do mnie dzis tesciowa przylatuje Piotr mnie wku#$%^ bo łaził jak oparzony jakby nie wiem co sie dzilao

A wczoraj przelamaliysmy lody

no widzisz,zawsze sie tak mowi nie nie nie,a tu proszeA wczoraj przelamaliysmy lody no tak mnie meczyl ze wymeczyl i bylo super ,najlepsze jest to ze jeszcze wczoraj zarzekałam sie ze niemam ochoty i czasu no ale...
czytakam ze 160 do 200 na tydzien wiec Pati bardzo ladnie Ci Eryczek przybieramam pytanko, ile maluch powinien na tydzien przybrac???? Mialam wizyte poloznej i maly byl wazony i przez dwa tygodnie przybral 560 gram byl tylko na cycu i czasami byla jeszcze butelka, wydaje mi sie, ze to malo nie znam sie wiec pytam
ja też chiałam dokarmiać butelką wieczorem ale położna powiedziała że jak już to butelka w ciągu dnia a wieczorem i na noc cyckowe mlekoA co do karmienia powiedziala, ze maly przybiera i ze mam karmic piersia wiec ok bede karmila ale na noc dostanie butelke dzis dostal butle o 23 i spal do 4 rano
no bo wtedy ono jest najlepszeja też chiałam dokarmiać butelką wieczorem ale położna powiedziała że jak już to butelka w ciągu dnia a wieczorem i na noc cyckowe mleko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość