Diem moze i masz racje ale ja to musze to przyznac jestem troche zaborcza.. Mysle po prostu ze jesli dzieciatko jest moje i to niemam na mysli ze jest moja wlasnoscia to tylko ja moge mowic Moja i ciesze sie ze tak duzo ludzi kocha moja coreczke tylko odrazu wszyscy mowia moja bo kochaja?? Oj musze to jakos zaakceptowac i bedzie ok. Jakas drazliwa jestem ostatnio..
Oj tak tez jestem ciekawa i nawet juz bym chciala miec druga dzidzie w ramionach ciekawe jak to bedzie miec dwoje takich malych dzieci i jak wszystko pogodzic.. cos nowego i juz jestem ciekawa i szczesliwa i poczekam cierpliwie jak tak daleko bedzie Dzieki za slowa madre diem masz duzo racji..
Justyna tez bym sie wsciekla na twoim miejscu dobrze ze jej powiedzialas.. ja to bym pewnie ostrzej zaaregowala no ale czasami lepiej jest zachowac spokoj a pry tym byc stanowcza dla ciebie
Moja dziewczynka sie obudzila wiec uciekam do pozniej papa
[ Dodano: 2007-08-21, 12:20 ]
A moze na szybko zdaze wam powklejac pare foteczek jeszcze z urlopiku
Nicole z mama nad morzem
Nicolcia z mama i ciocia i Shrekiem w Miedzyzdrojach
Nicole za kierownica naszego czarnulka
I Nicosia wcina pycha ogorkowa zupke
Ok to teraz idziemy cos zjesc z Nicolka a potem na spacerek do sklepu musze cos slodkiego mezowi kupic na nasza rocznice a wiec do pozniej a potem jedziemy na szczepienie malej to papa