Awatar użytkownika
Karolina2411
Wodzu
Wodzu

08 gru 2008, 11:16

Echchch, nareszcie :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-12-08, 11:26 ]
Dziewczyny, pisała Evik... U niej wszystko ok na razie... Podłączyli ją do KTG, skurcz wyszedł jeden, więc nie ma raczej co liczyć na wcześniejsze rozwiązanie... No ale to się okaże, nigdy nic nie wiadomo... To się może zmienić z godziny na godzinę... Teraz niech się zajmą jej wysypką!!!
Evik przesyła dla wszystkich buziaki...

Awatar użytkownika
tosia
Trzy tysiące lat minęło...

08 gru 2008, 12:48

Evik- trzymamy kciuki żeby Cię szybciutko wypuścili

[ Dodano: 2008-12-08, 11:48 ]
A ja własnie konsumuję 2 śniadanko :)

Awatar użytkownika
magda83
4000 - letni staruszek

08 gru 2008, 12:53

Hej dziewczyny:)

Przywiezli mi łóżeczko-ale sie ciesze,bo szybko nawet im to poszło:)

Trzymam kciuki za Evik :-)

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

08 gru 2008, 13:53

hej hej :-)

my juz z powrotem... :-) do końca maja mamy umowę, także w marcu najpóźniej zaczynamy się rozglądać za większym domkiem :ico_brawa_01: pocieszyli nas, że jeśli wybierzemy dom od nich z agencji to nie będziemy musieli kaucji płacić :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

przy okazji wskoczyliśmy do paru sklepów bez Młodego i tym sposobem kupiliśmy mu 3 gry na playstation i model do sklejania :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: resztę zamówię przez neta, bo chcemy mu jeszcze sprawić sudoku elektroniczne i puzzle 3D :ico_brawa_01: także Młodego prezent jest juz gotowy w połowie :-)

ja po tej godzince w sklepach mam serdecznie dość łażenia na dziś i chyba w ogóle... wszędzie, gdzie się pojawiałam to siałam panikę :-D pani w agencji próbowała mi wmówić, że termin mam nie na za miesiąc tylko na wczoraj :-D

Evik - suprr, że jest ok :ico_brawa_01:
Przywiezli mi łóżeczko-ale sie ciesze,bo szybko nawet im to poszło:)
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: noo, Madzia to teraz tylko rozstawiać :ico_brawa_01: my kołyskę rozkładamy w weekend :-)

Awatar użytkownika
tosia
Trzy tysiące lat minęło...

08 gru 2008, 14:08

Madzia- to teraz najprzyjemniejsza część przygotowań: szykowanie łóżeczka :ico_brawa_01:
Anake- :ico_brawa_01: za załatwienie sprawy z domkiem i odbębnienie roboty za Świętego

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2008, 14:26

a ja zrobilam kluseczki z serkiem i sloninką.... i wlasnie gotuje sobie krupniczek :-D bo mam ochote na gorącą zupke:)

ja zamowilam dzis na allegro 2 zestawy z avon ale jeszcze nie zaplacilam. za to z tych mp4 widze ze nie zamierza oddac kasy ...wystawie negatywa i tyle kij mu w oko te 80 zł

troszke posprzatalam i tak czas upływa mąz przyjedzie zjesc i znow na wies jedzie przydalo by sie wybrac na zakupy no ale dobra jutro sie zrobi, a pranie tez zrobilam :D i juz dawno rozwiesilam:)

Awatar użytkownika
aniafs
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 gru 2008, 15:41

Cześć kochaniutkie kuleczki, mnie dzisiaj jakas melancholia znowu dopadła... :ico_placzek:
Rano byłam w lab. i czekałam w gigantycznej kolejce, nikogo nie wzruszył brzuszek, a oprócz mnie ze 3 inne ciężarne były więc zero szans na odstąpienie miejsca w kolejce. Później pojechałam do urzędu pracy podpisac papier odnosnie utraty prawa do zasiłku dla bezrobotnych, najpierw kwadrans w kolejce ale to pestka po tym jak zostałam potraktowana w śrdoku....miałam się zgłosić 4 grudnia ale nie mieliśmy wtedy auta a wycieczka do centrum miasta, samej, autobusami nie wchodziła w grę.
Babsztyl wydarł się, że terminy są obowiązkowe i , że muszę L4 od gina przynieść. Oprócz tego kazała mi napisac wyjasnienie dlaczego się nie stawiłamw obowiązkowym terminie. Potem zajarzyła, że nie przysługuje mi już ubezpieczenie z urzędu pracy bo męża zakład pracy nas ubezpiecza i kolejna zjebka dlaczego ich nie poinformowałam o tym, że mąż podjął pracę. Toż był sam i informował, po co jeszcze ja mam to robić :ico_puknij: ...a na koniec skwitowała "Ma pani obowiązek informować nas osobiście o wszystkim, nawet o zmianie numeru telefonu, nie mówiąc o urodzeniu dziecka" :ico_olaboga: :ico_olaboga: Fakaj się stara krowo :ico_puknij: pomyślałm...aż miałam łzy w oczach :ico_placzek: :ico_placzek: jak tak sie darła mi nad głową. Potem zorientowała się, że chyba przegięła bo jak zaczęłam rozpinać kurtkę i rozluźniać szalik z gorąca i duchoty tam panującej trochę zeszła z tonu. Zapytała czy duża kolejka za mną, powiedziałam, że bardzo duuuuża a faktycznie była tylko jedna osoba :ico_oczko: Szkoda słów na polskie urzędy i bezsensowną biurokrację.
Karolcia, oj smutno nam tu będzie i bez Ciebie i bez Evik. Dzięki za wieści od niej, czyli nadal czekanie na skurcze...
Pisz do nas co raz, w miarę możliwości oczywiście.
Tosiu, jak masz jakieś wątpliwości to wrzucaj torbę do bagaznika i tyle. Na plecach jej nieść nie będziesz, a świadomość, że jestes przygotowana na ewentualną odsyłkę do szpitala sprawi, że bedziesz spokojniejsza. Dodatkowe stresy na teraz nie wskazane.
Madzia, fajnie, że już masz łóżeczko. Widać ja ostatnia zostałam jeszcze bez :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-12-08, 16:54 ]
Tosia, ja też zastanawiam się nad lewatywą :ico_noniewiem: Pytałam położną, mówiła, że w naszym szpitalu lewatywy nie robią...mozna zrobić w domu, przed wyjazdem do szpitala. Ale wiesz, gadałam z kolezanką...w dzień porodu obżarła się jak głupia i jak zaczęły sie skurcze była strasznie spanikowana, że poród tuz, tuż a kiszki pełne. I w tej panice odwiedziła kibelek chyba ze trzy razy, obyło się bez lewatywy. Nie ma co się martwić za wczasu...mozna kupic lewatywkę i mieć w pogotowiu i jak nie w domu to już w szpitalu, w razie czego sobie zrobić.

[ Dodano: 2008-12-08, 17:16 ]
Dziewcyny, dostałam smsa od Karoliny:
" Jade do szpitala...Mały się już pół dnia nie rusza.Odezwę się jak będę wiedziała o co chodzi. Trzymajcie mocno kciuki, żeby to był jakiś głupi Kostka zart...Buziaki."
Kurde, oby to naprawdę był zart :ico_noniewiem: . Trzymamy kciuki.

Awatar użytkownika
magda83
4000 - letni staruszek

08 gru 2008, 18:49

Dziewczyny o kurcze miejmy nadzieje ze Kostek tylko sie wyglupia.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

08 gru 2008, 19:06

ooo, w szoku jestem... Karola, trzymam mocno kciuki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2008, 19:35

oby nic nie bylo pewnie maly sobie smacznie spi

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”