a ja jak na razie nie miałam problemow na szczepieniach, bo mi rosnie mały strongman i dzielna jest z niej panna
ale
glizdunia zdziwiło mnie to ze w zamian za płacz, tzn za ten bol poszczepienny kupiliscie jej przytulanke, ja bym powiem szczerze na to nie wpadła, chyba jeszcze az tak dzieciaczki nie kojarza co sie dzieje
jesli chodzi o tv to ja nie jestem zadnym przeciwnikiem, sama lubie poogladac jakis fajny program czy film - ost nawet A powiekszył pakiet zeby miec HBO itp, wiec jest co ogladac...a Mila oglada tv zawsze rano, zanim zdaze przygotowac sniadanko, teraz akurat przypadło jej patrzec na " You can dance " ale potancuje sobie do tego

, ma swoj ulubiony program BOOGIE BEEBIES gdzie tancza cwicza i spiewaja i przy tym ma radoche i cały czas rusza sie w rytm muzyki i wstaje i kuca i kreci sie na pupie i wystarczy ze jej powiem ze czas na boogie beebies to ona od razu leci i sieda przed tv, no i jeszcze TELETUBIES lubi, ale to patrzy tylko z 5-10 przed drzemka jak zjada deserek, moim zdaniem wazne jest kontrolowanie tego co dziecko oglada i ile czasu poswieca na tv, jak nad tym sie zapanuje to krzywdy sie dziecku nie wyrzadzi tym ze sie pozwoli patrzec na tv