Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 cze 2008, 13:25

dziewczyny co ja sie tak denerwuje przed tym szczepieniem? :ico_olaboga: ....normalnie mam stracha jak nigdy...ona taka dzis pogodna i nie wie co ja czeka :ico_placzek: ......oj bedzie plakac takimi duzymi lzami bidulka :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 cze 2008, 13:50

GLIZDUNIA, jateż mam dziś jakiegoś pietra. Ale musi być dobrze, trzeba jakoś zagadać te nasze dzieciaczki.

[ Dodano: 2008-06-25, 13:50 ]
Karol się obudził właśnie, to zmykam grzać zupkę i się szykować.

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 cze 2008, 14:09

Dziewczyny spokojnie - maluchy popłaczą troszkę i przestaną. Ale wiecie co, macie przecież coś na ukojenie łez - cyca :ico_oczko:

Sikorko dziękuję ci :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

lady ja w zakończeniu swojej pracy po prostu napisałam w skrócie, o czym ona była. We wstępie opisałam o czym mam zamiar pisać - i jedno i drugie zajęło mi tylko po jednej stronie A-4 !

Ewcik Wiktora bajki nie interesują ale lubi tańczyć przy teledyskach na vivie :-D

Przed chwilą przekonałam się, że to ja jestem tą najukochańszą osobą w życiu Wiktora - upadł i na nic zdały się babci przytulania, puściła go i pobiegł od razu do mnie z taaaaaaaaaaaakim płaczem - a ja się aż rozczuliłam, jak wtulił się we mnie :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

25 cze 2008, 15:53

Sikorka, my nie mamy telewizora tu we Wrocławiu dlatego Alicja nie ogląda. U moich rodziców czy teściów telewizor włączany jest sporadycznie. Ja jestem ogólnie przeciwnikiem telewizji.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 cze 2008, 17:57

dziewczyny jestem.....juz po...byl tylko 1 zastrzyk a za miesiac 2 kolejne....dobrze ze to rozdzielili bo Maya zaniosla sie od placzu :ico_placzek: ....bidulka nasza mala.....a bylismy juz przygotowani na szybka akcje-Maya byla w spudniczce bez rajstop zeby tylko pani podniosla kiecuszke,zrobila zastrzyk w udo i juz gotowi do tulenia...ale bylo najgorzej z wszystkich szczepien :ico_olaboga: a za miesiac 2 :ico_olaboga: ...A. mowi ze nie wie jak ja wtedy utrzyma jak przy jednym tyle ryku bylo.....ale narazie dobrze,dalej wesola i sie fajnie bawi wiec moze bedzie ok....w nagrode dostala pieska pluszaka-wybrala sobie w sklepie-A. koniecznie chcial jej cos kupic ....

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 cze 2008, 18:02

GLIZDUNIA, normalnie ją rozpieszczacie :)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 cze 2008, 18:05

Jagodka masz racje,rozpieszczamy ale tak trudno sie oprzec zeby jej tego bolu nie wynagrodzic jakos...jak sie widzi taka rozpacz i lzy...wszystko by sie kupilo.... :ico_oczko:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 cze 2008, 20:05

tylko wiesz ze jak bedziesz za kazdym razem jak zdarzy sie cos takiego kupowala zabawke to w koncu wychowasz małego wymuszacza
a chyba tego nie chcesz

moja tez płacze w trakcie szczepienia ale powiem ci szczerze że nigdy mi nie przyszło do glowy zeby w zamian jej cos kupic
nie wiem moze dlatego ze uwazam ze ona jeszcze nie spojarzy tego

oczywiscie ja nie nieguje tego co robicie ale pamietaj ze maja coraz wiecej rozumie
i wejdzie wam na glowe

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 cze 2008, 20:21

a ja jak na razie nie miałam problemow na szczepieniach, bo mi rosnie mały strongman i dzielna jest z niej panna :ico_haha_01:
ale glizdunia zdziwiło mnie to ze w zamian za płacz, tzn za ten bol poszczepienny kupiliscie jej przytulanke, ja bym powiem szczerze na to nie wpadła, chyba jeszcze az tak dzieciaczki nie kojarza co sie dzieje :ico_noniewiem:

jesli chodzi o tv to ja nie jestem zadnym przeciwnikiem, sama lubie poogladac jakis fajny program czy film - ost nawet A powiekszył pakiet zeby miec HBO itp, wiec jest co ogladac...a Mila oglada tv zawsze rano, zanim zdaze przygotowac sniadanko, teraz akurat przypadło jej patrzec na " You can dance " ale potancuje sobie do tego :-D , ma swoj ulubiony program BOOGIE BEEBIES gdzie tancza cwicza i spiewaja i przy tym ma radoche i cały czas rusza sie w rytm muzyki i wstaje i kuca i kreci sie na pupie i wystarczy ze jej powiem ze czas na boogie beebies to ona od razu leci i sieda przed tv, no i jeszcze TELETUBIES lubi, ale to patrzy tylko z 5-10 przed drzemka jak zjada deserek, moim zdaniem wazne jest kontrolowanie tego co dziecko oglada i ile czasu poswieca na tv, jak nad tym sie zapanuje to krzywdy sie dziecku nie wyrzadzi tym ze sie pozwoli patrzec na tv :-)

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 cze 2008, 20:53

Wiktor na szczepieniach popłacze trochę ale szybko udaje mi się go uspokoić.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”