wiecie co ja czasem jak zasypiam to sie zrywam jak pomysle ze niedlugo bedzie dziecko i caly oczas z nim i wogole...tak do konca zycia...i trzeba dobrze wychowac...i zeby zdrowe bylo no i ja zebym bylaMam ostatnio jakiegos dola,tak mi zle,ze nie wiem,chyba sie zaczynam tego wszystkiego troche bac....
no Miszka jak bedziemy mialay takie lato jak w zeszlym roku to sie nawet nie spocimy wiec nie ma sie co martwic-ja sie tam o to nie martwie-jakos przezyje-innego wyjscia nie mamWszyscy mnie strasza ze koncowka ciazy latem,to gorsze od samego porodu.
Jak to nie Miszka -a ostatnie zakupy ktore porobilasRany ,chyba tylko ja jeszcze prawie nic nie mam
Ja kupie wozek 3 funkcyjny ,od razu z fotelikiem.Napprawde,prawie nic poza tymi kilkoma rzeczami ,ktore kiedys kupilam nie mam.Ale masz racje odbije sobie jak juz skoncze prace.Tyle,ze z tygodnia na tydzien odwlekam moment pojscia na urlop wychowawczy,jak pomysle jak mi sie ukroci sianomy wczoraj kupilismy princessce fotelik samochodowy a moz stwierdzil ze musimy kupic jeszcze jeden bo on nie bedzie ciagle przekladal z mojego samochodu do jego jak gdzies bedzie z dzieckiem jechal chyba mu sie to wybije z glowy jak mu przedstawie dalszy kosztorys zakupow dla malej
No widzisz,a pamietasz czy ten test to tylko z krwi czy z usg tez?To dziwne,ze Ci szpital nie przyslal tego wyniku do domu,tak jak mi i wszystkim ,ktorych znamdzisisj laskawie byla polozna podala mi wyniki badan ktore mialam robione w 16 tyg.ciazy syndrom downa 1:5700-prawdopodobienstwo niskie no i humor mi sie poprawil
z krwi-jesli wynik jest ze ryzyko jest srednie lub wysokie zlecaja dalsze badania.No widzisz,a pamietasz czy ten test to tylko z krwi czy z usg tez
no a widzisz u mnie tutaj polozna dostaje wynik i ona powinna sie zaraz ze mna skontaktowacprzyslali mi do domu,zreszta wszystkie wyniki badan przysylaja mi,a ja je pokazuje poloznej,nie odwrotnie.
Ja kupie wozek 3 funkcyjny ,od razu z fotelikiem
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość