cos pokrecilas :Pno to masz podobną różnicę wieku do mnie i do shoo, ja mam 14 lat a shoo 15Margarita miedzy mna a moim mezem jest 10 lat roznicyA ja 77 rocznik jestem.
i obie jesteśmy z 83
No to twój mąż jest tylko 2 lata starszy od mojego!!! i rok od A. shoo
Fajnie że masz już dwójkę szkrabów, my pewnie zostaniemy przy jednym
to samo mam z Majką, bywają dni jak wczoraj np., że cały przemiączała. Dzisiaj jest nawet ok, ale już powoli zaczynaJuz nie moge sie doczekac kiedy zacznie normalnie mowic![]()
Bo od tego kwekolenia glowa peka.
przepraszam - myślałam że jesteś w moim wieku dlatego taka kołomyja wyszłacos pokrecilas :P
ja jestem od Ciebie mlodsza o rok ('84), a moj A. jest z '69, czyli jest 2 lata mlodszy od meza szkraba
czy ja wiem, czy to tak wczesnie... ja mialam 24 lata, jak urodzilam Jasperka... "wczesnie", to powiedzialabym o nastoletnich mamach... jak dla mnie, moj wiek nie byl w niczym przeszkodaJa mam brata 82.I dopiero w przyszlym roku planuje slub.A dzieci nie wiadomo.A wy juz doswiadczone mamy.Ja pare lat wstecz jecze nie myslalm o dziecku. A wy jak tam myslalyscie zeby miec tak wczesnie dziecko ?
Ten przedzial co piszesz jest jak najbardziej ok .Ale tak jak patrze na mojego brata to jakos wydaje mi sie ze on jeszcze nie dorosl do malzenstwa i ewentualnej roli taty.Ale to moze przez to ze to moj mlodszy brat i zawsze bede miec wrazenie ze jest poprostu mlodyczy ja wiem, czy to tak wczesnie... ja mialam 24 lata, jak urodzilam Jasperka... "wczesnie", to powiedzialabym o nastoletnich mamach... jak dla mnie, moj wiek nie byl w niczym przeszkoda
wiem, ze teraz jest "moda" na pozne macierzynstwo, najpierw kariera itp.. ale wiek 23-28 wydaje mi sie idealny na ciaze...