Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

12 sty 2012, 11:46

trzymam mocno. oby Barti nie płakał. :ico_sorki:

NICOLA_1985

12 sty 2012, 12:34

hej
ja też trzymam kciuki za Bartusia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& będzie dzielny :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_oczko:

ja zaraz biore się za robienie gołąbków, Krystian usypia - ma teraz czas na drzemkę :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: ale czasu mi niewiele zostało, zamiast sprzątać połozyłam się spac bo coś mnie dołki łapią ostatnio :ico_noniewiem: no i jak się obudziłam to była godzina 10.30.. na szczescie Krystian jakoś ostatnio grzeczny jest siedział koło mnie i się bawił :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: nic nie zmalował a ja mogłam troche odpoczać :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

12 sty 2012, 15:25

Nicola, to pewnie przez pogodę te dołki. Ja też je miewam ostatnio. Dziś bez powodu focha puściłam na M. jak się położył koło mnie po nocce. W ogóle się nie odzywałam do niego. Zmęczenie daje się we znaki i potem bez sensu się odbija na najbliższych :ico_wstydzioch:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2012, 17:03

gozdzik, i jak po szczepieniu?
ja zaraz biore się za robienie gołąbków,
ja tez mialam dzis z zuzia ale jeszcze mialam zamrozone wiec obiadzik z glowy a maz ma od wczoraj grochowke a na kolacje zjemy pizze

bylam dzis z mama w banku zalatwic zeby wiecej zabierali kredytu i zuzka dostala furii bo nie chciala siedziec w wozku na nogach tez nie tylko na rece. i mama stwierdzila ze ja rozpuscilam i robi co chce. ale to wszystko przez to ze ona nie spi od tygodnia w dzien a popoludniu czasami sama chyba nie wie o co jej chodzi ale za to zasypia o 19-20 i spi do 8-9 a ja moge sie wieczorem spokojnie pouczyc bo w sobote i niedziele mam egz

Anja224
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

12 sty 2012, 19:37

Hej my dziś mieliśmy kolęde i te czekanie nas dobiło. Pogoda kiepska i faktycznie nastrój się pogarsza w nocy się budzę i nie umiem usnąć. Zamiast coś zrobić pożytecznego to też się na chwilkę kładę z małą

Tibby Tobiś uwielbia te piosenki z mini mini moja tak samo od razu tańczy hehe polecam Wam fajne pioseneczki z kinder niespodzianki.

Co do oglądania bajek Ciekawski George , Tomek i przyjaciele ,Stacyjkowo i inne same mi się podobają hehe nieraz patrzę z Julcią bardzo przyciągają wzrok naszych małych pociech.

I kolejny dzień za nami...Miłego wieczoru

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

12 sty 2012, 20:06

bardzo przyciągają wzrok naszych małych pociech.
tu się zgodzę. :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2012, 20:32

my po szczepieniu Bartoszek był bardzo dzielny jestem z Niego bardzo dumna
miał trzy wkłucia bo my idziemy tym szczepieniem z NFZ
- pierwsze wkłucie nawet nic nie powiedział drugie tylko pisnął a na trzecie tylko na chwilkę łezka poleciała
dostaliśmy też skierowanie do chirurga z tym jego zwężeniem siusiaczka
az mi niedobrze jak sobie pomyśle ze moze czekać go zabieg
Pani doktor stwierdziła ze jednak nie ma co czekać bo po tem moze byc za późno
:ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
ech martwię sie bo jakby nie patrzeć to dla mężczyzny bardzo ważne niby to sa proste zabiegi no ale .............
co do pogody i samopoczucia to faktycznie moze cos w tym jest
za oknem sily wiater ino gwizda

julchik22
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

12 sty 2012, 22:33

Dziewcznyny, zgadzam się coś musi być z tą pogodą bo wiele osób ostatnio łapie doła. My staramy się duuuuąo czasu spędzać na świeżym powietrzu - wychodzimy i przed południem i bliżej wieczorka. Zresztą Dawidek uwielbia spacery - ostatnio wkłada sam sobie czapkę, przynosi kurtkę i jedną rączką ciągnie mnie do drzwi - że chce wyjść :-)

goździk, no nieciekawa sprawa z tym siurkiem. Ja też się troche martwie o swojego, ale nam lekarka powiedziała do drugiego roku życia nie ruszać - że napletek może być naturalnie przyrośnięty. Staramy się podczas kąpieli delikatnie odciągać, ale nie na siłe no i za wiele nie odchodzi póki co. Mamy jeszcze czas. A swoją drogą pamiętam kiedyś coś Martalka pisała, że chyba miała podobną sytuację z Damiankiem, ale nie wiem jak sprawa się zakończyła :ico_noniewiem:

U nas dziś dzionek pełen intensywnych wrażeń. Ogólnie jestem niesamowicie zmęczona i padam, ale zarazem niesamowicie szczęśliwa - dziś po raz pierwszy słyszałam bicie serduszka naszego drugiego dziecka :-) Staraliśmy się od sierpnia, ale jakoś nie wychodziło i nic nie pisałam bo postanowiłam że powiem jak już się uda :-)

Dobrej nocki życzę i zmykamy liliu - znowu szczęśliwie w dwupaku :ico_ciezarowka:

NICOLA_1985

12 sty 2012, 23:16

Dobrej nocki życzę i zmykamy liliu - znowu szczęśliwie w dwupaku :ico_ciezarowka:
:ico_szoking: :-D :-D :-D :-D no prosze gratulacje to który to już tydzień :-D i Ty się nic nie przyznałaś??? oj ty ty :-)

gozdzik moze nie będzie tak źle z tym siuraczkiem :ico_noniewiem: ale lepiej kontrolowac sprawe bo wiadomo później chłopak będzie miał kompleksy jak coś tam będzie nie tak.. bo wiadomo, że to ważna sprawa dla mężczyzny :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

wisnia na pewno nie rozpieściłaś.. teraz nasze dzieci mają trudny okres i tyle.... mój Krystian tańczy kankana i robi histerie przy byle okazji... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_noniewiem:

[ Dodano: 12-01-2012, 22:18 ]
chciałabym się Was zapytać czy w tym roku mogłabym liczyć na Was w sprawie 1 % :ico_haha_01: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: jeśli tak to byłabym mega wdzięczna :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2012, 23:20

julchik22, WIELKIE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kolejny Cud....................

Wróć do „Przedszkolaczki”