Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

06 paź 2007, 21:14

ale sie wkurzylismy wieczorem.... :ico_zly: normalnie spac ne bede mogla!wiecie ze calkiem niedawno sie przeprowadzilismy w zaciszne miejsce zeby byc z dala od wszystkich....bleeee i co?A.kuzyn z zoną(ta w ciazy)szukaja mieszkania i upatrzyli sobie takie obok nas!!!doslownie w tym samym budynku...tylko 2 numerki dalej!!!i po co sie do innego miasta przeprowadzilismy? :ico_placzek: bedą nam siedziec na glowie i bidolic :ico_olaboga: ....a w dodatku wynajma mieszkanie ktore my pol roku temu chcielismy ale sie jeden dzien za dlugo namyslalam i nam ucieklo-pamietacie moze?o matko....juz nam humory popsuli...czy taka mala ta Anglia...czy musza mieszkac obok?!stosunki z nimi sa raczej srednie...oni to by tylko chetnie cos za darmo chcieli albo pozyczali...buuuu
Wkurzylam sie powaznie....no i sie zacznie...pozycz kosiarke,pozycz GPS'a..pozycz pozycz pozycz....juz jest tak ze jak cos chca to sie zjawija bo bardzo oszczedni sa...nie kupiaa sobie bo przeciez mozna pozyczyc...albo dostac za free :ico_zly:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 paź 2007, 21:18

Oj kurczę glizdunia nie zazdroszczę-ja też nie znoszę takich pasożytów :ico_zly:

Ja się na dziś żegnam-dobranoc :ico_spanko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

06 paź 2007, 21:22

matko musze sie wyzyc!!!a wyprowadzaja sie z nowiutkiego mieszkanka dlatego ze mają plesn...wilgoc normalnie bo na prądzie i ogrzewaniu tak oszczedzali ze z zimna im sie zrobilo!!!normalnie w pizdziawe i deszcze nie zapalili grzejnikow bo szkoda pieniedzy a teraz wszystko im plesnieje..nawet szafy!...
pocieszam sie tym ze maja plany w przyse lato do Polski zjechac...i oby sie im plany nie zmienily!!!!!no i plany na swieta sie nam zmienią :ico_zly: chcielismy je spedzic z A. kuzynka ale oni cos tez im wspominali wiec chyba sami bedziemy...bo do tamtych jej rodzice przyjezdzaja...matko pekam z nerwow....to powaznie beznadziejna wiadomosc... :ico_placzek:

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!

06 paź 2007, 21:24

GLIZDUNIA, :ico_pocieszyciel: no to nieciekawie... też bym się :ico_zly: ja to w ogóle nie lubię pożyczać :ico_wstydzioch: - najczęściej jak komuś pożyczam książkę to już jej nie widzę więcej :ico_zly: więc jakoś innych rzeczy tym bardziej nie lubię :ico_wstydzioch: a najgorzej jest jak ktoś się sam dopomina :ico_nienie: bo jak się samemu zaproponuje to co innego a tak to jakoś głupio odmówić i potem tylko :ico_zly:

Sikorka, no spotkanie wszystkich byłoby super :-D może w Łodzi??? (wiedziałam kogo zapytać! hihihihi) :-D :ico_oczko: :ico_brawa_01:

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

06 paź 2007, 21:27

no wreszcie poczytałam ale i tak już zapomniełam :ico_wstydzioch: bo dziś jestem na nogach od 5.30, wyjazd do rodzinki T o 7 na urodzinki dzidka T kończy 80 i imieninki ciotki T ale zaraz idę lulu bo normalnie wymiękam a jeszcze nam się spieprzył samochód :ico_zly: i zrobią go dopiero w poniedziałek i T teraz musi kombinować samochód do pracy....na będzie ciekawie....Mat śpi od 8 i nawet był dzisiaj grzeczny.... jutro mam zamiar podać mu kaszkę....ciekawe jak zareaguje, dziś zjadł marchewkęi ją lubi tak samo jak i jabłuszko ale jabłuszka mam swoje nie kropione to je mu ścieram i tak je zjada a marchewkę musiałam kupić słaiczek juytro kaszkaryżowa z jabłkami....a jek fajnie mi je łużeczką, nic nie wypluwa i super otwiera buźkę normalnie super zobaczymu jak jutro z kaszką będzie, no życzę Wam wszystkim dobrej nocki bo ja uciekam spać będę jutro...bużka

Awatar użytkownika
anza

06 paź 2007, 21:27

GLIZDUNIA, to oni faktycznie skąpiradła feeee - najgorsi są tacy ludzie co sami oszczędzają ale od innych to wezmą chętnie :ico_zly:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 paź 2007, 21:31

GLIZDUNIA, :ico_pocieszyciel: no masz jedno wyjscie ..od poczatku - nic nie pożyczaj .... nic ..nie mozesz, potrezebne jest wam, zepsuło sie - to moze sie naucza ...swoje pomysą ..ale to masz chyba gdzies ? ...więc pogadahj z męzem i ustalcie - nic .... jak masz sie denerwowac ..to po co ?? i trzymaj sie dzielnie !!!!!!
sikorka - no to ja tez za to trzymam kciuki! :-D bo to baaaardzo meczące ..

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 paź 2007, 21:31

Hej! No widzę że nastroje takie se...

Ja po pracy super, wyrobiłam znów 200%normy :-D 3makijaże, 2brwi i wąsik :-D Potem zakupy wędlinowe i pędem do domu...J twierdził, że młoda nie chciała jeść dyni z ziemniaczkami i że aż ją rzucało...no to dałam jej cycka i ten obiadek nieszczęsny, ale posoliłam i wpierdzieliła cały słoiczek! :ico_szoking: a po 2tgodzinach znów cyc i na to 60ml kleiku z połową słoiczka deserku z jabłka i marchewki. A potem po godzince 70ml soczku z winogron z ziołami...a po kąpieli wywaliła 100ml mleczka! ale wcina dziś że ho,ho!
A w domu mam brata z rodziną, więc nie mam czasu na nic...i kuzynka jeszcze...A brat z córką zostaje na tydzień :ico_szoking: ale zamieszanie...A ona troszkę ma katar i ślini Hanki grzechotki :ico_zly: i muszę je jutro porządnie wymyć i wyparzyc i :ico_nienie: mojej bratanicy...

Tak więc na nic nie mam czasu...Moja bratowa przywiozła zaś 3reklamówki ciuszków dla Hani...ale 1za małe już, bo zapomniała, że je ma jeszcze w domu...No trudno. Ale fajnie, dostałyśmy znów kupę spodenek, bluzeczek itp. Będziemy się stroić...A jest co przebierać, bo przy jej talencie w jedzeniu to muszę ją ciągle przebierać, bo wszędzie marchewka...i szpinak...

To daję ostatnie fotki i lecę...wpadnę jutro!

gorączka sobotniej nocy :-D
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

matce się trzęsą ręce, więc wolę się trzymać
Obrazek

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 paź 2007, 21:37

anza, no masz rację wiedziałaś kogo spytać o tą ŁÓdż. A nie wiem czy przeoczyłaś, czy ja nie doczytałam, a Ty pisałaś. Jest ta kawiarnia ona właśnie chyba przy Zamenhoffa była, taka w piwnicy, gdzie na pierwszej randce byłam?? Jak dla mnie to na spotkanie to właśnie Łódź albo Warszawa, tak w miarę na środku.

GLIZDUNIA, co za wiadomości :ico_olaboga: ale olej to z grubej rury, nie ma co się stresować takimi sknerusami.

Awatar użytkownika
anza

06 paź 2007, 21:44

zborra, jakie śliczne zdjęcia :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-P normalnie się zakochałam w Was!!!!!! :ico_wstydzioch: ....obie dziewczynki do schrupania :-D :ico_oczko: :ico_brawa_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”