś problemowe są
Niki ostatnio już długo ma zaparcia i to chyba nie od jedzenia bo je normalnie a nawet w codziennej diecie ma śliwki węgierki i co dzień zajada się jogurtem naturalnym

myśle że to chyba problem jakiejś blokady psychicznej bo najpier woła potem mówi że nie a póżniej tak po kilku razach to już szybko krzyczy i kamyczek w rezultacie. Szkoda mi jej bo męczy się i naprawde z wielkim wysiłkiem się załatwia

musze chyba skonsultowac to z lekarzem
Maziu- jak tam wizytacja teściowej

? Dzielna Matyldzia tak ładnie ćwiczy
Asiu- foteczki Wikuni super prawdziwa dwulatka z niej

Życze miłego pobtu u tesciów.
Mery - fajnie Kornelek Grzeczniutki moja chyba ostatnio ciut też ale dobre i to ciut

Co do mówienia to też jak papużka jak coś usłyszy to powtarza oczywiście to co jej przypadnie do gustu bo jak chcę żeby coś po mnie powtórzyła to słysze tylko NIE
Ostatnie słówka to :
chola - chora
lude- ludzie
dobla lub w skrócie bla - dobra
plawda- prawda
lak- rak
ptak-ptak w tym słowie nie ma R

a czy wasze maluszki wymawiają rrr...
Karola- juz za moment za kilka chwil będzie was czworo

napewno się niemożesz doczekać, napewno będzie wesoło
Riterko - pomysł superowy też jestem na tak tylko musisz nas dopisac do tabelki bo my ostatnie do was dołączyłyśmy i niestety nas nie ma w spisie mam i ich maluszków
Anetko- dziękuje za zaproszenie
Kasiulka- co u Was ?
[ Dodano: 2008-09-24, 11:54 ]
Hej dziewczynki stawiam kawke jest któraś chętna

?