A ja dzisiaj zakręcony dzień na maksa
Rano wstaliśmy i było wszystko ok ....śniadanko....mycie i poszlismy na spacerek w powrotnej drodze zaczelo cos mnie brac

zimno mi sie zrobilo ...słabo....wymioty...krecenie w głowie....P od razu moze w ciazy jestes

ja mowie nie napewno nie
Ledwo doszłam do domku i od razu do łózeczka P zajoł sie smykiem a mi zrobił herbatke z sokiem malinowym i cytrynką

Pospałam 2 h i wstałam w ciut lepszej kondycji.....
Oczywiście nie obeszło sie nerwów przez teściówkę moją najukochańszą
okazało sie, że jak my chceliśmy zrobić wigile sami tzn ja, P i Marcinek to prawie na amen sie obrazili.....a tym czasem dowiadujemy sie że P siostra idzie na świeta do swojego chłopaka ( tzn mojego brata bo ona ma dziecko z mojego brata synem

)
I sami powiedzcie czy to jest sprawiedliwe

my nic nie możemy zrobic bo zaraz odbierane jest jako złe.....że kłótnie i tak dalej ........ale jej wolno ............kurcze jak sprawiedliwosc to sprawiedlowisc ....wściekła jestem z tego powodu ......teraz juz wiem czemu tesciowa sie ucieszyla jak zadzwonilam i powiedzialam ze przychodzimy .......bo sami by siedzieli jak kolki z tesciem bo ich coreczka w nonono ich ma ....ale ona i tak najlepsza
Nie mam już siły poddaje sie niech sie dzieje wola nieba
No i sie wygadałam musiałam bo mam dość tego wszystkiego tych ciagłych kłótni obgadywania za plecami ( czyt.ulubione zajecie tescia a potem wypieranie

)
No dośc i przepraszam dziewczyny ale teraz mi lżej o niebo lżej
BeWu moj tez mial katarek i meczylam sie podajże 4 - 5 dni straszne to jest

dla mnie najgorsze byly noce co moge doradzic to co mi Frydza pod materac włóz recznik zawinety w rulonik i wtedy główka bedzie wyzej ...lepiej oddycha pod nosek na noc smaruj mascia majerankowa no i zakrapiaj woda morska i czysc tyl;e co moge poradzic
Madziorka moj szkrab tez strajkuje z mleczkiem jak zjadl rano o 8.00 to dopiero o o 16.30 nastepne mleczko

ja latalam do niego a on jezykiem wypychal ......ale o tej 16.30 zjadl 220 ml z kaszka malinowa

no i o 20.30 nastepna juz na noc i spi uffff
Co do mieska ja juz podawalam upilam w słoiczku od 6 miesiaca kurczaka i ugotowalam ziemniaczka rozgniotłam z masełkiem i dodałam kurczaczka wcinal ze hohohoh
No i tyle ech dziekuje ze jestescie