bo ja już tak i nad rzeczami do kupienia też.wiem że jest jeszcze dużooo czasu i na razie nic nie planuje ,ale tak sobie myślę wieczorem o tym jak to znowu będzie cudownie na porodwce...jak wracam myślami do porodu Hanusi to zawsze rycze

jasne ze myslimy, ale ja jeszcze nie mam okreslonych imiondziewczyny wiem że to jeszcez bardzo wcześnie ale myślicie już nad imionami?
hihi jak beda fajne szmatki to nam tez pokupujesz i z pl powysylasz paczkijak tylko zaczna sie tutaj wyprzedaze poswiateczne to pewnie nakupie tego tyle ze bede juz miala cala wyprawke
jasnehihi jak beda fajne szmatki to nam tez pokupujesz i z pl powysylasz paczki
mieszkamy w Liverpoolueve81: a gdzie mieszkasz (za granicą) jeśli można wiedzieć??
ja mysle ze Szymon bedzie spal w kojcu jak na razie, a lozeczko mamy w Polsce, jesli tu zostaniemy to pewnie kupimy albo lozeczka albo kojec z regulowana wysokoscia materaca, ale na razie bardziej mysle nad garderoba, choc Szymon tez ma ciuchow cala szafe, no ale wiecie teraz bedzie coreczkaa Ty Szymonka kiedy przekładasz no "normalnego"
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość